کسانی که دستی تو تست دارن و از نزدیک با این دوربین ها سروکار داشتن یا دارن و همچنین سایر کاربران عزیز بفرمایید که کدوم یک از این دو سر تره و چرا؟
sony cyber shot hx200v
nikon coolpix p510
کسانی که دستی تو تست دارن و از نزدیک با این دوربین ها سروکار داشتن یا دارن و همچنین سایر کاربران عزیز بفرمایید که کدوم یک از این دو سر تره و چرا؟
sony cyber shot hx200v
nikon coolpix p510
سلام دوست عزیز. بین SX150 و A4000 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ کیفیت عکس واسم مهمه نه زوم. و اینکه باطری خوب جواب بده. درضمن این دو دوربین قیمتشون حدوده 350 تومنه اگه چیزی بهتر از این دو مدل تو این قیمت از نظر کیفیت عکس می شناسید ممنون می شم راهنماییم کنید. یه سوال دیگم این بود که دلیل اینکه سری IXUS گرون تر از این دو سری هستن چیه؟ کیفت عکسشون بهتره؟ چون از نظر مگا پیکسل حتی پایین تر از دوربین های جدید سری A هستن. مرسی.
Last edited by arash8182; 22-07-2012 at 11:22.
سلام
فوجی t300 خوبه>؟
مزایا و معایبش رو می خوام بدونم
سلام
کلا 4000 انتخاب بهتری هست 4000 مشکل مهمش هم نویز زیاده اما کلا بهتر از 150 هست
IXUS به دلیل این که کوچک تر و ظریف تر هستند گرون تر هستند
مگاپیکسل هرچی کم تر بهتر
شما چقدر بودجه دارید ؟؟
چی مهمه ؟؟؟
دوربین HDMI نداره پس باید از یه کابل سه به یک استفاده کنید که توی جعبه دوربین باید باشه
Canon PowerShot A810
ماکروش 3 سانتیمتره
ممنون از پیشنهادتون خودمم روی این گزینه زوم کردم ولی یه نقطه ضعفی داره نسبت به همرده های خودش و نداشتن لرزشگیر تصویره . بنظرتون این ضعف اونقدر بزرگ هست که من از خریدن این مدل پشیمون بشم و مدل دیگری انتخاب کنم ؟؟ (همینطور که گفتم اولویتم عکاسی از نزدیکه (چند سانتی) البته با بودجه 180 تومنی. )
Last edited by T_rex; 22-07-2012 at 17:36.
نه نکته مهمی هست باید داشته باشه اما بودجه تون خیلی کمه
شما خودتون به چه دوربین های رسیدید ؟؟؟
راسش یه زمانی A2200 رو معرفی میکردم اما الان که همه چی شکوفا شده ....
والا تو این رنج قیمت این A810 همه چیزش خوبه الا همین نداشتن لرزشگیر تصویرحتی دوربینهای 130 تومنی هم لرزشگر دارن ولی این نداره
دوربینهای دیگه ایی که بنظرم خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایینتر از اینا هم هست ولی فکر کنم ارزش خرید نداره مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا میارزه من 50-40 تومن بیشتر بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم ؟
من یه جورایی نظر اخرم روی همون A810 هستش یا نهایت panasonic DMC-s3
اره S3 خوبه قبلا S1 رو میشناختم چرا به فکر خودم نیفتاد
فقط ماکروش 5 سانتیمتره که به کار شما خیلی نمیاد
من سامسونگ یا فوجی پیشنهاد نمیدم
با سلام خدمت اساتيد يه راهنمايي جهت خريد دوربين ميخواستم اگه لطف كنيد يه راهنمايي با دليل و مستند بكنيد ممنون ميشم با بررسي هاي خودم به اين مدلها رسيدم:
canon sx240 ( به نظرم sx260 فقط به خاطر gps ارزش بيشتر هزينه كردن رو نداره)
sony hx10v ( باز به نظرم اختلاف قيمت مدلهاي 20 و 30 اين سري فقط به خاطر 4x زوم بيشتر و wifi زياده و ارزش نداره)
panasonic tz20
nikon s9300
اگر پيشنهاد بهتري هم باشه تو اين رنج ممنون ميشم بفرماييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)