تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1326 از 2014 اولاول ... 3268261226127613161322132313241325132613271328132913301336137614261826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,251 به 13,260 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

حیف حیف فقط میتونم بگم حیف
    روی اشتباه مسخره مساوی کردیم
    اگه می بردیم خیلی خوب می شد

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (4) حیدری (2) زارع (4) کریمی (4) محمد (4) پترویچ (3) توره (4) نیکبخت (2) باقری (2)

کادرفنی (2)
    داور (1)
    بهترین بازیکن-->زارع و حقیقی
    بدترین بازیکن-->نیکبخت و حیدری
    حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (4) حیدری (2) زارع (3) کریمی (4) محمد (4) پترویچ (3) توره (4) نیکبخت (3) باقری (3)

کادرفنی (3)
    داور (1)
    بهترین بازیکن--> محمد
    بدترین بازیکن--> حیدری
    به نام خدا بازیکنان پرسپولیس را در برابر سایپا چگونه ارزیابی می کنید ؟

حقیقی (3) باقری ها (3) شیری (2) حیدری (1) زارع (2) کریمی (3) محمد (2) پترویچ (1) توره (3) نیکبخت (1) باقری (2)

کادرفنی (1)
    داور (2)
    بهترین بازیکن-->توره
    بدترین بازیکن-->بادامكي-حيدري-پترويچ-نيكبخت هر كدوم رو خواستيد انتخاب كنيد اعصاب ندارم

يك مشت جنب تو زمين هستن واسه عممشون دريپ ميدن واسه تيم حريف پاس ميدن
    بهترين بازيكن بادامكي،من اگه پاهام قطع شده بود به جاش بازي ميكردم بهتر كار ميكردم
    يارو دست به چيز واسساده بهش پاس نمي دن
    قاطي هستم،مصطفوي رو ببينم بهش ميگم اخه خ..............
    نظرات شما هم ثبت شد
    منتظر نظرات بقیه دوستان هستم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب
    جدا افتضاح بود!!!
    الان به نظر من پیروزی باید رو بازی سپاهان و جام حذفی و در اولویت دوم قهرمانان آسیا تمرکز کنه!لیگ هم بین 4 5 تیم بالا باشه خوبه!نمی دونم شما انتظار دارید قهرمانی تکرار بشه؟!شرایط خیلی سخت شد!

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دیدن بازی ها تیم این روزها شده فقط حرص خوردن! نمی دونم اینا باید چیکار کنند که گل بزنند! توره سخت ترین شرایط رو گل می کنه اون وقت توی 6 قدم بدون یارگیری توپ رو میزنه به تیر! توی این بازی خیلی به پیروانی شک کردم! اگه بخواد این روش رو ادامه بده فکر نکنم تیم موفق بشه! مربی ای که شهامت تعویض نداره بدرد پرسپولیس نمی خوره! بازی با پاس معلوم میشه چیزی حالیشه یا نه.

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حقیقی (4) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (1) زارع (3) کریمی (3) محمد (4) پترویچ (2) توره (4) نیکبخت (2) باقری (3)

کادرفنی (1)
    داور (2)
    بهترین بازیکن--> محمد و باقری ها
    بدترین بازیکن--> حیدری

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظرات شما هم ثبت شد
    منتظر نظرات بقیه دوستان هستم

منو از قلم انداختي

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب
    جدا افتضاح بود!!!
    الان به نظر من پیروزی باید رو بازی سپاهان و جام حذفی و در اولویت دوم قهرمانان آسیا تمرکز کنه!لیگ هم بین 4 5 تیم بالا باشه خوبه!نمی دونم شما انتظار دارید قهرمانی تکرار بشه؟!شرایط خیلی سخت شد!
    حالا که خیلی زوده درباره قهرمانی حرف زدن نمی دونم شما روی چی حساب باز کردید. اگه یادتون باشه فصل قبل 6 امتیاز ازمون کسر شد ولی بازم قهرمان شدیم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دیگه بریم سراغ اخبار بازی

نوري: اصلا ناراحت نيستم

كانون هواداران پرسپوليس :‌ پژمان نوري در گفت و گويي اظهار داشت: در طول دوران فوتبالي‌ام حاشيه‌ساز نبوده‌ام و امروز نيز مانند يك هوادار بر روي سكو‌هاي ورزشگاه آزادي نشسته‌ام تا تيمم را تشويق كنم.
    وي افزود: تصور مي‌كردم در ليست 18 نفره حضور دارم اما در حال حاضر كه بر روي سكوها هستم و بايد بازي تيمم را از فاصله بسيار دور به نظر خودم نگاه كنم اصلا ناراحت نيستم .
    نوري ادامه داد: خودم هم نمي دانم جواب هوادارن را چه بدهم اما بعدا حرف‌هاي زيادي براي دفاع از خودم خواهم گفت.البته در اين راه به هيچ كس بي‌احترامي نمي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

با انتقاد از افشين‌ پيرواني ؛ پژمان نوري: از پرسپوليس مي‌روم

كانون هواداران پرسپوليس : پژمان نوري با انتقاد از اين‌كه در بازي با سايپا در ليست 18 نفره تيم فوتبال پرسپوليس نبود، ‌گفت: اگر وضعيت به همين صورت باشد از پرسپوليس به تيمي مي‌روم كه شانس بازي كردن داشته باشم.
    بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگويي، اظهار كرد: من فكر مي‌كنم سرمربي جديد پرسپوليس نظري نسبت به من ندارد، بنابراين اگر شرايط همين طور باشد پرسپوليس را ترك خواهم كرد.
    وي ادامه داد: من 10 سال است كه فوتبال بازي مي‌كنم و از نوع برخورد مربي مي‌فهم كه چه نظري نسبت به من دارد، احساس مي‌كنم پيرواني نظرش در مورد من مثبت نيست، از طرف ديگر من مي‌خواهم فوتبال بازي كنم. نمي‌خواهم روي نيمكت بنشينم و روي سكو باشم. اگر اوضاع به همين صورت باشد به تيمي خواهم رفت كه فرصت بازي كردن داشته باشم.

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در پايان خاطر نشان كرد: پيرواني به من گفته كه تو عليه تيم مصاحبه كردي اما من هم به او گفتم من مصاحبه كردم اما، حرف بدي نزدم و چيزي عليه تيم نگفتم من فقط گفتم كه جنبه‌ي نيكمت‌نشيني ندارم و مي‌خواهم بازي كنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

برای جلب نظر کادر فنی باید بیشتر تلاش کنم/ پرسپولیس بدشانس است

كانون هواداران پرسپوليس :‌ مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بیشتر تمرین کنم تا نظر مثبت کادر فنی جلب شود.
    رحمان رضایی، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگويي ضمن بیان این مطلب افزود: نیمکت نشینی‌ام در پرسپولیس نظر کادر فنی است که کاملا به آن احترام می گذارم. تصور می کنم باید بیشتر تمرین کنم تا بتوانم با تیم هماهنگ شوم و نظر مثبت کادر فنی را به دست آورم.
    وی در خصوص دیدار با سایپا اظهار داشت: در نیمه اول تیم ما موقعیت چندانی برای گلزنی نداشت اما در نیمه دوم موقعیت‌های مناسبی برای گلزنی داشتیم که متاسفانه از آنها استفاده نکردیم. نیمه دوم کاملا توپ و میدان در اختیار تیم ما بود اما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم.
    رضایی در مورد دلایل بازیهای ضعیف و پرانتقاد تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: به نظر من بی دقتی و تا حدودی بدشانسی از جمله دلایلی است که باعث شده پرسپولیس در دیدارهای اخیر باوجود برتری کامل نسبت به حریفان خود نتواند در نتیجه‌گیری عملکرد موفقی داشته باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •