تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1323 از 1635 اولاول ... 323823122312731313131913201321132213231324132513261327133313731423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,221 به 13,230 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این لتزی که خودش از اول روشه زوم اپتیکالش چنده ؟
    دوست عزیز بهتره به جای تمرکز روی بزرگنمایی، فاصله کانونی لنز رو مد نظرتون قرار بدین
    بزرگنمایی لنز از تقسیم بلندترین فاصله کانونی به کوتاهترین فاصله کانونی لنز بدست میاد
    55/18=3
    3X زوم اپتیکال

2. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان بین این دو دوربین کدومش بهتره؟ با دلیل
    همچنین تو همین رنج و تا سقف 1 تمن پیشنهادتون چیه؟
    ممنون
    sony cyber shot hx200v
    nikon coolpix p510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    قبل از هر چیز خوشحالم که هر چیزی رو که میخوام بخرم با مشورت دوستان بوده و هیچ وقت ضرر نکردم و این به معنای تشکر از همه دوستان این مجموعه است . لب تاپ ، گوشی ، دوربین و ...
    روز چهارشنبه هفته گذشته به سفارش یکی از دوستان قرار شد یک دوربین تو رنج قیمت 800 تومن براش بخرم تحقیقی کردم و بین دو نمونه G12 کنون و HX100 سونی مردد بودم تا این که G12 کنون رو پسندیدم به دلیل حجم کمتر و بدنه خوش ساخت و چون نسبتا اطلاعاتم کامل بود فروشنده گفت چرا این مدل ؟ توضیح دادم و محاسن ومعایب رو گفتم اجازه داد تا با هردوی اونها یک عکس بگیرم در کمال تعجب توی مقایسه بلوز نارنجی توی دوربین سونی دقیقا نارنجی ولی تو کنون قرمز متمایل به نارنجی بود اما این همه تفاوت ها نبود امکانات بسیار زیاد و بهتر از همه زوم بالا و بدون افت کیفیت و تصویر عالی و ...سونی متعجبم کرد و این شد که سونی رو انتخاب کردم و به دوستم تحویل دادم و خوشبختانه فوق العاده از دوربین راضی است و من که همیشه روی کنون تبلیغ میکردم و به همه میگفتم سونی اسباب بازی است اینبار با یک مقایسه کوچیک نظرم عوض شد
    اما سوال تو رنج HX200 چه مدل دیگه ای با امکانات در همین حد و اندازه پیشنهاد میکنید ؟ نظرتون راجع به HX30 چیه و آیا قابل مقایسه با HX200 هست یا نه و این کارت wifi که HX200 رو متمایز میکنه در واقع عملکردش به چه صورته آیا ارزش 200 تومن بیشتر رو داره البته اینو هم بگم که HX100 رو 780 با گارانتی ایده ال و HX200 رو 920 میداد .
    ممنون از وقت و حوصله شما دوستان

5. 2 کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یه سؤال از پست بالایی: تو چه مودی عکس گرفتید؟ منظورم حالت و تنظیمات دوربینه. خودتون حالت را انتخاب کردید یا فروشنده؟

7. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

دوست عزیز، من خیلی وارد نیستم اما فقط خواستم تجربه ای که داشتم رو بگم:
    تو 2 -3 سال گذشته بنده نزدیک به 10 عروسی مختلف تو نقاط مختلف استان تهران شرکت کردم و باید بگم بلا استثنا تمامی دوربین های عکاسی اصلی کنون بودن. اول شک کردم شاید چشام مشکل داره و همه ی برندها رو کنون می بینه!!! اما بعدا عادت کردم که همیشه تو چنین مجالسی فقط چشمم باید دنبال کنون بگرده و نه چیز دیگه ای!
    بحث جالبي شروع شده و اميدوارم با شركت دوستان مختلف به نتايجي برسيم..
    عرض به خدمتتون كه استفاده زياد از دوربين هاي canon در مناسبت هاي خاص مانند مجالس عروسي و حتي آتليه ها دليل بر برتري كنون نمي باشد .. استفاده زياد از كنون فقط مرهون تبليغات زياد اين شركت است .. به يك نكته بسيار مهم ديگر بايد توجه داشت و اينكه در زمينه دوربين عكاسي سابقه و قدمت نيكون به مراتب از كنون بالاتر است .. نكته ديگر اينكه هرگز هيچ كسي نمي تواند به صراحت عنوان نمايد كه كنون برتر از سايرين است يا نيكون و يا برندهاي ديگر .. شركت هاي مختلف پابه پاي يكديگر جلو مي روند و اگر برندي موفق شود در يك مدل تكنولوژي پيچيده اي بكار برد مطمئن باشيد چندي نمي گذرد كه برند ديگري تكنولوژي ديگري ارائه نمايد .. با اينكه بحث ما بر روي كنون و نيكون است اما مي شناسم افراد خبره و حرفه اي كه هيچ چيزي را با سوني عوض نمي كنند .. من خودم شخصاً وقتي دنبال يك فلاش خوب براي دوربين مي گشتم، با تحقيقاتم به اين نتيجه رسيدم كه مدل هاي فلاش SB 800 , 900 نيكون نسبت به هم رده هاي كنون مناسبت و كارراه اندازتر هستند! در بحث فلاش هاي اسليو برخي از مدل هاي كنون قابل Master شدن نيستند با قيمت هاي نجومي ... بگذريم .. يك مثال ديگر بزنم:
    چرا شركت مهرام تبليغ نمي كند ولي دلپذير و بهروز و يك يك و ... كه رقيبان مهرام هستند، در جرايد بشدت تبليغ مي كنند؟ آن مقدار كه نيكون در تجهيزات عكاسي تبليغ مي كند در خود دوربين واقعا آمارش نسبت به كنون ناچيز است.
    واقعيت اين است كه با تكنولوژي امروزي هرگز فردي نمي تواند به صراحت بگويد فلان برند برتر از آن است .. خصوصاً در مورد برندهاي كنون و نيكون اما آنچه مسلم است دوربين هاي كامپكت و آماتور كنون پرفروش تر هستند كه قطعاً ناشي از تبليغات انبوه كنون براي اين رده مشتريان مي باشد. اما در خصوص دوربين هاي حرفه اي با طراحي آرگونوميك آنها (بايد در دست بگيريد تا لذتش را ببريد) كار سخت تر است اما به نظر من با مطالعاتي كه داشته ام نيكون در اين رده كمي برتر است ..

به عکاسی علاقه دارم، ولی این دوربینو واسه خونه می‌خوام. فکر می‌کنم دوربین کامپکت واسه استفاده‌ی خونگی/خونوادگی مناسب‌تر باشه. ممنون از کمکتون.
    اين تفاصيل زياد در انتخاب دوربين ريز نشويد .. هر برند و هر مدلي بخريد خوب است بجز سامسونگ كه از انتها اول است!!

تفاوت کلی کنون و نیکون از نظر یکی از اساتید معروف عکاسی در نیو یورک امریکا:
    خلاصه: حرفه ای ها نیکون رو ترجیح میدن به دلیل امکانات بیشتری که در اختیارشون میگذاره.
    Nikons excel at customization options which means you'll see so many more options with the Advanced features of a Nikon than you will with a Canon.
    Canons offer less advanced options and can be easier to learn on.
    با تشكر از نقل قول شما، ذكر يك نكته را ضروري مي دانم:
    در برخي ريووها گفته شده كيفيت خروجي كنون در رنگ و مباحث اشباع رنگي بهتر بوده (بسيار ناچيز) اما دوستان بايد متوجه باشند كه هيچ عكسي بدون اديت در معرض ديد عموم قرار نمي گيرد و در اديت، عكس هاي معمولي را نيز مي توان تا حدي به كيفيت قابل قبول رسانيد چه رسد به اينكه در دوربين هاي حرفه اي با خروجي RAW (خام) عكس، كلاً از نظر رنگ و نور دستكاري شده و تغيير مي كند بنابراين اينكه كنون در رنگ اوليه برتر است يا خير اصلاً مهم نيست و با كمي دستكاري در فتوشاپ مي توان همه كار كرد. اكثر دوربين ها حتي دوربين هاي آماتور گزينه هاي تغيير رنگ دارند و شما مي توانيد مثلاً در مد Vivid به رنگ هاي اشباع تري برسيد و يا در مد Foliage در رنگ سبز گياهان و جنگل، دوربين پردازش دقيق تري انجام دهد بنابراين اين مزيت نيست! اما همانطور كه اين دوستمون در بالا فرمودند حرفه ايها نيكون بازند .. اما براستي دليلش چيست؟
    اگر دوستان حوصله نمايند و بحث را دنبال كنند و منابعي ذكر كنند به نتايج دقيق تري خواهيم رسيد ..
    با سپاس

9. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان آیا میدانید این تاپیک جای تجزیه و تحلیل نیست و مختص مشاوره و خرید هست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشكر از نقل قول شما، ذكر يك نكته را ضروري مي دانم:
    در برخي ريووها گفته شده كيفيت خروجي كنون در رنگ و مباحث اشباع رنگي بهتر بوده (بسيار ناچيز) اما دوستان بايد متوجه باشند كه هيچ عكسي بدون اديت در معرض ديد عموم قرار نمي گيرد و در اديت، عكس هاي معمولي را نيز مي توان تا حدي به كيفيت قابل قبول رسانيد چه رسد به اينكه در دوربين هاي حرفه اي با خروجي RAW (خام) عكس، كلاً از نظر رنگ و نور دستكاري شده و تغيير مي كند بنابراين اينكه كنون در رنگ اوليه برتر است يا خير اصلاً مهم نيست و با كمي دستكاري در فتوشاپ مي توان همه كار كرد. اكثر دوربين ها حتي دوربين هاي آماتور گزينه هاي تغيير رنگ دارند و شما مي توانيد مثلاً در مد Vivid به رنگ هاي اشباع تري برسيد و يا در مد Foliage در رنگ سبز گياهان و جنگل، دوربين پردازش دقيق تري انجام دهد بنابراين اين مزيت نيست! اما همانطور كه اين دوستمون در بالا فرمودند حرفه ايها نيكون بازند .. اما براستي دليلش چيست؟
    اگر دوستان حوصله نمايند و بحث را دنبال كنند و منابعي ذكر كنند به نتايج دقيق تري خواهيم رسيد ..
    با سپاس
    خواهش میکنم دوست عزیز
    این گفته شما رو قبول دارم که در تعدادی از review ها با فرمت RAW عکسبرداری شده و پس از ادیت به نمایش گذاشته میشوند.
    به نظرم مهم ترین دلیلی که عکاسان از کنون رو به نیکون میارن به دلیل قابلیت های فلش نیکون هستش. شما کافیه با دوربین کنون از یک صحنه یکسان با فلش سه تا دونه عکس بگیرید ،میبینید میزان روشنایی هر سه تصویر با هم فرق داره!! حالا همین مورد رو با نیکون انجام بدید روشنایی هر سه تصویر یکسان خواهد بود. واقعا سیستم مترینگ فلش کنون در مقابل نیکون حرفی واسه گفتن نداره.

دوستان آیا میدانید این تاپیک جای تجزیه و تحلیل نیست و مختص مشاوره و خرید هست؟؟
    دوست عزیز من، همین تجزیه و تحلیل کنون و نیکون سوال بسیاری از دوستان در انتخاب دوربین هستش و بهشون درخرید هوشمندانه تر کمک میکنه.

12. 2 کاربر از Ehsan_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash 10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم میخواستم بدونم این دوربین های دیجیتال چجوری به تلویزیون وصل میشن تلویزیونمون هم LCD هستش ؟دوربینم هم canon a3400 IS هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    فروشنده در یک مد مشترک اتومات عکسبرداری کرد دوربین خودم کنون هست ولی از تصویر سونی خوشم اومد و البته امکاناتش اینو هم بگم به شخصه منکر کیفیت و بسیاری از ویژگیهای خوب کنون نمیشم اما تو این مدل خاص با هزینه برابر سونی بهتر بود و نتیجه این که هیچگاه ازیک برند به صورت صرفا این که مارک معتبری هست و ... طرفداری نکنید الان هم دنبال خرید HX200 سونی هستم اگر مدل بهتری رو پیدا نکنم البته با بودجه حدود 900

15. این کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان

دوربین زیر 180 تومن چی پیشنهاد میدین (چون بودجم محدوده) فقط یه چیز رو بگم مهمترین اولویتم عکاسیه(اونم از نوع نزدیک) و فیلمبرداری مهم نیست برام
    و یه مسئله دیگه اینه که میخوام از نزدیک نزدیک عکس بگیرم یعنی از چند سانتی چی باید تو دوربین قوی باشه که بتونم عکس با کیفیت از فاصله خیلی نزدیک بگیرم ؟
    منتظر راهنمایی و پیشنهاداتون هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •