اصلا خودت رو ناراحت نکن .
منم دیپلمه دارم میرم خدمت 19 همین ماه اعزام شدم برای آموزشی تو رباط کریم پرندک نیروی زمینی ارتش .
در توصیفش باید بگم که واقعا جای آشغالیه .
امکانات : نه کمد داریم ، نه تلفن کارتی و ... البته من دو روز تو پادگان بودم و امشب شب آخر مرخصیمه و باید 6 صبح پادگان باشم . ( یکی از دندون هام هم شکسته و چرک کرده زده به گوشم دارم از درد میمیرم )
اخلاق : دو تا گروهبان 2 وظیفه داریم که خیلی عقده ای تشریف دارن . البته خدا رو شکر رفتار کادری ها خوبه . ( الانش که اینجوریه البته راسته که می گن جوجه رو آخر پاییز می شمارن )
چون هممون از تهران و کرج بودیم مرخصی 4 روزه بهمون دادن برای اندازه کردن لباس ( اینش خوب بود )
در کل با این توصیفاتی که بهت گفتم من دارم تمام تلاشم رو می کنم که بهم خوش بگذره ( این از اخلاقیاتمه تو بدترین شرایط جوری سر می کنم که بهم خوش می گذره )
اگر تونستی معافی بگیری حتما بگیر . چه دائم و چه معاف از رزم . بعضی وقتها معجزه می کنه .
و تا می تونی مسئولیت بر عهده نگیر . اگر می گیری یه مسئولیت ساده بر عهده بگیر .
موقع رژه هم پاتو محکم به زمین نزن که بعدا چشمت دچار مشکل میشه .
در نهایت به این فکر کن که یه روزی این دوران تموم میشه .
---------------------
دو تا سوال از دوستان :
1 - من الان دارم از دندون درد و گوش درد میمیرم و به خاطر اینکه بیمه نداشتم نتونستم برم دندونم رو ترمیم کنم .
دفترچه بیمه رو کی به سربازها می دن ؟
2 - پدر من بازنشته وزارت دفاعه . بالای برگه فیش حقوقی اش هم زده ( سازمان تامین اجتماعی ن.م - سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح ) الان پدر من نظامی محسوب میشه ؟