تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1325 از 1547 اولاول ... 325825122512751315132113221323132413251326132713281329133513751425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,241 به 13,250 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

[emoji842]کد تخفیف برای کسانی ک میخان شاتلی بشن

7672627510
    7174112072
    7639297126
    7198812705

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. 2 کاربر از mf.aghaei70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Thesaeedtk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

ارسال از کانال شاتل لند

سلام عرض میکنم خدمت همه همراهان محترم کانال
    اخیرا بر اساس یه سری تصمیمات سایت شاتل تصمیم گرفته که بسته شاتل لند رو حذف کنه و دیگه تو لیست سبد خرید اون رو مشاهده نمیکنین
    متاسفانه آپلود سنتر هم ظاهرا سرور هاش از کار افتادن و نمیشه لینک و فایل داخلش ریموت کرد.
    بنده با پشتیبانی صحبت کردم و این موضوع رو تایید کردن
    گفتن اگه بسته جایگزین یا بهتری قرار بگیره که تو سایت اعلام میشه (ولی خب معلوم نیس)

با توجه به این موضوع شاتل با این تصمیم اشتباه مهم ترین مزیت خودشو از بین برد و دیگه عملا چیز خاصی برای رقابت نداره

از کسایی که میخوان اینترنت شاتل بخرن خواهش میکنم تو تصمیمشون بیشتر فکر کنن

ولی کانال ما پا برجاس و سعی میکنیم از سرور های آپلود داخلی دیگه مثل ترینبیت درخواست های شما رو جواب بدیم

با تشکر
    دیگه هیچی دیگه من که دیگه تمدید نمیکنم چه isp توصیه میکنین

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

4. این کاربر از Thesaeedtk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوستان کسی تجربه تو سیم کشی داره؟ من سیم جدید کشیده بودم یه دو هفته عالی بود، بعدا شروع کرد تو ساعت های خاصی crc زیاد مینداخت
    امروز رفتم همینطوری برای آزمایش زوج سیم تلفن رو عوض کردم
    تو سیمی که کشیدم چهارتا سیم رنگی هست، آبی نارنجی دوتا سفید
    قبلا آبی و نارنجی رو وصل کرده بودم. این دفعه دوتا سفید رو زدم
    وقتی برگشتم به واحد تا مودم روهم سیم کشیش رو درست کنم دیدم با وجود اینکه مودم به زوج قدیمی نارنجی و آبی وصل هست ولی اینترنت وصل شده. مقدار میرایی خط و نویز بیشتر شده بود خط هم با 13 مگ وصل بود، ولی در کل وصل بود
    بعدا درست کردم دوتا سفید رو زدم به مودم 16 مگ بدون مشکل وصل شد
    به نظرتون سیما اتصالی دارن که اینطوری شده؟ در ضمن مشکل crc فکر نمیکنم حتی الآن هم بعد تغییرات حل شده باشه

6. 2 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان کسی تجربه تو سیم کشی داره؟ من سیم جدید کشیده بودم یه دو هفته عالی بود، بعدا شروع کرد تو ساعت های خاصی crc زیاد مینداخت
    امروز رفتم همینطوری برای آزمایش زوج سیم تلفن رو عوض کردم
    تو سیمی که کشیدم چهارتا سیم رنگی هست، آبی نارنجی دوتا سفید
    قبلا آبی و نارنجی رو وصل کرده بودم. این دفعه دوتا سفید رو زدم
    وقتی برگشتم به واحد تا مودم روهم سیم کشیش رو درست کنم دیدم با وجود اینکه مودم به زوج قدیمی نارنجی و آبی وصل هست ولی اینترنت وصل شده. مقدار میرایی خط و نویز بیشتر شده بود خط هم با 13 مگ وصل بود، ولی در کل وصل بود
    بعدا درست کردم دوتا سفید رو زدم به مودم 16 مگ بدون مشکل وصل شد
    به نظرتون سیما اتصالی دارن که اینطوری شده؟ در ضمن مشکل crc فکر نمیکنم حتی الآن هم بعد تغییرات حل شده باشه
    امکان نداره !

احتمالا سیم نارجی ابی رو به خط بنده خدای دیگ ای وصل نکردی؟

این احتمالام هست شاید سیم کشی متفاوتی وصل شده باشه؟ مثلا از سر در قبلا؟ خلاصه اون سیم ها به جایی وصلن ک خط اپ شده سیم جدایی ک گرفتی از سر در به مستقیم به مودم اومده؟

سیم رو مگ جدید نخریدید؟ مستقیم ی تیکه نیومده بالا؟

سیم اگ اتصالی هم داشته باشه اب میشه! قطع میشه چون اینجا یبار خورد دو تا جرقه زد اب شد موقع زنگ خوردن

شما یه هفته خطتو زیر نظر بگیر ببین چطوریه
    نوسان هارو

برای منم پیش میاد شب ها یا طول روز 26.7 26.6 هست یا ... crc هایی ک تو یه ساعت 1500 تا میندازه تایم اوت ایجاد میکنه ریت خط 15900 هست همین الان کشش با 26.6

ولی روز اول صبح 25.6 هس 17900 رو هم میکشه

اگر از کنار سیم برق رد شده باشه ن فقط سیم شما سیم بقیه همسایه ها ممکنه نویز بندازه crc بگیری شما ایسوس یا کوال نداری خطتو یکم کشش رو بیاری پاین تر؟

8. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان اینترنت شما هم اینطوری شد؟!
    یهو 4 مگ از خط کم شد!
    چن وقته مشکلات زیاد داره! کشش ها اخر هفته ها افت شدیدی داره از 17 تا میاد 13

سمت فرکانس 1656 ببنین کلا اونجا نویز شدید افتاده

10. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

امکان نداره !

احتمالا سیم نارجی ابی رو به خط بنده خدای دیگ ای وصل نکردی؟

این احتمالام هست شاید سیم کشی متفاوتی وصل شده باشه؟ مثلا از سر در قبلا؟ خلاصه اون سیم ها به جایی وصلن ک خط اپ شده سیم جدایی ک گرفتی از سر در به مستقیم به مودم اومده؟

سیم رو مگ جدید نخریدید؟ مستقیم ی تیکه نیومده بالا؟

سیم اگ اتصالی هم داشته باشه اب میشه! قطع میشه چون اینجا یبار خورد دو تا جرقه زد اب شد موقع زنگ خوردن

شما یه هفته خطتو زیر نظر بگیر ببین چطوریه
    نوسان هارو

برای منم پیش میاد شب ها یا طول روز 26.7 26.6 هست یا ... crc هایی ک تو یه ساعت 1500 تا میندازه تایم اوت ایجاد میکنه ریت خط 15900 هست همین الان کشش با 26.6

ولی روز اول صبح 25.6 هس 17900 رو هم میکشه

اگر از کنار سیم برق رد شده باشه ن فقط سیم شما سیم بقیه همسایه ها ممکنه نویز بندازه crc بگیری شما ایسوس یا کوال نداری خطتو یکم کشش رو بیاری پاین تر؟
    دقیقا عجیبه چون نارنجی و آبی از پایین به هیچ جایی وصل نیستن. دارم فکر میکنم شاید نقاطی از سیم خرابی داره سیما به هم وصل شدن
    قبلا با چسب برق زده بودم، این دفعه پدرم در اومد سیمارو دستکاری کنم واسه همین زدم تو ترمینال
    ولی فقط سفید ها وصل هستن
    خط خودمم هست چون اومدم بالا با یوزر و پسورد شاتل اینترنت راحت کار میکرد. در ضمن من روکار آوردم پریزای تلفن خونه کلا قطع شدن و استفاده نمیکنیم واسه همین فقط سیم روکار من هست
    در ضمن من خطم تلفن زنگ بخوره crc میندازه مشکل پیش میاد، یکی از کاربرا گفته بود از شاتل شکایت کن پورتت رو عوض کنن مشکل از اونجاست. شاید این دو هفته ای که وصل بوده پورت خراب به سیم آسیب وارد کرده
    خلاصه کلا عجیبه به خیلی چیزا فکر کردم. حتی با خودم فکر کردم حالا که اینطوریه بزار به جای یه زوج هر چهارتا سیم رو دو به به دو استفاده کنم ببینم چی میشه : ))
    یه فکر دیگمم این بود شاید من اشتباه میکنم
    شاید باید سفید و آبی وصل کنم یا نارنجی و سفید واسه همین کارخونه 2 تا سفید گذاشته

12. این کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

گراف ها برای مودم هست ؟؟ مودمتون چیه ؟؟
    بله ایسوس

چن وقته مشکلات زیاد داره! کشش ها اخر هفته ها افت شدیدی داره از 17 تا میاد 13

سمت فرکانس 1656 ببنین کلا اونجا نویز شدید افتاده
    عه آره نشسته بودیم یهو دیدم خطا زیاد شد رو خط بعد که ریست کردم شد این. الان از 12 بالا تر ست نمیشه. نمیدونم خونه مون داره دور میشه از مرکز مخابرات یا مرکز داره دور میشه از ما

14. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

دقیقا عجیبه چون نارنجی و آبی از پایین به هیچ جایی وصل نیستن. دارم فکر میکنم شاید نقاطی از سیم خرابی داره سیما به هم وصل شدن
    قبلا با چسب برق زده بودم، این دفعه پدرم در اومد سیمارو دستکاری کنم واسه همین زدم تو ترمینال
    ولی فقط سفید ها وصل هستن
    خط خودمم هست چون اومدم بالا با یوزر و پسورد شاتل اینترنت راحت کار میکرد. در ضمن من روکار آوردم پریزای تلفن خونه کلا قطع شدن و استفاده نمیکنیم واسه همین فقط سیم روکار من هست
    در ضمن من خطم تلفن زنگ بخوره crc میندازه مشکل پیش میاد، یکی از کاربرا گفته بود از شاتل شکایت کن پورتت رو عوض کنن مشکل از اونجاست. شاید این دو هفته ای که وصل بوده پورت خراب به سیم آسیب وارد کرده
    خلاصه کلا عجیبه به خیلی چیزا فکر کردم. حتی با خودم فکر کردم حالا که اینطوریه بزار به جای یه زوج هر چهارتا سیم رو دو به به دو استفاده کنم ببینم چی میشه : ))
    یه فکر دیگمم این بود شاید من اشتباه میکنم
    شاید باید سفید و آبی وصل کنم یا نارنجی و سفید واسه همین کارخونه 2 تا سفید گذاشته
    احتمالا یه زوج از دو زوج سیمها اتصالی دارن امکانش هست خودم با یه زوج attenuation 50 بود با یه زوج دیگه وصلش میکردم attenuation اومد روی 30...

بهترین کار اینه که مودم رو هر جور شده بذاری سر خط دیگه نهایت کاری که برای کاهش نویز میتونی بکنی همینه...یه کار دیگه هم میشه ferrite core 3mm بخری وصل کنی به انتهای ادابتور برق مودم ...

16. 2 کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sorrow_X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

دوستان پینگ شما هم از دیروز خیلی تغییر کرده ؟

Last edited by Sorrow_X; 08-05-2020 at 02:19.

18. 4 کاربر از Sorrow_X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان پینگ شما هم از دیروز خیلی تغییر کرده ؟

سلام
    بله برای منم پینگ کمتر شده، قبلا Traceroute که میگرفتم از سمت اذربایجان بود ولی الان از سمت ایتالیا شده

20. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •