ماله من که خوب کار میکنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ماله من که خوب کار میکنه
من رجایی هستمشما کجایی؟
نه داداش فقط شما نبودی خیلیای دیگه هم بودن که اعتراض داشتن
ما هم نمی گیم ماله شما با ما یکی باشه
ما میگیم سرعت همه رو ببرن بالا. مثله مشهد . مگه بده؟
به نظر من شما باید می گفتی که سرعت شماها رو هم ببرن بالا نه اینکه سرعت ما رو بیارن پایین![]()
حرف حسابه.به نظر من شما باید می گفتی که سرعت شماها رو هم ببرن بالا نه اینکه سرعت ما رو بیارن پایین
تنها شرکتی که خوب سرویس میداد همین شاتل بود که الحمدلله اون هم پیوست به جمع شرکتهای مذخبل (مثل صبانت).
البته باز هم نسبت به شرکت های دیگه خیلی خوبه.
معمولا یه شرکت وقتی اوضاعش خراب میشه که وسوسه پول بیشتر شرکت رو فرا میگیره.
و همه میدونن که تمام مشکلات زیر سر این شرکتها هم نیست (هر چند بیشترشون هست) مخابرات هم در این امور دخیله.
دیشب 1800 تا دان داشتم.
با سلام
کسی در اصفهان با این پچه های شاتل دوست نیست تا بفهمیم این کار را می خواهند ادامه دهند و یا نه
من چه تصمیم کوچ کنم بروم فقط دنبال یک شرکتم چه سرعت خوب داشته باشد و یک کمی هم تخفیف در نصب adsl بدهد
به شما هم پیشنهاد می دهم کوچ کنید این طوری مشخص شاتل فکر می کند ما اصفهانی ها بی عرضه تر از این هستیم چه شرکتمان عوض کنیم و می تواند هر بلایی را سر ما بیاورد
دوستان این قضیه مشکل اصفهان چیه؟ من مشکلی ندارم، این چندتا پست آخر رو خوندم دیدم برو بکس شاکی هستن، چیزی شده که ما بی خبریم؟ به ما هم بگین بیایم اعتراض!![]()
امین جان من 2.5گیگ دان داشتم .
میتونیم دست جمعی اعتراز کنیم شاید جواب گرفتیم (البته برای ما که فعلا خوبه منظورم دوستانی که مشکل دارن)
واقعا باور نکردنیه
این جمعه هم مثل 90 درصد جمعه ها با وجود این همه انتقاد و انتظار برای بهبود سرویس , باز هم قطعی داشت شاتل از ساعت 6 عصر تا همین الان یعنی 11
آره! مثل اینکه فقط آمل و بابل اینطوری بودن اونم بعضی از مراکزشون! جالب اینجاست من که تو مرکز حسن زاده بودم قطعی داشتم و دوستم که تو همین مرکزه وصل بود!!! قضیه چیه!!!!؟![]()
چند روزی بود که کاربرایی که سرویس اکو 128 داشتن و قبلا سرعت دانلودشون 60 بود به 16-18 رسیده بود که گویا درست شده یعنی از من که درست شده و ماله چنتای دیگم همین طور
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)