تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1325 از 1805 اولاول ... 325825122512751315132113221323132413251326132713281329133513751425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,241 به 13,250 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

adsl.fci.co.ir

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان الان پنجشنبه ساعت 17:27 کسی هست که timeout زیاد داشته باشه و باز کردن سایت ها هر کدوم خیلی طول بکشه؟ این مشکل از ظهر هست که شروع شده و تا الان همینطوریه.

من مرکز فرشچی هستم ، میخواستم ببینم دیگران هم این مشکل رو دارند یا نه؟

داره خودمونی میشه hosseinfery429's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان الان پنجشنبه ساعت 17:27 کسی هست که timeout زیاد داشته باشه و باز کردن سایت ها هر کدوم خیلی طول بکشه؟ این مشکل از ظهر هست که شروع شده و تا الان همینطوریه.

بله دوست من مشکل شروع شده و ما را دیوانه کرده....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

نه کاربر گرامی. مشکلی نیست. ((اینترنت مخابرات هر روز بهتر از دیروز))

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه سوال

اگر
    طرح طلایی نوروزی 12 ماه 4 گیگ
    که فقط گزینه شارژ حجمی دارد ودر ان نوشته
    تاریخ انقضا اعتبار: منقضی شده است
    رو شارژ کرد زمان هم میده یا نه فقط حساب حجمش زیاد میشه ولی همچنان نمی شود استفاده کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه سوال

اگر
    طرح طلایی نوروزی 12 ماه 4 گیگ
    که فقط گزینه شارژ حجمی دارد ودر ان نوشته
    تاریخ انقضا اعتبار: منقضی شده است
    رو شارژ کرد زمان هم میده یا نه فقط حساب حجمش زیاد میشه ولی همچنان نمی شود استفاده کرد
    نمیشه استفاده کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند روزی هست اینجوری شده...
    دانلود شبانه هم که کلا تعطیلعه

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بچه هایی که دانلود می کنین یه سوال خیلی فنی و مهم واسم پیش اومده ایا اگر به مودمی دو عدد لپ تاپ وصل باشه (نت خراسان رضوی !!!) یک لپ تاپ ویندوزXPو دیگری ویندوز 7 ، ایا در سرعت دانلود تفاوت دارن یا نه ؟؟؟؟
    اگر بله علت چیست و چرا ؟؟؟
    اگر هم خیر پس علت رخداد های زیر چی می تونه باشه ؟؟؟ حالت اول در حالتی که ویندوز xp در حال دانلود باشه با سرعت فرضا 70 کیلوبایت در ثانیه و بعد از ان سیستم دارای ویندوز 7 شروع می کنه به دانلود سرعت دانلود در xpمیشه 15 و سیستم دارای ویندوز 7 بیشتر پهنای باند رو میگیره و سرعت دانلود در وندوز 7 میشه 60 اینا

حالت دوم اگر سیستم دارای ویندوز 7 زودتر شروع کرده باشه به دانلود فرضا ا 70 یا 80 کیلوبایت سرعت دانلود و این دفعه سیستم دارای ویندوز xp دیرتر شروع کنه به دانلود باز هم به xp میزان 20 کیبوبایت میرسه و مجدد بیشت پهنای باند مال سیستمی هست که ویدور 7 داره ! چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــراااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا ویندوز سون باید در دانلود سرعت بیشتری داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایا ISP مقصره یا نوع سیستم چه علتی می تونه باشه اخه??
    پی نوشت: سیستم دارای ویندوز xp هیچ گونه مشکلی نداره چون وقتی که تنها سیستمی هست که داره دانلود می کنه کل پهنای باند دانلود متعلق به اون هست
    Last edited by sky1sky; 16-08-2014 at 10:04.

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه هایی که دانلود می کنین یه سوال خیلی فنی و مهم واسم پیش اومده ایا اگر به مودمی دو عدد لپ تاپ وصل باشه (نت خراسان رضوی !!!) یک لپ تاپ ویندوزXPو دیگری ویندوز 7 ، ایا در سرعت دانلود تفاوت دارن یا نه ؟؟؟؟
    اگر بله علت چیست و چرا ؟؟؟
    اگر هم خیر پس علت رخداد های زیر چی می تونه باشه ؟؟؟ حالت اول در حالتی که ویندوز xp در حال دانلود باشه با سرعت فرضا 70 کیلوبایت در ثانیه و بعد از ان سیستم دارای ویندوز 7 شروع می کنه به دانلود سرعت دانلود در xpمیشه 15 و سیستم دارای ویندوز 7 بیشتر پهنای باند رو میگیره و سرعت دانلود در وندوز 7 میشه 60 اینا

حالت دوم اگر سیستم دارای ویندوز 7 زودتر شروع کرده باشه به دانلود فرضا ا 70 یا 80 کیلوبایت سرعت دانلود و این دفعه سیستم دارای ویندوز xp دیرتر شروع کنه به دانلود باز هم به xp میزان 20 کیبوبایت میرسه و مجدد بیشت پهنای باند مال سیستمی هست که ویدور 7 داره ! چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــراااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا ویندوز سون باید در دانلود سرعت بیشتری داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ایا ISP مقصره یا نوع سیستم چه علتی می تونه باشه اخه??
    پی نوشت: سیستم دارای ویندوز xp هیچ گونه مشکلی نداره چون وقتی که تنها سیستمی هست که داره دانلود می کنه کل پهنای باند دانلود متعلق به اون هست
    این موضوع بدون شک ربطی به ISP نداره ، من در خونه وقتی روی PC و Laptop که هر دو Win7 دارن دانلود همزمان میذارم به نظر میرسه که کاملا شانسی هست که به کدوم پهنای باند بیشتری میرسه ، بعضی وقت ها PC بیشتره و بعضی وقت ها هم Laptop اما در مورد اینکه چرا XP هیچ موقع سرعتش بیشتر نمیشه ممکنه که بخاطر تنظیمات Network ویندوزتون باشه . به هرصورت XP خیلی قدیمی هست و خیلی از مشکلات مربوط به شبکه در ویندوز های جدید حل شدن .

یک نکته ی دیگه هم هست. آیا هر دو دستگاه از یک سرور در حال دانلود هستند؟ ( چون بعضی از سرور ها Connection های قوی تری دارند و این باعث میشه که پهنای باند بیشتری بگیرن )

یک راه پیشنهادی هم برای دور زدن این مشکل اینه که کسی که داره با Win7 دانلود میکنه از طریق نرم افزار Internet Download Manager سرعت دانلودش رو محدود کنه تا پهنای باند بیشتری به XP برسه.
    Last edited by X-FeaR; 16-08-2014 at 15:25.

10. 2 کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

این موضوع بدون شک ربطی به ISP نداره ، من در خونه وقتی روی PC و Laptop که هر دو Win7 دارن دانلود همزمان میذارم به نظر میرسه که کاملا شانسی هست که به کدوم پهنای باند بیشتری میرسه ، بعضی وقت ها PC بیشتره و بعضی وقت ها هم Laptop اما در مورد اینکه چرا XP هیچ موقع سرعتش بیشتر نمیشه ممکنه که بخاطر تنظیمات Network ویندوزتون باشه . به هرصورت XP خیلی قدیمی هست و خیلی از مشکلات مربوط به شبکه در ویندوز های جدید حل شدن .

یک نکته ی دیگه هم هست. آیا هر دو دستگاه از یک سرور در حال دانلود هستند؟ ( چون بعضی از سرور ها Connection های قوی تری دارند و این باعث میشه که پهنای باند بیشتری بگیرن )

یک راه پیشنهادی هم برای دور زدن این مشکل اینه که کسی که داره با Win7 دانلود میکنه از طریق نرم افزار Internet Download Manager سرعت دانلودش رو محدود کنه تا پهنای باند بیشتری به XP برسه.
    سلام مرسی
    یه جا فرمودید که
    اما در مورد اینکه چرا XP هیچ موقع سرعتش بیشتر نمیشه ممکنه که بخاطر تنظیمات Network ویندوزتون باشه . به هرصورت XP خیلی قدیمی هست و خیلی از مشکلات مربوط به شبکه در ویندوز های جدید حل شدن .
    اما XP سرعتش زیاد میشه اما وقتی که تنها دستگاه متصل به مودم باشه که در حال دانلوده اما اگه سیستمی که ویندوز 7 داشته باشه که اونم در حال دانلود باشه XPمغلوب امیشه و خیلی پهنای باند کم میرسه بهش
    نه دستگاه ها از سرور های مختلف درحال دانلود هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •