تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1324 از 1783 اولاول ... 324824122412741314132013211322132313241325132613271328133413741424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,231 به 13,240 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خوبه پول میدیم واسش ها
    ببخشید بعد از عمری 15 گیگ دانلود کردیم
    صبانت چیزی نمیگه شما شکایت داری؟
    اصلا عشقمون کشیده الکی پهنای باند رو اشغال کنیم
    دیگه مونده بود واسه اینترنت هم بگن درست مصرف کنید

ینی چی صبانت چیزی نمیگه؟!! صبانت محدودتون کرد که!!!

در مورد درست مصرف کردن موضوع اینه که وقتی افرادی مثل شما که ده تا لینک در تایم رایگان میزاشتید دانلود و چند نفر دیگه این کارو بکنن بعد یه نفر هم فاصله محل سکونتش تا مرکز مخابرات خیلی دور و.... بعد یه کار واجب داره که میخواد یه چیزی دانلود کنه اون وقت موقعی که سرعت دانلود این بدبخت میشه 0 کیلوبایت. و اگه درست مصرف کنید این اتفاق نمیفته. حالا به نظرت درست مصرف کردن جای این داره که اخرش شکلک خنده بزاری؟

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد درست مصرف کردن موضوع اینه که وقتی افرادی مثل شما که ده تا لینک در تایم رایگان میزاشتید دانلود و چند نفر دیگه این کارو بکنن بعد یه نفر هم فاصله محل سکونتش تا مرکز مخابرات خیلی دور و.... بعد یه کار واجب داره که میخواد یه چیزی دانلود کنه اون وقت موقعی که سرعت دانلود این بدبخت میشه 0 کیلوبایت. و اگه درست مصرف کنید این اتفاق نمیفته. حالا به نظرت درست مصرف کردن جای این داره که اخرش شکلک خنده بزاری؟
    دوست خوبم مردم ما عادت کردند هرچیزی که حتی 1000 تومن براش پرداخت میکنند ارث پدری خود قلمداد می کنند و میخوان حسابی پدر اون چیز رو دربیارند و نباید بهشون حرفی زد! من با صحبت شما کاملا موافقم و موافق این هستم که یک عده با مصرف بی رویه از پهنای باند شبانه باعث شدند حق خیلی های دیگه ضایع بشه و سرعت کمتری بهشون برسه! از طرفی هزینه ی اینترنت در کشور ما اونقدر گرونه که یک عده مثل اون دوست خوبمون WANG بر میگردند میگند پول دادیم مال خودمونه مصرف کنیم! هزینه بالاست از طرفی میخوان جبران هزینه بشه و تا خرخره دانلود پر کنند!
    فقط یک اصل هست که می تونه کمکمون کنه اونم رحم کردن به هم دیگه و رعایت حقوق همدیگه! دانلود شبانه خیلی خوبه و اتفاقا حق هر کاربری هست که داشته باشه! ولی بهتره این پهنای باند شبانه رو منصفانه مصرف کنیم تا همه ازش بهره ببرند!
    به هر حال امیدوارم وضع بهتر بشه و کسانی که واقعا نیاز مبرم به دانلود شبانه دارند کارشون راه بیافته! کسانی مثل من شاید ماهی یک بار هم لازم نداشته باشیم حتی 100 مگ دانلود شبانه داشته باشیم!

3. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یکبار دیگه تو سایت 195 شکایت کن و در قسمت مستندات اسکرین شاتی از حجم دانلودت را آپلود کن و بنویس که 10 برابر مقدار دانلودی صبانت ترافیک را اعلام کرده تا به دروغ نشان دهد که تقصیر از کاربر است که زیاد مصرف کرده!
    الان این مقدار حجمی هست که در جوابیه 195 صبانت مدعی شده من استفاده کردم.دوستان میتونند دقیق بگن اصلا چی گفته اینجا.اینقدر اعداد رو درهم نوشته که من نمیفهمم کدوم حجم دانلود هستش کدوم قیمته کدوم مال سه ماه گذشته است کدوم مال کل دوره است.دوستان ببینند سر در میارن:

سرويس 6 مگابيت يكساله جمعا 8 گيگابايت ويژه نمايشگاه+49 2900000 348 گيگ در 12 روز 470گيگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

که که که که که ........این داستانا چیه داداش من؟
    خب به جهنم
    تو این مملکت وضع همینه
    تا میتونی باید استفادت و بکنی
    بله محدودم کرده ولی طلبکار که نیست دیگه
    من ماهی 50 تا میریزم تو حلق صبانت واسه 12 مگ که 20 گیگ بگیرم نه 2 گیگ_هر چی هم دلم بخاد میگیرم شما مفتشی؟
    هرچقد پول بدی آش میخوری
    حالا یکی کمتر پول میده باید با من یکی باشه وضعش؟
    الانم تمدید میکنم تا بوده همینطوری بوده صبانت
    نکنه شما برا صبا کار میکنی؟!شایدم برعکس!
    دیگه تریپ درست مصرف کردن ور ندار خاهشا اینجا ایرانه

والا شکلک مناسب پیدا نکردم بزارم ولی واسه همچین حرفی یه MIDDLE FIN@ER لازمه

درضمن 10 تا لینک نمیزاشتم 30 40 تا میزاشتم به لطف محدود کردن تورنت
    Last edited by WANG; 03-09-2014 at 20:35.

6. 2 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست خوبم مردم ما عادت کردند هرچیزی که حتی 1000 تومن براش پرداخت میکنند ارث پدری خود قلمداد می کنند و میخوان حسابی پدر اون چیز رو دربیارند و نباید بهشون حرفی زد! من با صحبت شما کاملا موافقم و موافق این هستم که یک عده با مصرف بی رویه از پهنای باند شبانه باعث شدند حق خیلی های دیگه ضایع بشه و سرعت کمتری بهشون برسه! از طرفی هزینه ی اینترنت در کشور ما اونقدر گرونه که یک عده مثل اون دوست خوبمون WANG بر میگردند میگند پول دادیم مال خودمونه مصرف کنیم! هزینه بالاست از طرفی میخوان جبران هزینه بشه و تا خرخره دانلود پر کنند!
    فقط یک اصل هست که می تونه کمکمون کنه اونم رحم کردن به هم دیگه و رعایت حقوق همدیگه! دانلود شبانه خیلی خوبه و اتفاقا حق هر کاربری هست که داشته باشه! ولی بهتره این پهنای باند شبانه رو منصفانه مصرف کنیم تا همه ازش بهره ببرند!
    به هر حال امیدوارم وضع بهتر بشه و کسانی که واقعا نیاز مبرم به دانلود شبانه دارند کارشون راه بیافته! کسانی مثل من شاید ماهی یک بار هم لازم نداشته باشیم حتی 100 مگ دانلود شبانه داشته باشیم!
    اره درسته
    ولی واقعا به دانلود من و چندتا دیگه ست که صبانت محدود کرده ؟؟؟؟یعنی اینقد وضعشون خرابه که با چندتا 20 گیگ محدود کنن؟!
    مصرف بی رویه رو دیگه.....
    کلا با شماها نباید بحث کرد
    کمی از 4 تا حوله به سر ندارین

8. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اره درسته
    ولی واقعا به دانلود من و چندتا دیگه ست که صبانت محدود کرده ؟؟؟؟یعنی اینقد وضعشون خرابه که با چندتا 20 گیگ محدود کنن؟!
    مصرف بی رویه رو دیگه.....
    کلا با شماها نباید بحث کرد
    کمی از 4 تا حوله به سر ندارین

ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ترکیدیم از خنده ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خب چرا تشکر نمیزنی؟

11. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یکبار دیگه از دوستان عزیز میخواهم این قسمت از جوابیه 195 رو که صبانت حجم مصرفی من در طول دوره و در 3 ماه گذشته و نوع سرویسم و مبلغ سرویسم رو اعلام کرده برای من شفاف کنند.من که خودم نمیفهمم.یکبار دیگه این قسمت از جوابیه رو میزارم:

سرويس خريداري شده قيمت سرويس (ريال) حجم دانلود شده اين دوره حجم دانلود شده در3ماه گذشته سرويس 6 مگابيت يكساله جمعا 8 گيگابايت ويژه نمايشگاه+49 2900000 348 گيگ در 12 روز 470گيگ

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تشکر رو هم زدم برو حال کن هم با اینترنت 15 کیلو بایتی

14. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان این مقدار حجمی هست که در جوابیه 195 صبانت مدعی شده من استفاده کردم.دوستان میتونند دقیق بگن اصلا چی گفته اینجا.اینقدر اعداد رو درهم نوشته که من نمیفهمم کدوم حجم دانلود هستش کدوم قیمته کدوم مال سه ماه گذشته است کدوم مال کل دوره است.دوستان ببینند سر در میارن:

سرويس 6 مگابيت يكساله جمعا 8 گيگابايت ويژه نمايشگاه+49 2900000 348 گيگ در 12 روز 470گيگ

چی نوشته؟!

تو صفحه اطلاعات سرویس‌ات "شرح کلاس " چیه؟

تو گزارش مصرف‌ات، تو "مجموع محاسبه شده" و "مجموع مصرف شده" در ردیف اول چه اعدادی زده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •