تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1323 از 1783 اولاول ... 323823122312731313131913201321132213231324132513261327133313731423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,221 به 13,230 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این رفیقت اگر از آسیاتک خریده که بره حالشو ببره و نوش جونش چون ظاهرا از تو غربال آسیاتک در رفته.همینطور بی سر و صدا کار کنه تا آسیاتک نفهمیده و حالشو ببره.ما داریم با مالیاتش ماهی 72 تومان میدیم تازه لطف کردن و شبانه رو روی 2 مگ بستن.
    اون های وب هم داشت سرعت 512
    سرعت شب و روزش ثابت روی 4 مگ بود
    تازه از وضع الانش ناراضیه !!!

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من به فکر خودکشی افتادم بقیه نطری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟.بدون شوخی مخابرات که سرویس های بالای دومگش شبانه رایگان نداره و دو مگم که شبا از سرور خارجی سرعت خیلی کمه.اسیاتک سرویس ده مگو مینده شبا رو 2 صبانت که روش فوق العاده به صرفه راه انداختهفن اوا و های وبم که نگم بهتره کلا داغونن.شاتل هم که خراب محدود میکنه پارس هم که از اینرنت نوار غزه نوساناتش بیشتره.حالا کسی راه خوبی برای خودکشی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا یک راهی هست.یکی مثل من که 3 تا خط تلفن داره یکیشو صبانت بگیره و یکیشو شاتل و یکیشو مخابرات.خود به خود شب اول دست به تیغ میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه منظوزم 2 مگ مخابرات بود که شبونش همون 250 هست البته این مال شما مشهدیاست والا تو قم ما شبانه نداره مخابرات
    چرا داره
    تو کمپین تابستانه ثبت نام کنی
    حتی سرویس 10 مگش هم شبانه داره تو قم

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چرا داره
    همین دیگه کرمان نداره.بعدش سرعت دانلود از سرور خارج ده مگ همین دوروبر 250تا 260

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چرا داره
    سرعت شبانه ها روی 30KB بسته میشه به نظرم این از صد فحش بدتره خوب مثل بچه آدم بگو شبانه نداریم دیگه چرا این کارا رو می کنید
    این ریس مخابرات قم حیف که سید هست والا هر چی از دهنم درمیومد بهش میگفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خواهشا درست مصرف کنید
    دوستان دیگه خواهشن بیشتر از این گندش رو در نیارین اخه خدا وکیلی من موندم شما ها قبل از محدودیت اون فایل ها چی بوده که تا صبح همزمان میزاشتید رو دانلود که به سرعت 1 مگ برسید شاید الکی میخواستید پهنای باند رو اشغال کنید اگه منم جای مدیریت شرکت صبانت بودم همین محدودیت رو اعمال میکردم.
    من خودم همه چی دانلود میکنم. فیلم.سریال.بازی.نرم افزار.یوتیو.ب.فی.س. بوک وبگردی و... و. مثلا حجم یک فیلم حدودا 1 گیگه و بقیه موارد هم همینطور و فکر نمیکنم اینها شبی 15 گیگ اب بخوره که شماها هر شب این ده بیست گیگ رو معلوم نیست چی دانلود میکردید
    دیشب ساعات رایگان سرعت من از مخابرات با دانلود از لینک مستقیم یواش یواش میومد پایین و رو 20ک میموند و مشخص بود از شلوغیه.
    با این حساب ماهی حدود 300 گیگ دانلود میکردید پس شکایت نکنید چون زیاد هم ضرر نکردید که هیچ بلکه ضرر هم رسوندین هم به کسایی که تازه قرار بود بیان به این شرکت که با این فاجعه دیگه منصرف شدن. نمونش یکی خود من. حالا که دهن صبانت رو سرویس کردید حالا نوبته مخابراته؟
    دوستان حرف من فقط همینه "اون دسته کاربرایی که از صبانت میخوان بیان مخابرات یا هر شرکت دیگه فقط خواهشا درست مصرف کنید"
    خوبه پول میدیم واسش ها
    ببخشید بعد از عمری 15 گیگ دانلود کردیم
    صبانت چیزی نمیگه شما شکایت داری؟
    اصلا عشقمون کشیده الکی پهنای باند رو اشغال کنیم
    دیگه مونده بود واسه اینترنت هم بگن درست مصرف کنید

7. 3 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من به فکر خودکشی افتادم بقیه نطری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟.بدون شوخی مخابرات که سرویس های بالای دومگش شبانه رایگان نداره و دو مگم که شبا از سرور خارجی سرعت خیلی کمه.اسیاتک سرویس ده مگو مینده شبا رو 2 صبانت که روش فوق العاده به صرفه راه انداختهفن اوا و های وبم که نگم بهتره کلا داغونن.شاتل هم که خراب محدود میکنه پارس هم که از اینرنت نوار غزه نوساناتش بیشتره.حالا کسی راه خوبی برای خودکشی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من یک فکر دیگه دارم مردونه بیاید کوچ کنیم بریم افغانستان باور کن آدم این تست های این افغانیا رو تو اینترنت میبینه دق میکنه طرف 10 مگ داره اونم نا محدود با نصف قیمت محدود ایران
    تا الان افغانیا مهمون ما بودن حالا نوبت ماست بریم اونجا

9. 8 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سرعت شبانه ها روی 30KB بسته میشه به نظرم این از صد فحش بدتره خوب مثل بچه آدم بگو شبانه نداریم دیگه چرا این کارا رو می کنید
    این ریس مخابرات قم حیف که سید هست والا هر چی از دهنم درمیومد بهش میگفتم
    یه حساب سر انگشتی میکنم برات که بگی صد رحمت به مخابرات قم
    شما سرویس صبانت میگیری با 3 گیگ ترافیک که 2 برابرش هم تو شب میده
    در کل میشه 9 گیگ
    ولی مخابرات اگه مودم رایگانش رو نگیری ماهی 12 گیگ میده روزانه
    مخابرات هم کی گفته همیشه 30 هست
    در هفته چن شب رو آزاد میزاره با سرعت روزانت دانلود کنی
    و اینکه حتی اگه 30 هم باشه باز از صبانت بهتره چون بازم سرعتش دوبرابره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی یک نکته مهم.در جوابیه 195 صبانت حجم دانلودی من رو خیلی خیلی بیشتر از حجم ثبت شده در ریز مصرفی که خودش در پنل کاربری ام داده ذکر کرده.حالا نمیدونم سهوا بوده یا عمدا خواسته بگه این آقا زیاد دانلود میکرده.یک چیزی در حدود 10 برابر حجم مصرف شده در ریز مصرفم گفته تو جوابیش.حالا به نظرتون از چه راهی حالشونو بگیرم؟
    یکبار دیگه تو سایت 195 شکایت کن و در قسمت مستندات اسکرین شاتی از حجم دانلودت را آپلود کن و بنویس که 10 برابر مقدار دانلودی صبانت ترافیک را اعلام کرده تا به دروغ نشان دهد که تقصیر از کاربر است که زیاد مصرف کرده!

12. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدا لعنت کنه صبانت رو!!
    تازه میخواستم بیام روی 12 مگ که از شبانه بتونم استفاده کنم ( اونم نه مثل برخی دوستان به صورت حرفه ای!! نهایت شبی یکی دو گیگ!! ) که سرعتو اورد پایین! باز باید مثل همیشه نامحدود 20 گیگ منصفانه بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •