[emoji842]کد تخفیف برای کسانی ک میخان شاتلی بشن
7672627510
7174112072
7639297126
7198812705
Sent from my iPhone using Tapatalk
[emoji842]کد تخفیف برای کسانی ک میخان شاتلی بشن
7672627510
7174112072
7639297126
7198812705
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیگه هیچی دیگه من که دیگه تمدید نمیکنم چه isp توصیه میکنین
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
دوستان کسی تجربه تو سیم کشی داره؟ من سیم جدید کشیده بودم یه دو هفته عالی بود، بعدا شروع کرد تو ساعت های خاصی crc زیاد مینداخت
امروز رفتم همینطوری برای آزمایش زوج سیم تلفن رو عوض کردم
تو سیمی که کشیدم چهارتا سیم رنگی هست، آبی نارنجی دوتا سفید
قبلا آبی و نارنجی رو وصل کرده بودم. این دفعه دوتا سفید رو زدم
وقتی برگشتم به واحد تا مودم روهم سیم کشیش رو درست کنم دیدم با وجود اینکه مودم به زوج قدیمی نارنجی و آبی وصل هست ولی اینترنت وصل شده. مقدار میرایی خط و نویز بیشتر شده بود خط هم با 13 مگ وصل بود، ولی در کل وصل بود
بعدا درست کردم دوتا سفید رو زدم به مودم 16 مگ بدون مشکل وصل شد
به نظرتون سیما اتصالی دارن که اینطوری شده؟ در ضمن مشکل crc فکر نمیکنم حتی الآن هم بعد تغییرات حل شده باشه
امکان نداره !
احتمالا سیم نارجی ابی رو به خط بنده خدای دیگ ای وصل نکردی؟
این احتمالام هست شاید سیم کشی متفاوتی وصل شده باشه؟ مثلا از سر در قبلا؟ خلاصه اون سیم ها به جایی وصلن ک خط اپ شده سیم جدایی ک گرفتی از سر در به مستقیم به مودم اومده؟
سیم رو مگ جدید نخریدید؟ مستقیم ی تیکه نیومده بالا؟
سیم اگ اتصالی هم داشته باشه اب میشه! قطع میشه چون اینجا یبار خورد دو تا جرقه زد اب شدموقع زنگ خوردن
شما یه هفته خطتو زیر نظر بگیر ببین چطوریه
نوسان هارو
برای منم پیش میاد شب ها یا طول روز 26.7 26.6 هست یا ... crc هایی ک تو یه ساعت 1500 تا میندازه تایم اوت ایجاد میکنه ریت خط 15900 هست همین الان کشش با 26.6
ولی روز اول صبح 25.6 هس 17900 رو هم میکشه
اگر از کنار سیم برق رد شده باشه ن فقط سیم شما سیم بقیه همسایه ها ممکنه نویز بندازه crc بگیری شما ایسوس یا کوال نداری خطتو یکم کشش رو بیاری پاین تر؟
چن وقته مشکلات زیاد داره! کشش ها اخر هفته ها افت شدیدی داره از 17 تا میاد 13
سمت فرکانس 1656 ببنین کلا اونجا نویز شدید افتاده
دقیقا عجیبه چون نارنجی و آبی از پایین به هیچ جایی وصل نیستن. دارم فکر میکنم شاید نقاطی از سیم خرابی داره سیما به هم وصل شدن
قبلا با چسب برق زده بودم، این دفعه پدرم در اومد سیمارو دستکاری کنم واسه همین زدم تو ترمینال
ولی فقط سفید ها وصل هستن
خط خودمم هست چون اومدم بالا با یوزر و پسورد شاتل اینترنت راحت کار میکرد. در ضمن من روکار آوردم پریزای تلفن خونه کلا قطع شدن و استفاده نمیکنیم واسه همین فقط سیم روکار من هست
در ضمن من خطم تلفن زنگ بخوره crc میندازه مشکل پیش میاد، یکی از کاربرا گفته بود از شاتل شکایت کن پورتت رو عوض کنن مشکل از اونجاست. شاید این دو هفته ای که وصل بوده پورت خراب به سیم آسیب وارد کرده
خلاصه کلا عجیبه به خیلی چیزا فکر کردم. حتی با خودم فکر کردم حالا که اینطوریه بزار به جای یه زوج هر چهارتا سیم رو دو به به دو استفاده کنم ببینم چی میشه : ))
یه فکر دیگمم این بود شاید من اشتباه میکنم
شاید باید سفید و آبی وصل کنم یا نارنجی و سفید واسه همین کارخونه 2 تا سفید گذاشته
بله ایسوس
عه آره نشسته بودیم یهو دیدم خطا زیاد شد رو خط بعد که ریست کردم شد این. الان از 12 بالا تر ست نمیشه. نمیدونم خونه مون داره دور میشه از مرکز مخابرات یا مرکز داره دور میشه از ما![]()
احتمالا یه زوج از دو زوج سیمها اتصالی دارن امکانش هست خودم با یه زوج attenuation 50 بود با یه زوج دیگه وصلش میکردم attenuation اومد روی 30...
بهترین کار اینه که مودم رو هر جور شده بذاری سر خط دیگه نهایت کاری که برای کاهش نویز میتونی بکنی همینه...یه کار دیگه هم میشه ferrite core 3mm بخری وصل کنی به انتهای ادابتور برق مودم ...
![]()
دوستان پینگ شما هم از دیروز خیلی تغییر کرده ؟
![]()
Last edited by Sorrow_X; 08-05-2020 at 02:19.
سلام
بله برای منم پینگ کمتر شده، قبلا Traceroute که میگرفتم از سمت اذربایجان بود ولی الان از سمت ایتالیا شده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)