درود
عزیزان من یه سیمکارت 4g گرفتم. این هدیه اش پس کی میاد؟
آیا هدیه اش هم 4g هستش؟
مدارک به پست چی باید بدم؟
XPERIA Z3
درود
عزیزان من یه سیمکارت 4g گرفتم. این هدیه اش پس کی میاد؟
آیا هدیه اش هم 4g هستش؟
مدارک به پست چی باید بدم؟
XPERIA Z3
معمولا 7-8 روزه میاد
خیر.سیمکارت معمولی هست.
سیمکارت هدیه مدارک نمیخواد
بنده هم دقیقا مشکل شمارو دارم حساب کنید از هر نفر ۱ سیم کارت اینطور دزدی کنن ...........
نمیدونم باید چیکار کرد من که دیگه خسته شدم
دوستان من این حالت مدیریت مصرف آزاد رو فعال کردم یعنی بدون بسته نمیتونه به نت وصل شه؟ ولی بازم بدون بسته وصل میشه و دیتا میاد!
دوستان این سیمکارت هدیه که از دیجی گرفتم و غیرفعال هست سیمکارت هدیه هم شاملش میشه؟
ظاهرا" ایرانسل در خصوص اطلاع رسانی اتمام بسته ها به قولش عمل کرده و برای بنده 1 روز مانده به پایان اعتبار بسته 1 ماهه ای که داشتم پیغام USSD اومد و اعلام کرد که فردا اعتبار بسته شما تموم میشه. بنده قبلا" از Reminder آیفون استفاده میکردم چون 70 گیگ حجم دارم و اگه قبل از اتمام بسته قبلی بسته جدید فعال نکنم 70 گیگم میپره!
دوست عزیز من دکل 4g اطرافمون نیست وسیم کارت یوسیم هم ندارم که بگردم دنبال دکلش.وشما اگه سیم کارتت یوسیم هست مثلا با همون network signal info pro میتونی بفهمی کدوم دکل lte داره و بتونی ازش سرویس بگیری .معمولا ایرانسل اکثرا تجهیزات huawei or zte. استفاده میکنه.جدیدا تجهیزات ericson هم اوردن که زیاد جالبم نیست.
طرف بازارچه...سرعت دانلود حدود 1.2 مگ بود..الجی جی 3
یه سوال . من هنوز سیم کارتم قدیمیه. اگه ببرم تعویض کنم به 4g ، بسته های فعالم میپره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)