adsl.fci.co.ir
دوستان الان پنجشنبه ساعت 17:27 کسی هست که timeout زیاد داشته باشه و باز کردن سایت ها هر کدوم خیلی طول بکشه؟ این مشکل از ظهر هست که شروع شده و تا الان همینطوریه.
من مرکز فرشچی هستم ، میخواستم ببینم دیگران هم این مشکل رو دارند یا نه؟
بله دوست من مشکل شروع شده و ما را دیوانه کرده....
نه کاربر گرامی. مشکلی نیست. ((اینترنت مخابرات هر روز بهتر از دیروز))
یه سوال
اگرطرح طلایی نوروزی 12 ماه 4 گیگکه فقط گزینه شارژ حجمی دارد ودر ان نوشتهرو شارژ کرد زمان هم میده یا نه فقط حساب حجمش زیاد میشه ولی همچنان نمی شود استفاده کرد
تاریخ انقضا اعتبار: منقضی شده است
نمیشه استفاده کرد
چند روزی هست اینجوری شده...
دانلود شبانه هم که کلا تعطیلعه![]()
بچه هایی که دانلود می کنین یه سوال خیلی فنی و مهم واسم پیش اومده ایا اگر به مودمی دو عدد لپ تاپ وصل باشه (نت خراسان رضوی !!!) یک لپ تاپ ویندوزXPو دیگری ویندوز 7 ، ایا در سرعت دانلود تفاوت دارن یا نه ؟؟؟؟
اگر بله علت چیست و چرا ؟؟؟
اگر هم خیر پس علت رخداد های زیر چی می تونه باشه ؟؟؟ حالت اول در حالتی که ویندوز xp در حال دانلود باشه با سرعت فرضا 70 کیلوبایت در ثانیه و بعد از ان سیستم دارای ویندوز 7 شروع می کنه به دانلود سرعت دانلود در xpمیشه 15 و سیستم دارای ویندوز 7 بیشتر پهنای باند رو میگیره و سرعت دانلود در وندوز 7 میشه 60 اینا
حالت دوم اگر سیستم دارای ویندوز 7 زودتر شروع کرده باشه به دانلود فرضا ا 70 یا 80 کیلوبایت سرعت دانلود و این دفعه سیستم دارای ویندوز xp دیرتر شروع کنه به دانلود باز هم به xp میزان 20 کیبوبایت میرسه و مجدد بیشت پهنای باند مال سیستمی هست که ویدور 7 داره ! چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــراااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا ویندوز سون باید در دانلود سرعت بیشتری داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا ISP مقصره یا نوع سیستم چه علتی می تونه باشه اخه??
پی نوشت: سیستم دارای ویندوز xp هیچ گونه مشکلی نداره چون وقتی که تنها سیستمی هست که داره دانلود می کنه کل پهنای باند دانلود متعلق به اون هست
Last edited by sky1sky; 16-08-2014 at 10:04.
این موضوع بدون شک ربطی به ISP نداره ، من در خونه وقتی روی PC و Laptop که هر دو Win7 دارن دانلود همزمان میذارم به نظر میرسه که کاملا شانسی هست که به کدوم پهنای باند بیشتری میرسه ، بعضی وقت ها PC بیشتره و بعضی وقت ها هم Laptop اما در مورد اینکه چرا XP هیچ موقع سرعتش بیشتر نمیشه ممکنه که بخاطر تنظیمات Network ویندوزتون باشه . به هرصورت XP خیلی قدیمی هست و خیلی از مشکلات مربوط به شبکه در ویندوز های جدید حل شدن .
یک نکته ی دیگه هم هست. آیا هر دو دستگاه از یک سرور در حال دانلود هستند؟ ( چون بعضی از سرور ها Connection های قوی تری دارند و این باعث میشه که پهنای باند بیشتری بگیرن )
یک راه پیشنهادی هم برای دور زدن این مشکل اینه که کسی که داره با Win7 دانلود میکنه از طریق نرم افزار Internet Download Manager سرعت دانلودش رو محدود کنه تا پهنای باند بیشتری به XP برسه.
Last edited by X-FeaR; 16-08-2014 at 15:25.
سلام مرسی
یه جا فرمودید کهاما در مورد اینکه چرا XP هیچ موقع سرعتش بیشتر نمیشه ممکنه که بخاطر تنظیمات Network ویندوزتون باشه . به هرصورت XP خیلی قدیمی هست و خیلی از مشکلات مربوط به شبکه در ویندوز های جدید حل شدن .اما XP سرعتش زیاد میشه اما وقتی که تنها دستگاه متصل به مودم باشه که در حال دانلوده اما اگه سیستمی که ویندوز 7 داشته باشه که اونم در حال دانلود باشه XPمغلوب امیشه و خیلی پهنای باند کم میرسه بهش
نه دستگاه ها از سرور های مختلف درحال دانلود هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)