تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1326 از 1805 اولاول ... 326826122612761316132213231324132513261327132813291330133613761426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,251 به 13,260 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان آیا راهی هست که بتونم روی اینترنت خونه نویز بندازم یا کاری کنم که بازی آنلاین نشه خوب انجام داد؟برای پسرم میخوام چون خیلی خودشو درگیر کرده ممنون

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بچه هایی که دانلود می کنین یه سوال خیلی فنی و مهم واسم پیش اومده ایا اگر به مودمی دو عدد لپ تاپ وصل باشه (نت خراسان رضوی !!!) یک لپ تاپ ویندوزXPو دیگری ویندوز 7 ، ایا در سرعت دانلود تفاوت دارن یا نه ؟؟؟؟
    اگر بله علت چیست و چرا ؟؟؟
    اگر هم خیر پس علت رخداد های زیر چی می تونه باشه ؟؟؟ حالت اول در حالتی که ویندوز xp در حال دانلود باشه با سرعت فرضا 70 کیلوبایت در ثانیه و بعد از ان سیستم دارای ویندوز 7 شروع می کنه به دانلود سرعت دانلود در xpمیشه 15 و سیستم دارای ویندوز 7 بیشتر پهنای باند رو میگیره و سرعت دانلود در وندوز 7 میشه 60 اینا

حالت دوم اگر سیستم دارای ویندوز 7 زودتر شروع کرده باشه به دانلود فرضا ا 70 یا 80 کیلوبایت سرعت دانلود و این دفعه سیستم دارای ویندوز xp دیرتر شروع کنه به دانلود باز هم به xp میزان 20 کیبوبایت میرسه و مجدد بیشت پهنای باند مال سیستمی هست که ویدور 7 داره ! چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــراااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا ویندوز سون باید در دانلود سرعت بیشتری داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایا ISP مقصره یا نوع سیستم چه علتی می تونه باشه اخه??
    پی نوشت: سیستم دارای ویندوز xp هیچ گونه مشکلی نداره چون وقتی که تنها سیستمی هست که داره دانلود می کنه کل پهنای باند دانلود متعلق به اون هست
    به احتمال زیاد ربطی به ویندوزشون نداره.... ولی...
    تعداد کانکشنهایی که توی هر سیستم دانلود میکنی چند تاست؟ اگه توی یه سیستم با 32 کانکشن دانلود کنی توی یکی دیگه با 16 اونی که 32 تا کانکشن داره سرعتش دو برابر بیشتر میشه....
    شاید سخت افزار سریعتر یه سیستم هم بتونه این حالت رو ایجاد کنه(من اولش اینجوری به نظرم اومد ولی بعد که بیشتر فکر کردم دیدم یه کم بعیده....)
    مودم(روتر) برای جلوگیری از این حالت و تخصیص باند بهتر یه قابلیتی داره که بهش میگن QOS. ممکنه Qos فعال باشه و تنظیماتش طوری باشه که این حالت رو ایجاد کنه....

حالا برای حل مشکل به نظر من اول از همه ببین توی مودم QOS فعال هستش یا نه... اگه فعال هستش غیر فعالش کن ببین درست میشه یا نه....
    اگه QOS غیر فعاله و باز این مشکل رو داری QOS رو فعال کن و طوری تنظیمش کن که پهنای باند رو به طور مساوی بین دو تا سیستم تقسیم کنه....
    Last edited by netstat; 16-08-2014 at 22:18. دليل: تصحیح

3. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان آیا راهی هست که بتونم روی اینترنت خونه نویز بندازم یا کاری کنم که بازی آنلاین نشه خوب انجام داد؟برای پسرم میخوام چون خیلی خودشو درگیر کرده ممنون
    وارد تنظیمات مودم بشین و گزینه parent control فعل کنید.

5. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بچه ها این همه پست های قبلی راجع به قانون اپلودی که خیلی شرکت ها اپلود رایگان هست و در اون مصوبه هم ذکر شده 25% باید رایگان باشه کسی اصلا میل زد شکایت کنه؟؟؟؟نتیجه چی شد؟؟؟؟؟ جواب دادن به شماا ؟؟؟؟؟؟چی گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من یک ماه پیش میل زدم و تازه هفته پیش از 195 بهم زنگ زدن که ایا مخابرات مشهد در رابطه با شکایتت بهت زنگ زد یا نه؟ که منم گفتم نه هنوز
    195 بم گفت ما شکایتت رو فرستادیم اپراتور ها ی مشهد و به زودی خودشون جواب رو در سایت برات می نویسن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اختلال شدید دارم سایت های خارجی خط در میون باز میشن اوضاع خرابه

10. این کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دزد منطقه گلشهر

سلام دوستان منطقه گلشهر به خدا خدمات کامپیوتری رایان زیتون در شهید شفیعی دزده و از اون اینترنت یا هر چیز دیگه ای نخرید.تا حالا چندین طرف از این خدمات کامپیوتری سرویس اینترنت مخابرات خریده اند و حجم شون یا کلا کل طرحشون رو دزدیده.تا چند روز دیگه با مدرک در همین جا ثابت می کنم

12. 2 کاربر از M-H2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان این مودمی که مخابرات با کمپین میده مدلش چی هست ؟

2 گیگ حجم ارزش بیشتری داره در ماه یا مودم ؟

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی کمپین گرفته اصلا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •