با سلام
بنده بعد از این همه تاپیک خوندن که به همت شما چیزهای زیادی هم نصیبم شده و قابل تحسین است دیروز رفتم ستارخان کل مغازه هایی که پرسیدم طبق روال همون 2 سال پیش که سوزن همه روی 6975 و 718 گیر کرده بود و من هم اون موقع سیستم ندیده بودم گول خوردم و 6975 خریدم و هفته پیش ردش کردم رفت، به خاطر اینکه اصلاً کیفیت نداشت و رو مخ بود فقط بیس خوبی داشت! باز هم همون حرفای تکراری رو می زدند! نمی دونم این همه برند و باند خوب مثل co609, mc 609, DLS 1073, Hertz HCX 690, کاپا 693 و ... رو نمی شناسند یا واقعاً می خوان بندازن و پول بگیرن. حالا دو تا سوال از آقا حمید داشتم:
1- همشون می گفتن که کنوود 8019 716 8016 ضبط نیست که و همش پروتکت میکنه و ...! بیا پایونیر بدم بهترین مارکه! آیا واقعاً کنوود اینطوریه؟ چون نظرم روی یکی از این سه مدل بود چطورن از لحاظ کیفیت صدا و امکانات و هنگ کردن؟
2- یکی سیستم باند و ساب و ... کدنسو نشون داد گفت ببند ولی صدا می داد تیوترش تیز بود و رو مخ! از بین این باندا کدومو با ساب خوب و آمپش انتخاب کنم و از کجا تهیه کنم؟ سورنا هم داشتن اینارو ولی نسبت به قیمتهای نت خیلی بالا بود البتهه سورنا کلاً گرون فروشن! سر جمع تا 1300 حالا نو یا دست دو. اصلاً شما خودتون مغازه دارین یا آدم خمبی میشناسین حضوری بیام؟![]()