تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1326 از 1759 اولاول ... 326826122612761316132213231324132513261327132813291330133613761426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,251 به 13,260 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    اگر چراغ DSL خاموش باشه مشکل از مودمه یا شرکتی که سرویس میگیرم؟
    بعد یه چیز دیگه...
    چند روز پیش من مشلکم رو اینجا مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردن و انجام هم دادم ولی مشکل حل نشد....به شرکت زنگ زدم و گفت که اعلام خرابی کرد و روز موعد که زنگ زدم گفتند خط شما از مخابرات استعلام شده که موردی نداره....می خواستم بپرسم امکان داره دیگه مشکل از خود مودم باشه؟؟....یک هفتست نت ندارم!!!!
    اگه واقعا شک ندارین مشکل از شرکت پشتیبان و مخابرت نیست،
    1.تنظیمات مودمتون رو ریست کنید
    2.مودمتون رو به سیم اصلی تلفن (سیم ورودیبه ساختمان) وصل کنید ببین روشن میشه یا نه
    (اگه نشد)3.مودمتون رو به یک خط دیگه که adsl رو ساپورت میکنه وصل کنید ببین روشن میشه
    اگه بازم روشن نشد اشکال از مودمتونه.

2. 4 کاربر از erfan ghobadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

بایک مودم دیگه تست کن دیگه

4. 2 کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    امروز هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل شم.مودمم d-link 2520u و تا دیروز بدون مشکل کار می کرد وقتی خط تلفن را به مودم وصل می کنم چراغ dsl روشن نمیشه البته usb را که وصل میکنم چراغ usb روشن میشه اما کابل lan را که وصل میکنم چراغ lan روشن نمیشه البته قبل از پیش امدن این مشکل چراغ lan روشن میشد.خلاصه بگم وقتی مودم را وصل میکنم نه چراغ dsl و نه چراغ lan روشن نمیشه وقتی هم مودم را روشن میکنم خیلی زمان می برد تا چراغ قرمز power سبز بشه.در صورتیکه قبلا چنین مشکلاتی نداشتم و سرعت مودمم خیلی پایین اومده چند بار هم مودم را reset کردم اما نشد .حالا دوستان به نظر شما عیب از مودممه؟ واگه از مودممه چه جوری رفعش کنم ؟ ممنون میشم از راهنماییتون.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

این تنظیمات مودم منه البته توی شرکت:

حالا میتونم اینو جوری تنظیم کنم که روی PPPEO باشه ولی توی خونه هم بتونم ازش استفاده کنم ؟
    و هروقت لازم بود توی شرکت هم ازش استفاده کنم ؟
    اون حالت Connect On-Demand هم فعال کردم
    ولی بازهم نیمشه و چاره های به جز خاموش کردن مودم نیست.
    مثلا من الان توی خونم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم.میگه که یکی دیگه باهاش وصله

ممنون میشم اگه کمک کنید .

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    من مودم linksys wag-120n دارم.
    تو تنظیمات تو قسمت وضعیت هیچ اطلاعاتی راجع به خط و نویز و اینا نمیده.نمیدونم فرمور مودمم قدیمی یا اصلا نداره.
    الان فکر کنم فرمور مودم اینه: 1.0.0.12
    فرمور جدید تری داره؟
    راستی تنظیمات dns server هم توش پیدا نکردم.اینم نداره؟
    ممنون

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    اگر چراغ DSL خاموش باشه مشکل از مودمه یا شرکتی که سرویس میگیرم؟
    بعد یه چیز دیگه...
    چند روز پیش من مشلکم رو اینجا مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردن و انجام هم دادم ولی مشکل حل نشد....به شرکت زنگ زدم و گفت که اعلام خرابی کرد و روز موعد که زنگ زدم گفتند خط شما از مخابرات استعلام شده که موردی نداره....می خواستم بپرسم امکان داره دیگه مشکل از خود مودم باشه؟؟....یک هفتست نت ندارم!!!!
    سلام
    با توجه به اینکه مشکلی از طرف ISP و مخابرات گزارش نشده ، سه راه کار رو میتونید به ترتیب چک کنید:

1- همونطور که Mjzaret عزیز گفتن ، تبدیل نوع ارتباط مودم از PPPoE به Bridge (در حالت اول با روشن کردن مودم ، اتباط خودبخود برقرار میشه ولی در نوع دوم باید روی آیکن مربوطه در سیستم کلیک کرد. گفتنی است در حالت دوم ،؛ سیستم هایی که از طریق وابرلس به مودم متصل هستن ، امکان دسترسی به اینترنت را نحواهند داشت)

2- نصب مجدد نرم فزار داخلی مودم (Firmware) یا ارتقاء آن به نسخهء به روزتر که از سایت سازنده آن میتوان دانلود کرد.

3- تست موقت با یک مودم دیگر.

برای انجام مورد اول ، میتوانید از راهنمای مودم تان اسفتاده کنید.
    بطور کلی باید وارد تنظیمات مودم شده و در بخش WAN Setting و از میان گزینه های مختلف ، Bridge را انتخاب کنید. با این عمل تنظیمات مربوط به ISP شامل نام کاربری و پسورد از روی مودم پاک شده و مودم ریست میشود. سپس با کلیک روی آیکنی که در بخش شبکه اضافه میشود ، میتوانید به اینترنت وصل شوید.
    چنانچه موفق به انجام کار نشدید ، مدل مودم Lynksis تون رو ذکر کنید تا دقیق تر راهنمایی کنم.

در مورد نصب مجدد Firmware هم با توجه به شماره سریال و مدل مودمتان ، دقت کنید که دقیقا نرم اقراز مربوط به مودم خودتان را دانلود و نصب کنید.

موفق باشید

9. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام اقا یکی از اساتید لطف کنه این اموزش کامل و البته فارسی تنظیمات نصب مودم و ساختن کانکشن و تنظیمات مرورگر رو بزاره
    واسه مودم D-link مدل DSL-2500U خواهشا فقط زود تر من از مخابرات سرویس گرفتم خطم رانژه شده ولی نمیدونم چی کار کنم لطفا کمک کنید pls pls pls

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام
    اگر راه حلی که عرفان عزیز گفتن راه گشا نباشه ، میتونید Firmware مودم رو مجدد نصب کنید یا درصورت وجودِ نسخهء جدیدتر ، آن را به روز کنید.

حتما قبل از نصب Firmware ، از مطابقت آن با مدل مودم اطمینان حاصل کنید.

موفق باشید . . .

منظور از firmware چیه و مال مدومم رو از کجا گیر بیارم

ضمنا من مودم را با کابل شبکه به سیستم وصل کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد به همه دوستان من اخيرا يه مودم dlink 2640u خريدم و باش يه مشكل پيدا كردم اينكه مودم رو وقتي با كابل لن به لپتاپ وصل ميكنم هيچ دسترسي بهش ندارم آي پي رو كه وارد مي كنم حالت افلاين داره و نميتونم كانفيگش كنم حتي با cdنصبش هم ارور ميده كه اتصال كابل رو با پي سي چك كنيد در حالي كه چراغ lan و dsl روي خود مودم روشنه.. خواهش مي كنم كمكم كنين كه چطوري حد اقل نصبش كنم؟!؟!!!!

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام به همهء دوستان

با سلام خدمت همه دوستان
    امروز هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل شم.مودمم d-link 2520u و تا دیروز بدون مشکل کار می کرد وقتی خط تلفن را به مودم وصل می کنم چراغ dsl روشن نمیشه البته usb را که وصل میکنم چراغ usb روشن میشه اما کابل lan را که وصل میکنم چراغ lan روشن نمیشه البته قبل از پیش امدن این مشکل چراغ lan روشن میشد.خلاصه بگم وقتی مودم را وصل میکنم نه چراغ dsl و نه چراغ lan روشن نمیشه وقتی هم مودم را روشن میکنم خیلی زمان می برد تا چراغ قرمز power سبز بشه.در صورتیکه قبلا چنین مشکلاتی نداشتم و سرعت مودمم خیلی پایین اومده چند بار هم مودم را reset کردم اما نشد .حالا دوستان به نظر شما عیب از مودممه؟ واگه از مودممه چه جوری رفعش کنم ؟ ممنون میشم از راهنماییتون.
    پیش از اتصال مودم به سیستم ، روشن نشدن چراغ DSL بیانگر وجود مشکل در خط تلفن یا مودم هستش که موجب شده که مودم به تجهیزات ISPدر مرکز مخابرات منطقه متصل نشود.
    در قدم اول ، شما میتونید از ISP درخواست کنید که خط شما رو از طریق مخابرات چک کنند. اگر مشکلی در خط گزارش نشود ، باید Firmware رو مجدد نصب کنید. چون همونطور که عرض کردم، روشن نشدن چراغ DSL هیچ ارتباطی به تنظمات سیستم (Bridge or PPPoE) و یا نحوهء اتصال مودم به سیستم (USB or LAN) ندارد.

//////////////////////////////////////////

سلام

این تنظیمات مودم منه البته توی شرکت:
    تصویر
    حالا میتونم اینو جوری تنظیم کنم که روی PPPEO باشه ولی توی خونه هم بتونم ازش استفاده کنم ؟
    و هروقت لازم بود توی شرکت هم ازش استفاده کنم ؟
    اون حالت Connect On-Demand هم فعال کردم
    ولی بازهم نیمشه و چاره های به جز خاموش کردن مودم نیست.
    مثلا من الان توی خونم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم.میگه که یکی دیگه باهاش وصله

ممنون میشم اگه کمک کنید .
    دوست عزیز من متوجه منظور شما از جمله ای که قرمز کردم ، نشدم.
    ولی اگرمیخواید هم در منزل و هم در شرکت از همین مودم استفاده کنید و هر دو هم از نوع PPPoE باشند ، شما باید دو تنظیم جداگانه در بخش WAN مودم ایجاد کنید. اگر در حال حاصر یک کانکشن ساخته شته باید جدول بخش WAN مودم تان شبیه عکس زیر باشد:

که باید با زدن دگمه ADD یک کانکشن PPPoE دیگر هم اضافه نمائید تا بصورت زیر شود:

چنانچه راهنمایی بیشتری نیاز بود، حتما مدل مودم را هم ذکر فرمائید.

///////////////////////////////////////

سلام.
    من مودم linksys wag-120n دارم.
    تو تنظیمات تو قسمت وضعیت هیچ اطلاعاتی راجع به خط و نویز و اینا نمیده.نمیدونم فرمور مودمم قدیمی یا اصلا نداره.
    الان فکر کنم فرمور مودم اینه: 1.0.0.12
    فرمور جدید تری داره؟
    راستی تنظیمات dns server هم توش پیدا نکردم.اینم نداره؟
    ممنون

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
    آخرین ورژن Firmwareمودم شما Ver.1.00.16 هستش که در لینک زیر (سایت لینکسیس) میتونید آنرا دانلود کنید.
    (در میانهء صفحه ، ورژن مودم را مشخص کنید تا در سمت چپ Firmware مربوطه ظاهر گردد)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

////////////////////////////////////

سلام اقا یکی از اساتید لطف کنه این اموزش کامل و البته فارسی تنظیمات نصب مودم و ساختن کانکشن و تنظیمات مرورگر رو بزاره
    واسه مودم D-link مدل DSL-2500U خواهشا فقط زود تر من از مخابرات سرویس گرفتم خطم رانژه شده ولی نمیدونم چی کار کنم لطفا کمک کنید pls pls pls
    توضیحات زیر رو با توجه به راهنمای مودم شما (که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود کردن هست) عرض میکنم:

1- ابتدا مودم رو فقط به برق و خط تلفن وصل کنید. پس ار ثابت شدن چراغ ها ، مطمئن شوید که چراغ DSL ثابت و سبز مانده. درغبر اینصورت خط هنوز رانژه نشده با مشکلی در اتصال مودم یه مخایرات وجود دارد.

2- بعد از مرحلهء بالا، مودم رو از طریق LAN به سیستم متصل کرده و عدد 192.168.1.1 رو در مرورگر وارد کنید. برای username و password کلمهء admin رو وارد کنید. (صفحهء 16 راهنما)

3- در منوی سمت جپ ، Quick Setup رو انتخاب کنید و گزینهء Auto-connect رو تیک زده و سپس دکمه Next رو بزنید. (صفحهء 22 راهنما)

4- در این صفحه مودم باید خودبخود مقادیر VPI و VCI را تعیین کنید. در غیر اینصورت مقادیر مربوط به ISP که معمولا VPI=0 و VCI=35 هست رو وارد کنید و به مرحله بعد بروید. (صفحهء 23 راهنما، ابتدای صفحه)

5- در این صفحه باید نوع اتصال مودم به ISPرا مشخص کنید. اگر میخواهید با روشن کردن مودم ، خودبخود به اینترنت متصل شوید گزینهء PPPoE را انتخاب کنید (صفحهء 28 راهنما، بالای صفحه) و اگر علاقه مند به قطع و وصل کردن توسط یک آیکن بصورت دستی هستید باید گزینهء Bridge انتخاب شود. (صفحهء 23 راهنما، پایین صفحه)

6- اگر در مرحله قبل PPPoE را انتخاب کرده باشید در این مرحله باید Username و Passwordمریوط به ISP را وارد کنید تا در حافظهء مودم ذخیره شود تا با روشن شدنش ، بطور اتومات به ISP وصل شود (صفحه 28).

مابقی تنظیمات را بدون تغییر رها کرده و تا انتها next بزنید تا تنطیمات ذخیره و مودم ریست شود.

/////////////////////////////////////////

منظور از firmware چیه و مال مدومم رو از کجا گیر بیارم

ضمنا من مودم را با کابل شبکه به سیستم وصل کردم
    Firmware برنامهء داخلی مودم هستش که تنظیمات مودم در آن ذخیره و اجرا میشوند. برای دسترسی به تنطیمات مودم باید پس از اتصال آن به سیستنم ، عدد 192.168.1.1 را در مرورگر اینترنت وارد نمود. (البته در برخی مودم ها این عدد متفاوت است).
    پیشنهاد میکنم مدل مودم الفکس تون رو ذکز کنید تا امکانِ راهنماییِ بیشتر و دقیقتر فراهم گردد.

///////////////////////////////////////////

سلام و خسته نباشيد به همه دوستان من اخيرا يه مودم dlink 2640u خريدم و باش يه مشكل پيدا كردم اينكه مودم رو وقتي با كابل لن به لپتاپ وصل ميكنم هيچ دسترسي بهش ندارم آي پي رو كه وارد مي كنم حالت افلاين داره و نميتونم كانفيگش كنم حتي با cdنصبش هم ارور ميده كه اتصال كابل رو با پي سي چك كنيد در حالي كه چراغ lan و dsl روي خود مودم روشنه.. خواهش مي كنم كمكم كنين كه چطوري حد اقل نصبش كنم؟!؟!!!!
    مبارکــ باشه ،،، منظورتون اینه که وقتی مودم با LAN به سیستم متصل هست ، و عدد 192.168.1.1رو در مرورگر وارد و Enter میکنید ، هیچ اتفاقی نمیافته؟؟

موفق باشید . . .
    Last edited by a6l3i; 19-02-2012 at 03:21.

14. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •