والا برگ خدمت که من نشنیدم المثنی داشته باشه !
خودش ده روز قبل اموزشی میاد در خونه
sent from my open source device
والا برگ خدمت که من نشنیدم المثنی داشته باشه !
خودش ده روز قبل اموزشی میاد در خونه
واقعا زور داره كه يه سرباز يه خطي بياد ستوان رو بگرده !!! ولي اين چيزا اتفاق ميفته و توي خدمت فقط بايد با سياست كار رو پيش برد وگرنه تنها چيزي و تاكيد ميكنم تنها چيزي كه جواب نميده گردن كلفت بازيه . باور كن ديدم چجوري شاخ آدم رو ميشكونن.
بستگي داره به اينكه فرمانده ات آدم خوبي باشه يا نه . . . . يا اينكه جايي كه هستي قانون داشته باشه يا نه . . . .
توي تهران كه بوديم فرمانده هنگ اومد به فرمانده ما بد و بيراه گفت ، چون بدون صبحانه ما رو برده بودند رژه . . . . توي يگان : ( باور كن دوست ندارم در موردش حرف بزنم) هفته اولي كه بودم دقيقا يه كادري افسر نگهبان بود و كنسل كرده بود . ديگه چه دروغي سر هم كرده بود بماند . . . فرمانده گردان و فرمانده آتشبار هم فورا من رو جاش گذاشتن و موقعي كه اعتراض كردم جانشين گروهان كه استوار بود بهم گفت : مهندس ( توي يگان واسه اينكه زورشون ميومد بهمون بگن جناب سروان ، بهمون ميگفتن مهندس حتي اگه ليسانس ادبيات داشتيم !!
) بخواي باهام كل كل كني نميذارم يه هفته از پادگان بري بيرون . . .
پس جواب سوالت اينه : بله قانونا حق ندارن كار خودشون رو گردن وظيفه ها بندازن ولي دقيقا اين كار رو ميكنن و اگه بخواي زياد سخت بگيري از طريق كاملا قانوني بلايي به سرت ميارن كه پشيمون بشي .
حفاظت و بازرسي و اينجور چيزها هم واسه جاهايي خوبه كه صاحاب داشته باشه .يه سرباز بدبختي به بازرسي شكايت كرده بود كه واسم الكي 5 روز اضاف زدن . بازرسي هم بهش گفت چرا از طريق سلسله مراتب اقدام نكردي و 5 روز هم اونا واسش اضاف زدن . بعدش ديدم كه فرمانده گردان بهش گفت فقط خودتو ضايع كردي . ديدي گفتم هيچ كاري نميتوني بكني . . . .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عجب وضعي داشتيم !!!!!!![]()
قابل توجه دانشجویان انصرافی که قصد ادامه تحصیل دارن .
ضوابط ادامه تحصیل دانشجویان انصرافی در سایت نظام وظیفه قرار گرفت.
با این خدمت زدن تو کاسه و کوزه همه! اعم از داشنجو و دانش آموز و متقاضی گواهینامه و وام و... .
میشه یه روز ایران هم خدمت اجباری رو برداره؟؟؟ ( از ما که گذشت ولی اگر برداره خداوکیلی برای کسانی که واقعا هدف مفیدی رو توی زندگیشون دنبال میکنن خیلی عالی میشه!! البته بعضی مواقع توی خیابون با برخی تیپ و شخصیت هایی روبرو میشم که میگم این لباس بر من برازنده اینا هست!!! از 100 تا یکیش هم خودشو معرفی نمیکنه!)
توی یگان ما همه دیپلمه ها هم مهندس هستنهمه بهشون میگن مهندس
![]()
راستی مگر لیسانس ادبیات داشتن از مهندسی چی کم داره؟؟![]()
من خودم سرباز بازرسی هم بوده. بازرسی زیر نظر فرماندهیه و قدرتش در حد و اندازه حفا نیست.
بولی حفا نهاد مستقلیه و حتی میتونن فرمانده رو برکنار کنن. به خاطر همین تو پست قبلیم گفتم همیشه حفا رو برای خودتون نگه دارید.(فقط زیراب سربازارو نزنید)
درسته بازرسی زیر نظر فرمانده هست اما بازرسی کل یا همون 197 تو ناجا خیلی قدرت داره
باری تنها راه نگه داشتن حفا زیر اب زدن هست در ضمن اصلا بهشون اعتماد نکنید
اگه آموزشی رو یه شهری نزدیک شهر محل سکونت بیوفتیم، میذارن بیشتر بیایم خونه یا نه؟ مثلا هر 1-2 هفته 1 بار
بله معمولا میذان
کلا بازرسی و حفاظت و عقیدتی سه تا ارگانی هستن که کار موازی انجام میدن
در عمل هم بخوایم حساب کنیم بازرسی زورش به این دوتا نمیرسه چون سلسله مراتب بازرسی به فرمانده یگان برمیگرده ، اما حفاظت و عقیدتی سلسله مراتب فرماندهی جدا دارن ، در واقع فرمانده پادگان نمیتونه دستور مستقیم به اینا بده
آدمهایی که تو حفاظت اطلاعات یگان هستن کلا آدمای مرموزی ان ، من تا روز آخر خدمتم یکبار هم نتونستم پامو تو حفاظت بزارم ، اصلا نمیدیدیم اینا کی میرن تو کی میان بیرون ، اصلا اون تو دارن چیکار میکنن
بی سر و صدا کل یگان رو زیر نظر دارن
هر کدومشون هم سعی میکنن زیر آب اون یکی رو بزنن اصلا میونه خوشی ندارن با هم !
البته . . . .
من هم گفتم جايي كه صاحاب داشته باشه . . . معمولا توي شهر هاي بزرگ اينجوريه . . . . توي در و تپه و بيابون كه هيشكي به هيشكي نيست ، معمولا پرسنل كادر نميان به خاطر وظيفه ها خودشون رو به خطر بندازن .
در ضمن همونطور كه عرض كردم راه هاي بسيار بسيار قانوني براي گرفتن حال سرباز وجود داره كه معمولا كادري ها خيلي خوب اين رو بلد هستند .
در مورد زيرآب زدن حق با شماست و يك امر خيلي عادي توي خدمت تلقي ميشه . . . . اول و آخرش آدم مجبوره زيرآب بزنه !!!
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)