به نازم ناجا که اصلا توش چیزی به نام دژبان وجود نداره یا خیلی خیلی کم
سرباز سپاه اصلا حق گشتن لباس شخصی رو نداره به هیچ وجه کار بسیار بجایی کردی باج ندادی
واقعا زور داره یه سرباز بیاد یه سرباز دیگه رو بگرده
به نازم ناجا که اصلا توش چیزی به نام دژبان وجود نداره یا خیلی خیلی کم
سرباز سپاه اصلا حق گشتن لباس شخصی رو نداره به هیچ وجه کار بسیار بجایی کردی باج ندادی
واقعا زور داره یه سرباز بیاد یه سرباز دیگه رو بگرده
\
حقیقتا منم تا زمانی که نرفته بودم خدمت از اینا نمیترسیدم!! ولی تو ی خدمت باید اهدافت رو از طریق دیگه ای پیش ببری نه با قد بازی و قد علم کردن جلو اینا چون بد حالتو میگیرن.
حفاظت اطلاعات یکی از مهم ترین بخش های سپاه رو تشکیل میده بعضا قدرتی داره که فرمانده کل پادگان هم نداره! .
حالا شما برو خدمت میبینی به به ؛؛ چه برادرانی بهت آموزش میدن!! خودشون سربازن !!!! شاید 2 تا دوره قبل از شما اومده باشن خدمت ولی میتونن شب بریزن توی آسایشگاه و بیدارتون کنن ؛ تنبیه کنن و...
حداقل به شما حفاظت اطلاعت گیر داده!! ... شما خودتون هم باید در نظر داشتین که دارید وارد محیط نظامی میشید و نباید این چیزا رو ببرید (( خوش شانس بودین که کمی اذیتتون کردن ... میتونستن پرونده هم براتون تشکیل بدن به خاطر همون رم نا قابلی که همراهتون بود!!))
و در آخر ایشالا جای مناسبی میفتی که با روحیت هم سازگار باشه!! اگر نه یا اونا روحیت رو سازگار میکنن و یا شما ...
دژبان سپاه حق گشتن خودروی سرهنگ تمام پادگان رو هم داره... بخوای بدونی جزو وظایفش هم هست! (( لباس شخصی هم که وارد پادگان میشه علاوه بر اینکه تفتیش میشه ممکنه یکی از برادران دژبان هم اونو تا محلی که کار داره همراهی کنه!! ... پادگان سپاه هست کسی که میخواد واردش بشه باید این مسایل رو در نظر بگیره))
dg1 عزیز. ناجا دژبان نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاید تو شیراز اینجوری باشه. تو تهران سربازای بدبختو تو 10 متری درب پادگان میگیرن میبرن بازداشتگاه مرکزی. تو هر منطقه ای حدود 10 تا ماشین دژبان کل وجود داره. به ازای هر 5 سرباز یه دژبان وجود داره. این در صورتیکه دژبان ارتش بیشتر برای تشریفاته و دژبان سپاه هم که اصلاً حرفشو نزن مثل مجسمه ان و خیلی احترام میذارن. تعجب میکنم میگی بنازم به ناجا که دژبان نداره!!!!!!
الا داداش من هنوز تو استان فارس به غیر از مراکز اموزشی پادگان مربوط به ناجا ندیدم
تنها دژبانی که دیدم برای ستاد و فرماندهی بود که اون ها هم بیشتر کارشون تشریفات و ادای احترامات نظامی بود
والا من که فکرش رو میکنم اصلا نمیتونم قبول کنم که سرباز به من دستور بده
احنمالا تهران اینجوری هست ولی استان ما اصلا از این خبر ها نیست
دوستان یک سوال. یگانی من هستم می گن اافسر ها مای 2 بار نهایتش نگهبان می شند و در کنار اون ها کادری ها هم گروهبان نگهبانی دارند. ولی کادری های ما می خواند نگهبانی های خودشون رو به زور به وظیفه ها بدن و بگن شما جای ما نگهبان باش. همچین چیزی اصلا قانونی هست یا یک قانون من در آوردیه؟ می شه اعتراضی کرد؟
بله. به حفاظت اطلاعات مراجعه کنید. چون یه ارگاه مستقله و به هیچکسی رحم نمی کنن.
کادری ها تقریبا هر 20 یا 30 شبی یه باز مسئول شب میشن که به هیچ عنوان نمیتونن به سرباز این وظیفشون رو موکول کنن!! . (( افسر های وظیفه معمولا جانشین مسئول شب میشن))
یه چند روزیه مرخصی هستیم کلا حس پادگان رفتن ازمون ساقط شدهیه شخص دست به خیری نیست بره جای ماه حدود 11 ماهی خدمت کنه و برگرده ؟
![]()
مرسی از حواب دوستان! چون امروز کادری ها تا تونستند برام شاخه و شونه کشیدند! منم فقط سکوت کردم! آدم وقتی به قوانین آشنا نباشه همه می خوان سواری بگیرن! این جوری ما رو توجیه کردند عذر می خوام این لفظ رو به کار می برم می گند وظیفه عملا خر کادری حساب می شه!
سلام همگی
دوستان 12/1 اعزاممه !
دقیقا چند روز قبل از اعزام میتونم برم پلیس +10 و المثنی برگ محل خدمتو بگیرم ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)