تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1325 از 1783 اولاول ... 325825122512751315132113221323132413251326132713281329133513751425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,241 به 13,250 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ینی چی صبانت چیزی نمیگه؟!! صبانت محدودتون کرد که!!!

در مورد درست مصرف کردن موضوع اینه که وقتی افرادی مثل شما که ده تا لینک در تایم رایگان میزاشتید دانلود و چند نفر دیگه این کارو بکنن بعد یه نفر هم فاصله محل سکونتش تا مرکز مخابرات خیلی دور و.... بعد یه کار واجب داره که میخواد یه چیزی دانلود کنه اون وقت موقعی که سرعت دانلود این بدبخت میشه 0 کیلوبایت. و اگه درست مصرف کنید این اتفاق نمیفته. حالا به نظرت درست مصرف کردن جای این داره که اخرش شکلک خنده بزاری؟
    من با شما موافقم. با یه محاسبه ساده میشه فهمید اگر قرار باشه هرکس شبانه پنج ساعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه در ماه این رقم به بیش از 500 گیگ میرسه!با این محدودیت پهنای باند کشور اصلا همچین چیزی عادلانه نیست. فکر نکنم تو آمریکا و کره جنوبی و ژاپن هم همچین چیزی باشه که یه نفر این مقدار دانلود داشته باشه بعد هیچ چیز بهش نگن تازه جایزه هم بگیره!
    محدودیت باید باشه اما یه مقدار عادلانه مثل 20 تا 30 گیگ در ماه ! شاید کسی هم باشه نیاز به دانلود زیاد داشته باشه اون آدم میتونه برای اون حجم اضافه ای که میخواد پول بده تا هر چقدر دلش میخواد دانلود کنه.

2. 2 کاربر از IranNama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من با شما موافقم. با یه محاسبه ساده میشه فهمید اگر قرار باشه هرکس شبانه پنج ساعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه در ماه این رقم به بیش از 500 گیگ میرسه!با این محدودیت پهنای باند کشور اصلا همچین چیزی عادلانه نیست. فکر نکنم تو آمریکا و کره جنوبی و ژاپن هم همچین چیزی باشه که یه نفر این مقدار دانلود داشته باشه بعد هیچ چیز بهش نگن تازه جایزه هم بگیره!
    محدودیت باید باشه اما یه مقدار عادلانه مثل 20 تا 30 گیگ در ماه ! شاید کسی هم باشه نیاز به دانلود زیاد داشته باشه اون آدم میتونه برای اون حجم اضافه ای که میخواد پول بده تا هر چقدر دلش میخواد دانلود کنه.
    20 ،30گیگ که خیلی کمه
    به نظرم بالای 200 گیگ اگه از سرور خارجی باشه باید محدود کنن

4. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

20 ،30گیگ که خیلی کمه
    به نظرم بالای 200 گیگ اگه از سرور خارجی باشه باید محدود کنن
    بد نگذره یه وقت ؟ خب شما با این مصرف میموندی همون بای وب هی ده تومن ده تومن تو پاچت کنن خبری هم از محدودیت نبود

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون از شما. اما متاسفانه افرادی البته بجز کاربرای این انجمن انگار از پشت کوه امده فکر میکنن تا دقیقه یا بهتر عرض کنم تا ثانیه آخر موده به اتمام تایم رایگان باید حقشونه که حتما در حال دانلود باشن در غیر این صورت حقشان پایمال میشه. حتی یه نفر رو من دیدم تو چند صفحه قبل دیدم میخواست خود کشی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خب بحث همینه دیگه ما که پول میدیم چی ؟
    لابد 20 30 گیگ !!!
    تو همین تاپیک خیلیا هستن چند صد گیگ گرفتن فقط چیزی نمیان بگن
    تو امریکا هم اینقد بدبخت نیستن واسه 500 گیگ اینقد بزنن تو سرهم
    اینترنت ملی چی خوبه ؟ منصفانه ست ؟

8. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بد نگذره یه وقت ؟ خب شما با این مصرف میموندی همون بای وب هی ده تومن ده تومن تو پاچت کنن خبری هم از محدودیت نبود
    زمانی که من بای وب بودم همیشه سرعت تایم رایگانم 460 کیلو بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من بهتر بود به جای این که شیر آب رو تبدیل به قطره چکون کنه میومد همه رو یه سرعتی مثل 2 مگ میگذاشت و محدودیت حجمی واسه شبانه لازم نبود.( اینجوری به همه شبی 5 گیگ میرسید و همه استفاده میکردند )
    ولی جدا اینا که ایقدر محدودیت پهنای باند داشتند چرا اینقدر فروختند( اینا که به قول خودشون از عطش کاربران باخبر بودند)
    اینجوری که محدود کرده باید بفهمه به نفعش نمیشه بلکه به ضررش میشه

اینا اگه سرویس میدند باید نسبت به پهنای باندی که دارند پایدار باشه و فکر تمام ظرفیتشون باشند نه این که زیاد تر از چیزی که دارند ارائه بدند و بعد ضررش رو کاربر ببینه.
    بعد میگه تقصیر کاربر بود زیاد مصرف کرد.نمیگه تقصیر خودم بود زیادی فروختم

11. این کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

به نظر من بهتر بود به جای این که شیر آب رو تبدیل به قطره چکون کنه میومد همه رو یه سرعتی مثل 2 مگ میگذاشت و محدودیت حجمی واسه شبانه لازم نبود.( اینجوری به همه شبی 5 گیگ میرسید و همه استفاده میکردند )
    چی میگی حاجی باید بین سرویس 12 مگ و بقیه سرویس ها فرقی باشه دیگه،بایستی سیاستشون رو تغییر بدن و در صورت دانلود از سرور خارجی طرف رو محدود کنن بایستی سرور داخلی باز باشه و فول اسپیدو بده.

13. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب بحث همینه دیگه ما که پول میدیم چی ؟
    لابد 20 30 گیگ !!!
    تو همین تاپیک خیلیا هستن چند صد گیگ گرفتن فقط چیزی نمیان بگن
    تو امریکا هم اینقد بدبخت نیستن واسه 500 گیگ اینقد بزنن تو سرهم
    اینترنت ملی چی خوبه ؟ منصفانه ست ؟

اینترانت ملی که آرزوی بزرگی برای بخش مهمی از جامعه و علما و مسئولینه چیه این همه سایت و سرویس به درد نخور و منحرف کننده آخرشم تازه هممون میریم جهنم
    خارج از شوخی ، اخرین باری که نگاه کردم فکر کنم سرعت 12 مگ صبانت چهل و خورده ای تومنه . به نظرت این رقم واسه دانلود 200 الی 500 گیگ عادلانس ؟

15. این کاربر از IranNama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چی میگی حاجی باید بین سرویس 12 مگ و بقیه سرویس ها فرقی باشه دیگه،بایستی سیاستشون رو تغییر بدن و در صورت دانلود از سرور خارجی طرف رو محدود کنن بایستی سرور داخلی باز باشه و فول اسپیدو بده.
    مثال بود ولی درمورد سرور داخلی موافقم. خود من هم 90 درصد دانلود هام از سرور های داخلی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •