مبین نت العان طرح نامحدود داره؟قیمتش چنده؟
مبین نت العان طرح نامحدود داره؟قیمتش چنده؟
مبین نت قطع شد!!!!!!!!!!
40 تومن پول بده اینجوری کنن
اصلا بدرد نمیخوره بابا من تجربش رو داشتم رفتم یک ایرانسل خریدم الان دارم حال میکنم
دوست عزیز با سلام
ابتدا بفرمائید مدل مودم شما چیست ؟
اگر مدل مودم شما BMW632W است ابتدا بعد از بروز رسانی به آآدرس 192.168.1.1 می روید و پس از وارد کردن نام کاربری و پسورد ( در صورت عدم تغییر admin می باشد ) در قسمت چپ روی wimax کلیک کرده و در زیر آن دو گزینه ظاهر می شود که روی security کلیک کرده و در قسمت سمت راست user id خود را که زیر مودم و یا روی کارتن بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد وارد کرده و در پسورد هم عدد 6 رقمی که بعد از نام کاربری می باشد را وارد و دکمه apply را وارد می کنید تا تغییرات در پنل مودم ذخیره گردد بعد از این مودم سگینال می گیرد و ارتباط برقرار می گردد ( بهتر است یک بار مودم را بعد از تغییرات خاموش و بعد از 30 ثانیه روشن کنید )
عاملیت مجاز مبین نت
تلفن : 88309059
سلام
اکثر دوستانی که اینجا نظر دادن افرادی هستند که رضایت ندارند و حق هم دارند اعتراض کنند. من هم اگه ناراضی بودم حتما اعلام میکردم.( بالاخره پول دادیم). من تو این مدتی که وایمکس مبین نت تهیه کردم راضی هستم و گقتم خوبه که بیان کنم، شاید مفید باشه.(چون خودم از نظرات دوستان برا خرید استفاده کردم). من با توجه به اینکه نیاز به اینترنت همراه داشتم لازم بود دو گزینه سیمکارت رایتل و وایمکس رو بررسی کنم. با توجه به اینکه از قبل مودم 3G داشتم رایتل رو امتحان کردم،خوب بود اما با توجه به قیمت گرون اینترنتش منصرف شدم. قبل از اینکه اقدام به خرید وایمکس کنم کنم از همکارام مودم جیبی و رومیزی مبین نت رو امانت گرفتم. قصد داشتم بیشتر خونه و محل کارم استفاده کنم. مودم جیبی که خیلی کم انتن میداد و میدونستم اعصاب خوردی داره( هرچند کوچیک و جابجاییش راحته). پس مودم رومیزی BM632 رو انتخاب کردم با سرعت 1مگ دو ساله ( طرحی که نمایشگاه الکامپ گرفتم)
خونه(1): غرب تهران، شهر زیبا، طبقه 1، اطرافمون هم ساختمان بلند هست
محل کارم(2): شرق تهران، نزدیک میدان امام حسین، طبقه 2، اطرافمون ساختمان بلند زیاد نیست.
وضعیت (1): سه چراغ روشن، RSSI از-70 تا -78 و CINR1بین 13-17، سرعت تست شده با اسپیدنت در روز ( 960-1024 کیلوبیت. سرعت دانلود 120-130 کیلوبایت) و در شب (980-1100 کیلوبیت. سرعت دانلود 100-128 کیلوبایت. سرعت دانلود از 2 شب 64-90 که نزدیک به صبح 128 هم میشد).
وضعیت (2): چهار چراغ روشن، RSSI از-65 تا -70 و CINR1بین 14-16، سرعت تست شده با اسپیدنت در روز ( 960-1024 کیلوبیت. سرعت دانلود 120-140 کیلوبایت) و در شب (980-1024 کیلوبیت. سرعت دانلود 100-128 کیلوبایت. سرعت دانلود از 2 شب 64-100 که نزدیک به صبح 140 هم میشد)
سرعت دانلود بر اساس سرعتی است که دانلود منیجر (IDM) نشون میده
نتیجه: تا الان که راضی هستم 28/9/91
عذر میخوام طولانی شد
Last edited by medax; 18-12-2012 at 22:09.
دوستان اين سرويس وايمو مبين نت خوبه؟؟؟ كسي استفاده كرده؟؟؟؟ اينكه بدون مودم در منطقه خودمون سرچ ميكنيم و با يوزر و پسورد وارد وايمو ميشيم و اينترنت پرسرعت استفاده ميكنيم چطوره؟؟؟؟ كسي استفاده كرده طرح آزمايشي كه رايگان هست 1 ساعت سرعتش رو ديده چطوره؟؟؟
سلام عزیزان من زمان کافی برای بررسی سرویس ها ندارم دانشجو هستم و میخوام از یکی از سرویس های اینترنت پر سرعت استفاده کنم به نظر شما برای من برنامه نویسی کدوم بهینه تر و بهتره ؟
وایرلس / مبین نت ؟ استان بوشهر هستم.
میخوام هزینه اشتراک ها پایین باشه نظر خودم رو مبین نت هستش آیا کسی از این سرویس نارضایتی هایی داشته؟
آنتن دهی ضعیف نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)