دوستانی که الان خطشون روی annex M هست ایا میتونن با تنظیمات مودم روی annex A هم لینک بگیرن یا از طرف شاتل فقط روی M ست شده ؟
دوستانی که الان خطشون روی annex M هست ایا میتونن با تنظیمات مودم روی annex A هم لینک بگیرن یا از طرف شاتل فقط روی M ست شده ؟
اگه از مودم M رو غیر فعال کنید بله خودش میره رو A و اینجوری نیست که فقط M باشه
مرسی از راهنمایی. تو تنظیمات مودم تغییر SNR Margin هست و از همونجا تنظیم می کنم اما اینکه شرکت از اون طرف سرعت رو پایینتر سینک کنه SNR واقعی خیلی بهتر می شه.
از این جهت می گم خیلی این آپشنش خوب بود.
من مصرفم بالاست همیشه اون طرح های حجم بالا رو خریدم نمیدونم روی بقیه هم فعال می کنن یا نه اما اره حجم پارس آنلاین تو برخی تعرفه هاش بالاتر بود ولی برای من مشکلاتش زیاد شده بود.
برای من پینگ مقدارش با پارس آنلاین یکی هست دور بر 85-95 با اروپا اما شاتل ثباتش بهتر هست و تقریبا تمام ساعات شبانه روز مقدار ثابت هست (وحدانا کسی فکر نکنه تبلیغ می کنم. تجربه شخصیم رو می گم)
اره متاسفانه از همون زمان خرید های وب خراب شد.
10 گیگ ترافیک اضافه خریدم 2 روزه تموم شد
زنگ زدم گفتم این چه وضعشه من نمیخام ترافیک بخرم دیگه سرویسم رو فعال کنین
اول که با یک گاو صحبت کردم بعدش گفتم میخام با سوپروایزر صحبت کنم که گفت بهت زنگ میزنه
اونم زنگ زدو کاری که کرد اینبود که فقط 3 گیگ بهم رایگانی که توی باشگاه مشتریان (که کلا اون تو هیچ کاری نمیتونی بکنی بسکه همه چی جکه) رو بهم دادن
گفتم مخابرات میگه زیر 5 روز باشه میتونی سرویس جدید رو تمدید
گفتم اسیاتک میتونی از اون لحظه شروع سرویس رو بزنی
میگه دیگه هر کی سیاست خودشو داره
خلاصه طویله که قانون نداره، هر کی دنبال منفعتشه، کیفیت کلا اینجا حساب نمیشه
ولی الان برای من روی m نمیره و فقط روی a لینک میگیره
من وقتی از تو مودم روی M میذارم رو M لینک میگیره. رو خطتتون فعال کردین اصن M رو؟
کسی از دوستان اگه مودم های شاتل رو برای VDSL خریده لطفا بیاد بگه چیپست هاشون چی هستند
به پشتیبانی تماس بگیر برات فعالش میکنه
من نمی دونم شما گدوم شهرید ولی من سرویس ویژه گرفتم همون موقع چند بار پرسیدم کی می تونم تقییر سرویس بدم گفت هر وقت حجمت تموم شد می تونی!؟
نه ولی یه بار که خاستم فعال کنم پشتیبانی شاتل گفت اگه m رو فعال کردم دیگه نمیتونی از A استفاده کنی و باید مجدد تماس بگیری تا برات روی A ست کنیم .برای همینم من بی خیالش شدم ولی الان اگه بشه کاری کرد که هر دو تاش فعال باشه و خودمون روی هر کدوم که خاستیم بزاریم خوب میشه .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)