حیف حیف فقط میتونم بگم حیف
روی اشتباه مسخره مساوی کردیم
اگه می بردیم خیلی خوب می شد
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حیف حیف فقط میتونم بگم حیف
روی اشتباه مسخره مساوی کردیم
اگه می بردیم خیلی خوب می شد
نظرات شما هم ثبت شد
منتظر نظرات بقیه دوستان هستم
![]()
خب
جدا افتضاح بود!!!
الان به نظر من پیروزی باید رو بازی سپاهان و جام حذفی و در اولویت دوم قهرمانان آسیا تمرکز کنه!لیگ هم بین 4 5 تیم بالا باشه خوبه!نمی دونم شما انتظار دارید قهرمانی تکرار بشه؟!شرایط خیلی سخت شد!
سلام
دیدن بازی ها تیم این روزها شده فقط حرص خوردن! نمی دونم اینا باید چیکار کنند که گل بزنند! توره سخت ترین شرایط رو گل می کنه اون وقت توی 6 قدم بدون یارگیری توپ رو میزنه به تیر! توی این بازی خیلی به پیروانی شک کردم! اگه بخواد این روش رو ادامه بده فکر نکنم تیم موفق بشه! مربی ای که شهامت تعویض نداره بدرد پرسپولیس نمی خوره! بازی با پاس معلوم میشه چیزی حالیشه یا نه.
حقیقی (4) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (1) زارع (3) کریمی (3) محمد (4) پترویچ (2) توره (4) نیکبخت (2) باقری (3)
کادرفنی (1)
داور (2)
بهترین بازیکن--> محمد و باقری ها
بدترین بازیکن--> حیدری
منو از قلم انداختي![]()
حالا که خیلی زوده درباره قهرمانی حرف زدن نمی دونم شما روی چی حساب باز کردید. اگه یادتون باشه فصل قبل 6 امتیاز ازمون کسر شد ولی بازم قهرمان شدیم
![]()
دیگه بریم سراغ اخبار بازی
نوري: اصلا ناراحت نيستم
كانون هواداران پرسپوليس : پژمان نوري در گفت و گويي اظهار داشت: در طول دوران فوتباليام حاشيهساز نبودهام و امروز نيز مانند يك هوادار بر روي سكوهاي ورزشگاه آزادي نشستهام تا تيمم را تشويق كنم.
وي افزود: تصور ميكردم در ليست 18 نفره حضور دارم اما در حال حاضر كه بر روي سكوها هستم و بايد بازي تيمم را از فاصله بسيار دور به نظر خودم نگاه كنم اصلا ناراحت نيستم .
نوري ادامه داد: خودم هم نمي دانم جواب هوادارن را چه بدهم اما بعدا حرفهاي زيادي براي دفاع از خودم خواهم گفت.البته در اين راه به هيچ كس بياحترامي نميكنم.
با انتقاد از افشين پيرواني ؛ پژمان نوري: از پرسپوليس ميروم
كانون هواداران پرسپوليس : پژمان نوري با انتقاد از اينكه در بازي با سايپا در ليست 18 نفره تيم فوتبال پرسپوليس نبود، گفت: اگر وضعيت به همين صورت باشد از پرسپوليس به تيمي ميروم كه شانس بازي كردن داشته باشم.
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در گفتوگويي، اظهار كرد: من فكر ميكنم سرمربي جديد پرسپوليس نظري نسبت به من ندارد، بنابراين اگر شرايط همين طور باشد پرسپوليس را ترك خواهم كرد.
وي ادامه داد: من 10 سال است كه فوتبال بازي ميكنم و از نوع برخورد مربي ميفهم كه چه نظري نسبت به من دارد، احساس ميكنم پيرواني نظرش در مورد من مثبت نيست، از طرف ديگر من ميخواهم فوتبال بازي كنم. نميخواهم روي نيمكت بنشينم و روي سكو باشم. اگر اوضاع به همين صورت باشد به تيمي خواهم رفت كه فرصت بازي كردن داشته باشم.
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در پايان خاطر نشان كرد: پيرواني به من گفته كه تو عليه تيم مصاحبه كردي اما من هم به او گفتم من مصاحبه كردم اما، حرف بدي نزدم و چيزي عليه تيم نگفتم من فقط گفتم كه جنبهي نيكمتنشيني ندارم و ميخواهم بازي كنم.
برای جلب نظر کادر فنی باید بیشتر تلاش کنم/ پرسپولیس بدشانس است
كانون هواداران پرسپوليس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بیشتر تمرین کنم تا نظر مثبت کادر فنی جلب شود.
رحمان رضایی، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگويي ضمن بیان این مطلب افزود: نیمکت نشینیام در پرسپولیس نظر کادر فنی است که کاملا به آن احترام می گذارم. تصور می کنم باید بیشتر تمرین کنم تا بتوانم با تیم هماهنگ شوم و نظر مثبت کادر فنی را به دست آورم.
وی در خصوص دیدار با سایپا اظهار داشت: در نیمه اول تیم ما موقعیت چندانی برای گلزنی نداشت اما در نیمه دوم موقعیتهای مناسبی برای گلزنی داشتیم که متاسفانه از آنها استفاده نکردیم. نیمه دوم کاملا توپ و میدان در اختیار تیم ما بود اما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم.
رضایی در مورد دلایل بازیهای ضعیف و پرانتقاد تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: به نظر من بی دقتی و تا حدودی بدشانسی از جمله دلایلی است که باعث شده پرسپولیس در دیدارهای اخیر باوجود برتری کامل نسبت به حریفان خود نتواند در نتیجهگیری عملکرد موفقی داشته باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)