من حداقل وقتی برای انتقال پول از خیار به ویتامین آتاک می دادم اینونترش را خالی نمی کردم طبق قوانین برای بن شدن یا باید لباسا برداشته شده باشه و یا سلاح ببین اینا را که به یک آدم لخت آتاک دادند![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من حداقل وقتی برای انتقال پول از خیار به ویتامین آتاک می دادم اینونترش را خالی نمی کردم طبق قوانین برای بن شدن یا باید لباسا برداشته شده باشه و یا سلاح ببین اینا را که به یک آدم لخت آتاک دادند![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مشترک فضول ، دسترسی به این شکل مستهجن مقدور نمیباشد !!!
Last edited by Gam3r; 07-08-2009 at 16:42.
بابا مگه این شمشیره چی داره !!
پاس اوت هم که یه چیز عادی هستش ولی اگه یه بار ببریش میشه از همون کارایی که تو 10 دقیقه 300 تا تجربه گیر میاری
فکر کنم من توی این تاپیک بار ها گفتم یه گروه راه بندازیم ولی ....بابا اگه قرار باشه ما از اين چيز ها بترسيم كه بايد در همچي رو تعطيل كنيم بريم پي كارمون!!
ای بابا پستم افتاد اول صفحه
زن و بچه از اینجا رد میشن ... اسپم بدین سریع تر بریم صفحه ی بعد
بچه ها هر كي بخواد فرت بزنه ميتونه. آخه من يه جا براش پيدا كردم. فقط ميگه بايد عضو يه شهر باشي. جاشم بقل شهر lago هست.
این کار ده دقیقه ای تو که 12 تا انرژی میخواد برای من 48 تا انرژی میخواد و 4 ساعت زحمت و تلاش .... من نون بازوم رو میخورم !! چاقال یکم نون حلال بده زن و بچت بخورن![]()
الان که داریم گروه رو میزنیم پس همکاری کنین
برای من که پست اول صفحه برای چاقال هستش حالا برای تو چرا نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
برای من پست اول صفحه پست خودم هست !!!!!!!!!
حالا بگیم برای یک شهر عضو شدی اولا باید فاندر اون شهر باشی دوما شهرت امتیاز کافی برای فورت داشته باشه سوما و از همه مهمتر بتونی کسایی را پیدا کنی که ایتم برای فورت تیه کنند و فورت را بسازند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)