فرداش میبینی یه گروه ضربت از چانگان میاد از رومون رد میشه یعد باید تو پرفایل بنویسیم ما به چیز رفتگانیم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فرداش میبینی یه گروه ضربت از چانگان میاد از رومون رد میشه یعد باید تو پرفایل بنویسیم ما به چیز رفتگانیم![]()
اگه با یک یوزر آتاک بدی در 24 ساعت هیچ کدومش بن نمی شه ولی اگر من هم با خیار و هم با مشنگ بیام همزمان در 24 ساعت به یکی آتاک بدم زود ریپورت می شه و بعدشم هر دو بن می شه
الان خیار را برای دوئل اسکیلاش ا بر می گردونم مشنگم هر وقت تونست سیروس را کامل کنه برای فورت بر می گردونم بدین طریق مشکل دوئل در 24 ساعت برام نیست چون مشنگ اصلا دوئل نمی کنه ویتامینم که با آیپی خودم بازیش می دم فقط احتما داره به خاطر کارایی که گذشته انجام دادم بن بشم که اونم قوانین اون انتقال پول اون موقع نبود ضمنا فکر نکنم پرمیوم را به این راحتی بن کنند چون بن کنند انگار پول از دست م دهند الان گلد من تموم بشه می رم بازم می خرم ولی اگه بن بشم دیگه چرا بخرم برای اونه احتمال نمی دم
حالا بیا فردا بنت کنند چه طعمی می ده![]()
بابا من با ripp3er در ارتباطم . فقط ویگور - تاقنس - اپیرنس داره (ایمش خیلی پایینه)برای ریپر باید تعدادمون بیشتر از 4 نفر باشه چون اون ریپر هیلسشم زیاده و فکر کنم به جز چاقال بتونه در یک بار آتاک دادن پس اوت کنه من را که وقتی لول 40 اینا بودم با یک بار آتاک پس اوت کرده بود همون دومین روز پیدا کردن اون شمشیرش![]()
الان سعید باهاش دوئل کنه قول میدم طرف نتونه یه ضربه هم بزنه
از قدیم گفتن راهی به بزرگی هزاران فرسنگ با یک قدم شروع میشه .... همین که ما تیم رو تشکیل بدیم و آوازمون توی ورلد در بره دوئلر های خوب سیلور که منتظر همچین فرصتی هستن هم به ما ملحق میشن
به قول آقا هرکی یه دمیج به آمریکا بزنه ، آمریکا نابود میشه !!!![]()
خیلی باحال بود ولی اگه نگاه کنی چانگ آن دیگه لول بالا و دوئلر براش نمونده چون همشون بن شدند فکر کنم یه 30 تایی بن دارندآبروی چینی ها را در تقلب کاری بردند
![]()
بابا اگه قرار باشه ما از اين چيز ها بترسيم كه بايد در همچي رو تعطيل كنيم بريم پي كارمون!!فرداش میبینی یه گروه ضربت از چانگان میاد از رومون رد میشه یعد باید تو پرفایل بنویسیم ما به چیز رفتگانیم![]()
پس اینا مثل خر آینم میخریدن تقلب میکردن ؟!! من یادمه توی سایروس که بودیم پول کل inventory من اندازه پول یه کفش یکی از چینی ها بود !!!
اینطوری می گی تا تحریکم کنی برم بهش آتاک بزنم ؟؟ بابا طرف اگه بتونه و شانس بیاره 2 تا هیت بزنه من یک 500 تایی خوردم ازش
البته اگه برگردم دوئل برای یک بارم که شده حتما ب به سلاح سردی ها آتاک می دم تا خودم را امتحانی کرده باشم![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به قول آقا هرکی یه دمیج به آمریکا بزنه ، آمریکا نابود میشه !!!![]()
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)