خود ریوت هم ابلاغ کرد ستاره دوم این سینماتیک بعد ahri رنگار هست همممممم 80% بینندهام گفتن OP Rengar Epic دیگه شما از رو تاصب یه چیزی میگی اون دیگه به خودتون مربوطه. کله رنگار فقط اندازه تمام هیکل داریوش بود فک کن 1%![]()
خود ریوت هم ابلاغ کرد ستاره دوم این سینماتیک بعد ahri رنگار هست همممممم 80% بینندهام گفتن OP Rengar Epic دیگه شما از رو تاصب یه چیزی میگی اون دیگه به خودتون مربوطه. کله رنگار فقط اندازه تمام هیکل داریوش بود فک کن 1%![]()
چه حرف ها !!!داریوش شخصیت دوم بازی بود تاره جنگ اصلی بین ahri و داریوش بود.
بعدشم رنگار تو این فیلم بیشتر شخصی یه آدم kser رو داشت که دنبال کیل گرفتن بود آخرشم نمیتونست کیل بگیره فقط دراون کشت
فکر کنم teleport هم داشت چون تو کل فیلم به غیر از اولش هر جا رو نگاه میکردی رنگار اونجا
اینقدر تو چشم آدم بود که با نگاه مردن بهش حوصله آدم سر میرفت
تازه وقتی به زور از پس کاتا بر اومد اونم به کمک graves چطور می تونست داریوش رو بکشه؟![]()
شما راست میگی برو کامتا رو بخون اینقدرم از رو تعصب داریوش رو گنده نکن![]()
چقد جدی گرفتین این کلیپو. بابا بیخیال این 5 دقیقه فیلم فقط برا به نمایش گذاشتن قدرت انیمیشن سازی تیم طراحی ریوته و بس. چقد ربطش میدین به بازی!!! خواستن بگن مام بلدیم مث EA و Square Enix و Capcom و بقیه شرکتها ازین انیمیشن های از پیش رندر شده با کیفیت بالا و جزییات ریز بسازیم. به حرکت موهای کارکترها دقت کردین که از هم تفکیک شده نیستن کل موهاشون انگار خیسن با هم حرکت می کنه تو صحنه های شلوغ؟ به رنگ های شاد و سرسبزی فوق العاده دیدنیه جنگل توجه کردین؟ نوری که از لا به لای درختها به داخل جنگل تاریک میتابه خیلی به صحنه زیبایی داده ولی روی چهره و جزییات لباس کارکترها اونقدر که باید تاثیری نداره این نور. افکت دود و خاک هم تو قسمتهایی که graves شلیک میکنه بد نیست ولی به پای افکت های دودو خاک تو بازی grid و Dirt نمیرسه.اینا تازه شروع کردن و قطعا کیفیتشون وقتی به حد مطلوبی برسه یه فیلم کامل با داستانی که تعداد زیادی از کارکترها رو تو خودش داشته باشه از این بازی میسازن. دقیقا مثل mortal kombat تازه اونا اول از کارتون دو بعدی شروع کردن و الان به اینجا رسیدن.
یه چند روز نبودم ؛ این لینک دانلودش رو بدید . معلومه که خیلی جالبه![]()
آقا یکی به من بگه جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه فیلمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه بازییه که همه دیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ما هم بگین جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
قضیه همون عکس اهریه که تو صفحه اول گزاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم به شخصه عاشق رنگار هستم و قبول هم دارم که خیلی از داریوش قویتره و هر دو شونو دوست دارم مخصوصا اسکین جدید داریوش
ولی من دارم در مورد اون فیلم صحبت میکنم و تو فیلم این کاملا مشخصه که داریوش قویتره
منم طرفدار پرو پا قرص داریوش نیستم و شاید ماهی 4 بار باهاش بازی کنم و از روی تعصب هم صحبت نمیکنم
امیدوارم که زیاد از دستم ناراحت نشده باشی![]()
شما برو تو این سایت فیلم رو نگاه کن همه چی رو میفهمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)