اینو (premetheus 3) بزن تنگ فریمورت اگه بازیت هم مشکلی نداشته باشه اجرا میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو (premetheus 3) بزن تنگ فریمورت اگه بازیت هم مشکلی نداشته باشه اجرا میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بهترین برنامه برای کانورت فایل های ویدئو به PSP چیه ؟
format factory یا total video converter.من با اینا تبدیل کردم.عالی کار میکنن.خروجی مخصوص pspهم دارن با بهترین کیفیت
کسی یه ماشین حساب برای psp سراغ نداره !!؟
چار عمل اصلی نمیخوام ها!!
دیگه حداقل انجام محاسبات e و از این خضعبلات رو داشته باشه!!
Xillisoft PSP Video Converter خوبه ، دو نسخه داره ، یکی DVD Converter هست یکی هم Video Converter
ImTOO هم خوبه و کاملا شبیه بالایی هست .
البته میتونی Magic Video Converter رو نصب کنی غیر از تبدیل فایلها برای PSP خیلی از فرمتهای دیگه رو هم ساپورت میکنه .
من خودم همیشه با Xillisoft PSP Video Converte کانورت میکردم ولی جدیدا خیلی مشکل باهاش پیدا کردم . خیلی از فرمت ها را ساپورت نمیکنه .
آقا برا 3000 هنوز کپی خور دایم نیومده؟
من خودم معمولا از jetAudio استفاده میکنم.مشکل خاصی هم باهاش نداشتم.
خیر دوست دوست عزیز.منتظرش هم نباشید که فکر نکنم دیگه بیاید.
دوسته من بهترین کاره اینه که امولاتوره جاوا-رو که اسمش pspkvm هستو بریزی تو psp و یه ماشین حسابه خفن با فرمته جاوا -----البته دقت کن که ماشین حساب اسکرینش بزرگ باشه----دانلود کنی و با همین pspkvm اجراش کنی.من خودم همین کارو کردم..موفق باشی!
سلام
من قصد خرید psp دارم میخواستم قبل از خرید از دوستان مطلع در رابطه با خرید مشورت بگیرم چون تا بحال کنسول بازی نداشتم
میخواستم بدونم که چه مدلی از psp سونی را بگیرم 3000 یا 2000 و موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که مدل اصلی را بگیرم
و در بسته بندی باید چه چیزهایی باشد و آیا کسی جایی باقیمت مناسب سراغ دارد .
اگر جای مناسبی مطرح نکردم پوزش میخواهم لطفا راهنمایی کنید در کدام قسمت باید این موضوع را عنوان کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)