آقا یکی لطف میکنه این ویدئو رو از یه جا که راحت بشه دانلود کرد آپلود کنه ؟
مثلاً mediafire.
آقا یکی لطف میکنه این ویدئو رو از یه جا که راحت بشه دانلود کرد آپلود کنه ؟
مثلاً mediafire.
دوستان یه ایدی دارم توی nordic می خواستم بفروشمش
اسم : dungon
win : 380
rune page : 2 page
فول هم هست 2 صفحه
تعداد چامپیون ها : 45 تا
قیمت بین 90-100 در صورتی که واقعا خریدار باشی هم باهات راه میام .
اااااا این نوب همه جا هستچطوری داداش محمد،کم پیدایی،به اون امیر نامرد بگو که خیلی نامرده
![]()
شما؟
دوستان اگه خریدار باشید باهاتون راه میام .
این ویدیویی که من دیدم نه طرفداری رنگار کرد نه داریوش و نه هیچ هیرو دیگه ای...
آهان فیلمو دیدم تو خود یوتیوب (بدون قند شکن) عجیبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم می تونید برید تو سرور NA یه فیلم گذاشته فکر کنم سازنده ها doom bot باشن که دارن بازی می کنن بدون قند شکن می فرستتنون تو یوتیوب بعد میتونید برید صفحه اصلی lol [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید ببیند میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نتیجه رو بدید تازه یه سری از دوستامم همین حرف منو تایید کردن تست کنیدا
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی نامردی 3v1 بود آخر کار تازه اونجا که رنگار زد دریون (داش داریوش) رو داغون کرد مثل این که ulti وارویک رو زد روش(مثل اینکه ریوت وارویک را با رنگار قاط زده بود ((یا احتمالا با DOOM BOT اشتباه گرفته بودن
که هر چمپیون دشمن هر لولی میخواد میزنه ))
Last edited by v.mohammad; 25-07-2014 at 06:48.
رنگار Ruined king داشت شما کدوم چمپی سراغ داری که اتک اسپیدش بیشتر از رنگار باشه البته با Ferocity منظورمه ؟![]()
Last edited by GL & HF; 25-07-2014 at 07:09.
از نظر من باید Rengar و جلو Kha'Zix می زاشتن آخه این دوتا باهم خیــــــــــــــــــــــل ی دشمنن انقدر که بعضی مواقع تو بازی وقتی این دوتا جلو هم باشن LOL پیام میده به همه پلیرا که این دتا هر کدوم زود تر هم دیگه رو کشتن پول اضافی به طرفی که kill میده و همچنین به اون تیم یعنی اگه Rengar بیاد Kha'Zix بکشه به Rengar و تیمش پول میده (مثل وقتی تورت میندازین به همه پول میده) و اگه Kha'Zix بیاد Rengar رو بکشه Kha'Zix و تیمش پول میدهمیدونین چرا ؟
من می دونم اگه می خواید داستانش رو بگم
Last edited by v.mohammad; 25-07-2014 at 14:02.
این یک اختلاله توزیرساخت که برخی جاها یوتوب شیلتر نیست ، وگرنه برای اکثریت شیلتره
Sent from my Xperia L using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)