اگه منظورتون medol of honor هس باید بگم خیلی عجله داریا صبر کن بازیش درست بیاد بعد شما برو سراغ کرک![]()
اگه منظورتون medol of honor هس باید بگم خیلی عجله داریا صبر کن بازیش درست بیاد بعد شما برو سراغ کرک![]()
کسی راه حلی نداره ؟
والا منم روی pc همین بازی رو داشتم اگه منظورتون تیک های لحظه ای هست که گاهی اوقات(مثلا 15 دقیقه ای یکبار اونم برای کمتر از یک ثانیه)رخ میده زیاد بهش گیر نده مال خود بازیه...
نه 20 ثانیه ای طول میکشه و بعد صحنه تند میشه برای چند ثانیه .
این مشکل تقریبا مشاهده نشده..یعنی من نشنیدم و ندیدم!
شما اولین کاری که بهت پیشنهاد میکنم آپدیت کارت گرافیکت هست..
البته ممکنه مشکل از ویندوز یا یک بد افزار یا حتی تداخل نرم افزاری باشه به خاطر همین توی منوی run ویندوز نایپ کن msconfig بعد از پنجره_ی بازی شده تموم startup های ویندوز رو ببند وسیستم رو restart کن..
اگه با یک آنتی ویروس خوب سیستم رو هم چک کنی بد نیست...
امیدوارم با این کارها مشکلت برطرف شه...اگه خود بازی مشکلی نداشته باشه یعنی ناقص نباشه!!
در فيفا 11 وارد بازي كه ميشم حين بازي موقع پخش حركت هاي اهسته يا خوشحالي بعد از زدن گل هر از چند ثانيه اي يه پرده سفيد رو بازي كشيده ميشه و كاملا سفيد ميشه و ميره !
در هر دو سيستم زير اين مشكل هست :
كارت گرافيك 8500GT ! 512 MB و رم 1 گيگ و cpu 5400 core 2
كارت گرافيك 9600GT ! 1 GB و رم 2 گيگ و cpu 5300 core 2
توی control panel nvidai برو در قسمت 3D setting گزینه Use application 3D settings رو دستکاری کن ببین درست میشه...
سلام من پچ 1.1 بازی مدیوال 2 رو دانلود کردم ولی موقع نصب میگه که بازی مدیوال نصب نیست ولی بازی رو سیستم نصب هست و یک بار هم از دوباره نصبش کردم و بازم موقع نصب پچ میگه بازی وجود ندارد مشکل از چیه؟ممنون
سلام بازی pes11 رو نصب کردم ولی صدای گزارشگر نداره خواهشا اگه می شه راهنمایی کنید
Help me!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)