منظور حسین از خراب بودن اینه که مثلا اگه شبی 4-5 تا برداره میشه خرابولی اگه 10 -11 تا برداره میشه خوب
![]()
حسین اگه از صبانت داشتی و شبی نهایت 2-3 گیگ بر میداشتی چی می گفتی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظور حسین از خراب بودن اینه که مثلا اگه شبی 4-5 تا برداره میشه خرابولی اگه 10 -11 تا برداره میشه خوب
![]()
حسین اگه از صبانت داشتی و شبی نهایت 2-3 گیگ بر میداشتی چی می گفتی![]()
سرور کریو راه اندازی کردم بدون افت سرعت و پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حرف درست رو محمد رضا جان زد
برای سرویس اولترا اگه شبی 4-5 گیگ دانلود کنه معلومه که وضع خرابه (چون من روزی 6.8 گیگ دانلود رو با سرویس توربو داشتم)
سرعتت خیلی عالیه فکر کنم حدودا سرعت بوده 380
دقیقا!!!
میدونی محمد رضا جون من قبلا ها (2 سال پیش) که همه اکثرا 128 نامحدود استفاده میکردن تو این تاپیک من 128 سه ماهه 5 گیگ 27500 تومنی صبانت استفاده میکردم که سرعتش 1.8 مگ بود!!!!
اون موقع اینجا همه شاخ در میاوردن که اوووو عجب سرعتی، بعدش با اون سرعت شبا 3 گیگ دانلود میکردم
کمترین شبانه ای که تا حالا داشتم مال سرویس 128 شاتل بود که (اولین ADSL ام بود) شبی 1.5 گیگ میگرفت
حسین جان داداش نوش جونت ایشالا شبی 20 گیگ برداری حالش رو ببری
اقا منم درخواست جمع اوری صبا نت رو دادم که تو تاریخ 5/1 رفته تو کارتابل مخابرات و با تجه به تعطیلی پنچ شنبه و جمعه . به احتمال زیاد فردا جمع آوری کنند ( البته امیدوارم )
از طرفی به صورت اینترنتی 4-5 روز پیش از مخابرات ثبت نام کردم که اونا هم منتظرن اینا جمع کنند برن خط منو رانژه کنند
و اینکه امشب با زور 2 گیگ دانلود داشتم
بیام مخابرات یه نفس راحت می کشم![]()
راستی حسین جان یه سوال شما دانلود هات رو با اینترنت دانلود منیجر انجام میدی ؟
همزمان چند تا لینک میزاری دانلود با منیجر و سرعت دانلودت چقدر هستش ؟
و بی زحمت یه عکس از تنظیمات مودم و نرم افزار دانلود منیجرت ( قسمت تنظیمات کانکشن ) بذار تو مثل ما تو ست کنم![]()
ب ما هم بده
وای دیشب شب جمعه بود ؟ یادم رفت بگذارم دانلود . فانوس هفته دیگه دارم برات![]()
دوستان همتون لطفا یه تست از مادرید اسپانیا (vodafone) بزارید واسه مقایسه ببینیم سرعت دانلود از سرور خارجی و همچنین پینگ در چه حاله
وضعیت من چند روزه که نرماله،ولی شبا ساعات رایگان خیلی افت داره
این تست رو الان ساعت 9:25 شب گرفتم:
دیسکاوری ماکس نت
چرا پس مال isp رو مخابرات زده واست؟![]()
الان ماکس نت ارومیه هستم
مال ارومیه مخابرات میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگا مخابرات
جمعه تا ساعت ۱۰ حدود 9.5 گیگ دانلود
شبا سرعت حدود 350 با 16 فایل همزمان
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)