لابد گوگل هم که در امریکا سرویس گوگل فیبر با سرعت 1000 مگ اونهم نامحدود ارائه میده به مشتریاش پیام میده که مدیونی اگه ماهی بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی![]()
لابد گوگل هم که در امریکا سرویس گوگل فیبر با سرعت 1000 مگ اونهم نامحدود ارائه میده به مشتریاش پیام میده که مدیونی اگه ماهی بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی![]()
اره عادلانه ست
اما
به نظرت 5 ساعت سیستم روشن بودن واسه 15 گیگ عادلانه ست ؟
به نظرت خریدن انواع اکانت با خدا قیمت واسه یک سرعت معقول عادلانه ست؟
چتون شده شماها گیر دادین به مصرف عادلانه ؟!
یعنی واقعا سرچشمه ش همینه ؟
همه گیر دادین تو 500 گیگ میگیری نامردی و فلانه و .....
WTF?![]()
این باز گذاشتن سرعت شبانه فقط برای جذب مشتری بود حالا هم حسابی بارشون را بستن و فیتیله را پایین کشیدن صبانت همیشه کارش همین بوده کلاهبرداری
ولشون کن اینها کارمندهای همین نمایندگی های صبانت هستند حالا هم اومدن تو تایپک از این گوه کاری صبانت دفاع میکنن
نه به اون شوری شور نه به این بینمکی.
وقتی صحبت از رایگان میشه و به قول خودشون لطف میکنند میدن و یه جوری هدیس. این هدیه رو به همه یکسان بدن. اگه بحث سر اینه که من 12 مگم من بیشتر استفاده کنم و فلانی 6 مگه کمتر، میشه همینی که الان اتفاق افتاده. وگرنه اگه به گرفتنه 12 مگ و 6 مگ که همه بلد بودن برن 12 مگ بگیرن ، فلج که نبودن.
الان 1.5 گیگ مونده و خداحافظ با صبانت . قطعی های صبانت در طول روز کم نبوده . خوب اگه هیچ چیز بهتری نصبت به رقبا نداره ، میرم از جایی میگیرم که شبانه رایگان داشته باشه حتی با سرعت کم . حتی شبی 1 گیگ .
شما بازی اورجینال گرفتی؟ حجم بازی ها رو میدونی چه قدر هست؟
شما یه سرویس آمریکایی با محدودیت حجم ماهانه 20 تا 30 گیگ معرفی کن.
خیلیا تو سایت هایی مثل یو.تیوب میرن و ویدئو و کلیپ آنلاین نگاه میکنند یا کلیپ آپلود میکنند( عمده کار بیشتر کاربرای خارجی + وب گردی های دیگه ) تازه با کیفیت HD خب اینا حجم میگیره دیگه.( اگه اینجوری باشند که طرف هر روز باید شارژ بخره)
اگه محدودیت حجمی هم داشته باشند 500 گیگ و 1000 گیگ هست عزیز.
اینترنت ایران یک قرن دیگه هم بگذره به امریکا نمیرسه نکنه داری بینشون مقایسه میکنی؟
اون عزیز که میگه باید رو 12 باشه اگه سرویس دهی که سرعت رو در رایگان رو 12 باز میزاره پیدا کردی به ما هم معرفی کن!
هیچ شرکتی دیگه تو ایران اینجوری نیست فقط صبانت بود که دید ملت جنبه ندارن تعطیلش کرد![]()
برای اون بنده خدایی مقایسه کردم که میگه در امریکا و کره جنوبی و ژاپن هم کاربرها نمیتونن ماهی 500 گیگ دانلود کنند اون باز گذاشتن سرعت شبانه توسط صبانت هم فقط برای جذب مشتری بود نه بررسی جنبه ملت
این دوستان عزیزی که حرف از استفاده ی منصفانه از اینترنت و محدودیت حجمی می زنن تشریف ببرن از چهار نفر خارجی (نه لزوما کشورهای پیشرفته، همین نزدیکای خودمون!) بپرسن "اینترنت محدود" یعنی چی؟؟؟ ببینن طرف چجوری نگاشون می کنه ! شاید یه ذره متوجه بشن تو این جهنم دره ی نفرت انگیز چه بلایی داره سرمون میاد و چه پولی داریم برای چه خدماتی پرداخت می کنیم !! چیزی که برای همه ی دنیا جزو بدیهیاته برای ما آرزوی محاله به لطف و محبت دزدان و راهزنانی که نیاز به معرفی ندارن
(بررسی جنبه ملت)
چه جمله زیبایی
اتفاقا به خاطر همینه تو اون اعلامیه ای که زده بود هم مشخص بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)