30 تا دارم...بسه؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
30 تا دارم...بسه؟![]()
ببینید در مورد اینکه عکس بزاریم و از روی اون تنظیم کنیم بگم که : از اونجایی که هیت خورده را باید مثل اون بزاریم ولی جاخالی دادن ها ممکنه درست نباشه چون شاید طرف ایمش زیاده یا شانس آورده و تونسته به اونجا بزنه مثلا من با خیار که به ویتامین آتاک می دادم برای اینکه خیار زود پس اوت نشه طوری تنظیم می کردم هیت کمتری بهش بزنم ولی بازم مثلا من دست راست را نشونه می گرفتم ولی اون باز چپ را می زد ( البته اون را می دونم که در عکس مخالف نشون می ده )
پس تنظیم کردن با عکس خوب نیست هر جور که دوست دارین برید آتاک بدین هدف اینه که چند نفری بزنیمشون تا هیلسشون به صفر برسه
صد دز صد .ولی اپرنس خیلی خوبه برای دوئل فکر کنم یعنی از داد که بهتره به نظرم
داج برای هر دو حالت دفاع و حمله استفاده میشه دیگهبه طور واضح تر اونی که اتربیوت رو ی کاریزما میذاره
ای بابا نهایتش پاس اوتیه دیگه ! حالا اینقدر دس دس کن تا جاها رو عوض کنه ! (فکر کنم دیر شد دیگه...)30 تا دارم...بسه؟![]()
فقط اونجایی را که تونستیم بزنیم را تنظیم می کنیم دادگینگ را نمی شه صد در صد گفت که تنظیم کردیم
شايد هم همتون بن بشيد با اين قوانين جديد![]()
انتقال پول که میگی فقط از راه دوئل هست ؟
من به این قشنگی کتکش زدم ....
برای تشکیل تیم همونطور که گفته شد متن و اسم اعضا رو مینویسیم ولی یه چیز دیگه هم باید بنویسیم که باعث ابهت تیم بشه
هرکی رو پاس اوت میکنیم اسمش رو توی پروفایلمون مینویسیم تا عصبانی بشه![]()
مثلا خیار رو سه بار پاس اوت کردیم ، توی پروفایلامون مینویسیم :
Khiar x3
و یا مثلا ....
اینجوری حالش خیلی بیشتره مخصوصا وقتی که اسم Ripp3r وارد لیستمون بشه !!
Last edited by Gam3r; 07-08-2009 at 16:23.
فقط راندم بودنش کار را خراب می کنه مثلا یکی امروز بهم آتاک داد لول 50 بود با اینکه من دادگینگم صفره ولی تونست 3 تا هیت بزنه در حالیکه چون من دادگینگ ندارم باید حتما 8 تاش را می زد که نتونسته یکی هم که برای کارا ارزش نداره
من که یدونه دارم مشکلی واسم پیش نمیاد بذار بقیه هم طمع 5 تا کاراکتر بن شدن رو بچشنشايد هم همتون بن بشيد با اين قوانين جديد![]()
![]()
برای ریپر باید تعدادمون بیشتر از 4 نفر باشه چون اون ریپر هیلسشم زیاده و فکر کنم به جز چاقال بتونه در یک بار آتاک دادن پس اوت کنه من را که وقتی لول 40 اینا بودم با یک بار آتاک پس اوت کرده بود همون دومین روز پیدا کردن اون شمشیرش![]()
ببین ، وقتی ، من ، تو ، حاجی ، چاقال ، دراکولا ، آرش ، مهرداد و ... ( کسی رو جا انداختم بگه ) با هم باشیم 100% ریپر پاس اوته
وقتی که ریپر رو پاس اوت کردیم توی کل فروم جار میزنم و تحقیرش میکنیم( اینجوری اثرش از پاس اوت کردن هم بیشتره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)