سلام دوستان آیا راهی هست که بتونم روی اینترنت خونه نویز بندازم یا کاری کنم که بازی آنلاین نشه خوب انجام داد؟برای پسرم میخوام چون خیلی خودشو درگیر کرده ممنون
سلام دوستان آیا راهی هست که بتونم روی اینترنت خونه نویز بندازم یا کاری کنم که بازی آنلاین نشه خوب انجام داد؟برای پسرم میخوام چون خیلی خودشو درگیر کرده ممنون
به احتمال زیاد ربطی به ویندوزشون نداره.... ولی...
تعداد کانکشنهایی که توی هر سیستم دانلود میکنی چند تاست؟ اگه توی یه سیستم با 32 کانکشن دانلود کنی توی یکی دیگه با 16 اونی که 32 تا کانکشن داره سرعتش دو برابر بیشتر میشه....
شاید سخت افزار سریعتر یه سیستم هم بتونه این حالت رو ایجاد کنه(من اولش اینجوری به نظرم اومد ولی بعد که بیشتر فکر کردم دیدم یه کم بعیده....)
مودم(روتر) برای جلوگیری از این حالت و تخصیص باند بهتر یه قابلیتی داره که بهش میگن QOS. ممکنه Qos فعال باشه و تنظیماتش طوری باشه که این حالت رو ایجاد کنه....
حالا برای حل مشکل به نظر من اول از همه ببین توی مودم QOS فعال هستش یا نه... اگه فعال هستش غیر فعالش کن ببین درست میشه یا نه....
اگه QOS غیر فعاله و باز این مشکل رو داری QOS رو فعال کن و طوری تنظیمش کن که پهنای باند رو به طور مساوی بین دو تا سیستم تقسیم کنه....
Last edited by netstat; 16-08-2014 at 22:18. دليل: تصحیح
وارد تنظیمات مودم بشین و گزینه parent control فعل کنید.
بچه ها این همه پست های قبلی راجع به قانون اپلودی که خیلی شرکت ها اپلود رایگان هست و در اون مصوبه هم ذکر شده 25% باید رایگان باشه کسی اصلا میل زد شکایت کنه؟؟؟؟نتیجه چی شد؟؟؟؟؟ جواب دادن به شماا ؟؟؟؟؟؟چی گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک ماه پیش میل زدم و تازه هفته پیش از 195 بهم زنگ زدن که ایا مخابرات مشهد در رابطه با شکایتت بهت زنگ زد یا نه؟ که منم گفتم نه هنوز
195 بم گفت ما شکایتت رو فرستادیم اپراتور ها ی مشهد و به زودی خودشون جواب رو در سایت برات می نویسن !
![]()
اختلال شدید دارم سایت های خارجی خط در میون باز میشن اوضاع خرابه![]()
دزد منطقه گلشهر
سلام دوستان منطقه گلشهر به خدا خدمات کامپیوتری رایان زیتون در شهید شفیعی دزده و از اون اینترنت یا هر چیز دیگه ای نخرید.تا حالا چندین طرف از این خدمات کامپیوتری سرویس اینترنت مخابرات خریده اند و حجم شون یا کلا کل طرحشون رو دزدیده.تا چند روز دیگه با مدرک در همین جا ثابت می کنم
سلام دوستان این مودمی که مخابرات با کمپین میده مدلش چی هست ؟
2 گیگ حجم ارزش بیشتری داره در ماه یا مودم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)