تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1323 از 1903 اولاول ... 3238231223127313131319132013211322132313241325132613271333137314231823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,221 به 13,230 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

اگه appearance داری بسم الله

ممد تو فقط تعیین نکن ! نزدیک بود 3 نفر رو امروز پاس اوت کنی ! میتونستیم 3-4 نفر رو دو نفری بزنیم ولی با این انتخابت...
    30 تا دارم...بسه؟

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممد تو فقط تعیین نکن ! نزدیک بود 3 نفر رو امروز پاس اوت کنی ! میتونستیم 3-4 نفر رو دو نفری بزنیم ولی با این انتخابت...
    ببینید در مورد اینکه عکس بزاریم و از روی اون تنظیم کنیم بگم که : از اونجایی که هیت خورده را باید مثل اون بزاریم ولی جاخالی دادن ها ممکنه درست نباشه چون شاید طرف ایمش زیاده یا شانس آورده و تونسته به اونجا بزنه مثلا من با خیار که به ویتامین آتاک می دادم برای اینکه خیار زود پس اوت نشه طوری تنظیم می کردم هیت کمتری بهش بزنم ولی بازم مثلا من دست راست را نشونه می گرفتم ولی اون باز چپ را می زد ( البته اون را می دونم که در عکس مخالف نشون می ده )
    پس تنظیم کردن با عکس خوب نیست هر جور که دوست دارین برید آتاک بدین هدف اینه که چند نفری بزنیمشون تا هیلسشون به صفر برسه

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ولی اپرنس خیلی خوبه برای دوئل فکر کنم یعنی از داد که بهتره به نظرم
    صد دز صد .
    داج برای هر دو حالت دفاع و حمله استفاده میشه دیگه به طور واضح تر اونی که اتربیوت رو ی کاریزما میذاره

30 تا دارم...بسه؟
    ای بابا نهایتش پاس اوتیه دیگه ! حالا اینقدر دس دس کن تا جاها رو عوض کنه ! (فکر کنم دیر شد دیگه...)

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فقط اونجایی را که تونستیم بزنیم را تنظیم می کنیم دادگینگ را نمی شه صد در صد گفت که تنظیم کردیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اسم اعضا رو صد در صد مینویسیم
    فقط باید یه کاری کنیم ، مثلا قرار بزاریم همه ساعت 8 هر شب آنلاین باشن تا دقیقا 8 شب بریزیم سر ملت
    بعد از یک هفته میبینیم که ساعت 8 شب همه توی هتل هستن و اسم تیم black shadows توی کل ورلد در میره
    شايد هم همتون بن بشيد با اين قوانين جديد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

چرا بن بشم من خیار و ویتامین را با آی پی های متفاوت بازیشون می دم فقط بن بشم به خاطر این بن می شم که انتقال پول کردم از خیار به ویتامین اونم که در قانون موجود نبود تازه اومده و گفته 1 هفته بعد می تونید به خاطر این ریپورت کنید که من دیگه اصلا و ابدا با خیار به ویتامین آتاک نمی دم
    انتقال پول که میگی فقط از راه دوئل هست ؟

من به این قشنگی کتکش زدم ....

برای تشکیل تیم همونطور که گفته شد متن و اسم اعضا رو مینویسیم ولی یه چیز دیگه هم باید بنویسیم که باعث ابهت تیم بشه
    هرکی رو پاس اوت میکنیم اسمش رو توی پروفایلمون مینویسیم تا عصبانی بشه
    مثلا خیار رو سه بار پاس اوت کردیم ، توی پروفایلامون مینویسیم :

Khiar x3
    و یا مثلا ....

اینجوری حالش خیلی بیشتره مخصوصا وقتی که اسم Ripp3r وارد لیستمون بشه !!
    Last edited by Gam3r; 07-08-2009 at 16:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

صد دز صد .
    داج برای هر دو حالت دفاع و حمله استفاده میشه دیگه به طور واضح تر اونی که اتربیوت رو ی کاریزما میذاره

ای بابا نهایتش پاس اوتیه دیگه ! حالا اینقدر دس دس کن تا جاها رو عوض کنه ! (فکر کنم دیر شد دیگه...)
    فقط راندم بودنش کار را خراب می کنه مثلا یکی امروز بهم آتاک داد لول 50 بود با اینکه من دادگینگم صفره ولی تونست 3 تا هیت بزنه در حالیکه چون من دادگینگ ندارم باید حتما 8 تاش را می زد که نتونسته یکی هم که برای کارا ارزش نداره

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شايد هم همتون بن بشيد با اين قوانين جديد
    من که یدونه دارم مشکلی واسم پیش نمیاد بذار بقیه هم طمع 5 تا کاراکتر بن شدن رو بچشن

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من به این قشنگی کتکش زدم ....

برای تشکیل تیم همونطور که گفته شد متن و اسم اعضا رو مینویسیم ولی یه چیز دیگه هم باید بنویسیم که باعث ابهت تیم بشه
    هرکی رو پاس اوت میکنیم اسمش رو توی پروفایلمون مینویسیم تا عصبانی بشه
    مثلا خیار رو سه بار پاس اوت کردیم ، توی پروفایلامون مینویسیم :

Khiar x3
    و یا مثلا ....

اینجوری حالش خیلی بیشتره مخصوصا وقتی که اسم Ripp3r وارد لیستمون بشه !!
    برای ریپر باید تعدادمون بیشتر از 4 نفر باشه چون اون ریپر هیلسشم زیاده و فکر کنم به جز چاقال بتونه در یک بار آتاک دادن پس اوت کنه من را که وقتی لول 40 اینا بودم با یک بار آتاک پس اوت کرده بود همون دومین روز پیدا کردن اون شمشیرش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

برای ریپر باید تعدادمون بیشتر از 4 نفر باشه چون اون ریپر هیلسشم زیاده و فکر کنم به جز چاقال بتونه در یک بار آتاک دادن پس اوت کنه من را که وقتی لول 40 اینا بودم با یک بار آتاک پس اوت کرده بود همون دومین روز پیدا کردن اون شمشیرش

ببین ، وقتی ، من ، تو ، حاجی ، چاقال ، دراکولا ، آرش ، مهرداد و ... ( کسی رو جا انداختم بگه ) با هم باشیم 100% ریپر پاس اوته

وقتی که ریپر رو پاس اوت کردیم توی کل فروم جار میزنم و تحقیرش میکنیم ( اینجوری اثرش از پاس اوت کردن هم بیشتره )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •