سلام
من 19/11/91 اعزام میشم
خیلی می ترسم...شبا گریه میکنم...البته حقمه درس نخوندم با تاوانشو پس بدم
سلام
من 19/11/91 اعزام میشم
خیلی می ترسم...شبا گریه میکنم...البته حقمه درس نخوندم با تاوانشو پس بدم
داداش حالا دکترات رو هم میگرفتی باید میرفتی خدمت ما همه رفتیم همه هم اومدیم ناراحتی نداره که داداشم
اینم یه مرحله از زندگی هست
sent from my open source device
بله ولی سربازی با ذکترا کجا با دیپلم کجا
همش میام این تاپیک رو میخونم و غصم میشه چون همه دارند با مدرک میرند و میان با کلی خوشحالی میاند میگند کجا افتادن و سوال می پرسند ولی کسی تا حالا با دیپلم نیومده اینجا بگه منم دارم با دیپلم اعزام میشم
راستی فکر کنم من شرایط معاف از رزم دارم (پاهای پرانتزی تقریبا 7 سانت) بگیرم یا نه؟
شرایط دیگه ایی که دارم اینه که تک پسرم و پدرم سه تا رگش گرفته و مشکل قلبی داره امیدی هست به معافیت کفالت؟
سنش چقدره ؟؟؟؟
من نديدم كسي با خوشحالي خدمت بره !!!!!
هيشكي خوشحال نيست خيالت تخت !!!!
در ضمن واسه هر جور معافي كه بتوني تلاش كن . ارزشش رو داره .
Last edited by PLAΨMID; 13-01-2013 at 21:15.
آقا ما نزاجا بودیم، توی یکی از یگانهای مستقیم ستاد، بعد تو اتاق کامپیوتر و سرور ها و امنیت سرور ها و تمام اینها رو من نظارت میکردم، تو سرور ها هم کلی اطلاعات پرسنل نظامی، واسه همین باید هر ماه میرفتم حفاظت ستاد کل، تو بلوار ارتش، میگفتم حاضر
آقا هیچ خبری تو حفاظت ستاد که نیست، مثل بقیه جاها، پیچ تو پیچ، همه روزنامه به دست و دنبال سهمیه و مرغ این ماه و کلا وضی.
یکی از بچه ها میگفت حفاظت لشگر های دم مرزها خیلی خیلی تو کارن و واقعا کار حفاظتی میکنند، بقیه جاها فقط به اینکه کسی حرف سیاسی نزنه و شورش نکنه، خب ملت هم ببو گلابی نیستند که بیان تو یگان حرف سیاسی بزنند.
داداش گلم خیلی ها با دیپلم رفتن من خودم هم با دیپلم رفتم الان هم میبینی که زندم !!!
اگه میتونی معاف از رزم بگیر
برای کفالت هم باید اقدام کنی اینجوری نمیشه گفت
معمولا کدو پادگان ها دیپلم میگیرند؟
شما که با دیپلم رفتی اذییت نکردند؟توی آموزشی؟بعد از آموزشی؟
خیلی از پادگان ها
ببین اموزشی رو کلا بیخیال دوماه که بیشتر نیست همون لیسانسش هم خیلی تو اموزشی سخت نمیگیرند
میمونه یگان که میشه ناجا ارتش و سپاه
ناجا که کمترین تفاوتی بین بیسواد با فوق لیسانش نیست
و همه رو به راه راست هدایت میکنه
سپاه هم که اکثر جاهاش عالی هست و مشکلی نیست
ارتش فقط ممکنه یه مقدار بهت سخت بگذره
ما هم بالاخره رفتیم پایان دوره...البته پایان دوره خدمت...17 ماه خدمت کردیم...از اول شهریور پارسال تا الان...16 روز دیگه میرم برای تسویه حساب...قبل از رفتن به آموزشی اومدم اینجا و کلی مطلب خوندم و وسایلم رو تکمیل کردم و با یه ساک پر از وسایل به دردبخور رفتم آموزشی و بعدش هم سپاه و تهران و تا الان...سرباز ارشد دفترفرماندهی رده بودم...27 روز تشویقی گرفتم...فقط یه حرف میزنم به عنوان وصیت...سرتون بندازین پایین، سرتون به کار خودتون باشه و گردنتون رو پیش هیچ کسی خم نکنین...این حرف رو مربی تاکتیک ما توی نیشابور بهم زده بود که تا الان عمل کردم و همیشه موفق بودم...هیچ وقت بی ادبی نکردم ولی همیشه حرفم رو جلو بردم...
همتون موفق باشین...
نبود 16 روز دیگه؟؟؟
من هم پاهام 8 سانت فاصله داشت معاف از رزم گرفتم. کلا به زیر 10 سانت معاف از رزم میدن.
در مورد این هم که میگی ناراحتی اینو حتما" خودت هم تا حالا تجربه کردی که خیلی وقتا آدم فکر مینه یه چیزی به زررشه و لی به نفعش میشه و خیلی وقتا هم آدم فکر مینه یه چیزی به نفعشه ولی کاملا به زررش میشه
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)