گاد آف وار هم پری شب تموم کردم ، چند تا مساله توش بود که گرخیدم :
1 - آتینا خواهر کریتوسه !
2 - باباش معلوم نشد کیه ، ولی هر کی بود موجود خطرناکی بود .
3 - اون پیرمرده قبر کنه تمام این نقشه ها رو ریخته که نسل کریتوس رو نابود کنه .
میلاد نمیدونم چی بهت بگم
آخه چرا داستانو لو دادی
من هنوز بقیه اشو نخوندم فقط شماره 1 و خوندم.اونم که خوندم حالم گرفته شد.آخه تو دیگه چرا
خودت که این کاره ای و میدونی که برای لو دادن داستان باید از اسپویلر استفاده کنی.خلاصه ضدحالی زدی که دیگه نمیخوام بازیو ادامه بدم.
من خیلی وقت پیش باید این بازیو تموم میکردم ولی رو sparta(سخت)گذاشتم و پدرم دراومده.حالا تو اومدی و داستانو لو دادی و من دیگه نمیتونم بازیو ادامه بدم
هی یییییییی...............................
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
کسی تابحال از امولاتو psp استفاده کرده؟؟؟
من pcsp v0.3.0 رو گرفتم ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کنم.کسی بلده بگه..............
من که همش رو نگفتماصلش مونده که لو ندادم . سه تا نکته رو گفتم که توی هیچ کدوم از گاد آف وار ها نیومده بود دلیلش چی بود نمیدونم ، یحتمل مثل اویل و متالگیر دارن داستانش رو میپیچونند .
ولی خود بازی از نظر گرم پلی هیچ فرقی با قبلی ها نداشت![]()
سلام دوستان
من تازه تو خط PSP افتادم ممنون میشم به چندتا سوال پاسخ بدید.
1.از کجا بفهمم مدلش چیه؟
2.بازی های کپی رو چطور اجرا کنم؟رو مموری چندتا هست که پسوندشCSO هستش حالا بازی کپی از بازار خریدم ولی پسوندش BIN.
مرسی از کمک دوستان
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
سلام دوستان
من تازه تو خط PSP افتادم ممنون میشم به چندتا سوال پاسخ بدید.
1.از کجا بفهمم مدلش چیه؟
2.بازی های کپی رو چطور اجرا کنم؟رو مموری چندتا هست که پسوندشCSO هستش حالا بازی کپی از بازار خریدم ولی پسوندش BIN.
مرسی از کمک دوستان
3.یک تک لینک از God of war ندارید بزارید؟
سلام من پسر خالم یه psp داشته خیلی وقت استفاده نکرده. الان version 3.80 m33-5 هست بعد 1000psp هست. میخواستم ببینم چجوری از این ورزن به بالا ترین version برم؟ مرسی.
من مدتیه این جا نیومدم و کلا PSP دست نگرفتم! این گاد آو وار دوباره PSP به دستم کرد!
به هر حال، چند نکته شایان ذکره اینجا!
1.این که معلوم بود! آخر بازی 2 (مال پلی 2) معلوم شد!
2.اینم معلومه دیگه! آتنا که خواهرش باشه زئوس میشه پدرش که اونم تو بازی 2 معلوم شده بود!
3.این پیرمرده تو بازی یک هم بود، اما معلوم نیست کیه!
4.اصولا سوالی که مطرحه اینه که همه ی اینا معلوم بود از اول(یعنی از بعد بازی دومش)! تو بازی 3 هم که اصلا داستان دور همین رابطه ی پدر پسری اینا میگرده! نمیدونم سونی چه فکری کرد که اسم باباهه رو لو نداد!
وقتی psp و به tv وصل میکنم،موقع بازی کردن صفحه کوچیک میشه و میره رو 480i.
میخوام بره رو 1080i.چیکار کنم؟؟؟
آخه سازنده ی بازی gow:ghost of sparta گفته اگه ببرید رو 1080 کیفیت بازی خیلی عالی میشه حتی بهتر از بعضی بازی های ps3.
حالا چیکار کنم بره رو 1080؟کسی بلده راهنمایی کنه
خوب من مال پلی 2 ش رو بازی نکرده بودم ، یعنی تا نصفه رفتم ولی بازی خراب بود و هیچ وقت نتونستم تمومش کنم بعدش هم که دیگه ایران نموندم و اینجا هم نخریدمش .
سلام
من رفتم انقلاب یه گاد آف وار گاست آف اسپارتا خریدم بعد ریختم رو پی اس پی ولی اجرا نمی شه!
فریمور هم
هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی می تونه کمک کنه؟
ورژنم قدیمیه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)