تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1322 از 4105 اولاول ... 32282212221272131213181319132013211322132313241325132613321372142218222322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,211 به 13,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    من برگه سبزم هنوز نیومده ...ولی توی پرونده ی کمیسیون پزشکی که سرهنگ امزاش کرد دیدم که تاریخ اعزامم 19/11/91 خورده نمیدنم به نظرتون تاریخ خوبیه؟یا تعطیلات عید رو هم ما توی پادگان هستیم؟
    من معاف از رزم هستم پست هم میدم یا نه؟
    معاف از رزم بودن توی کارت پایان خدمت ذکر میشه؟
    من تک پسر هستم شنیدم کسایی که تک پسرن میتونن توی شهر خودشون خدمت کنن راسته؟توی اموزشی ازمون مدارک خاصی واسه ی این مورد میخوان؟چه چیزایی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

دوست عزیز من کاری به 5 شنبه ندارم . من الان تو ناجا 5 ماهه بهم مرخصی ندادن ، ضمن اینکه جمعه ها هم یه سره پست دادم . 5 شنبه که ما به هیچ وجه تعطیل نیستیم . روزایی مثل تاسوعا ، عاشورا ، اربعین ، 28 صفر هم آماده باش بودیم و دوشیفت پست دادیم . یه پست از 6 صبح تا 10 ، یه پست هم از 13:30 تا 21:30 .
    در ضمن شما زیارت عاشورا رو توی این سرما با پست وسط چهار راه یکی میدونی .
    من قصدم از زدن این حرفها اینه که شاید به گوش یه مسئولی برسه ، یه فکری به حال سربازای ناجا بکنه .
    حالا من حداقل امتیازی که دارم اینه که به خاطر سابقه ی قبلی خدمت دارم توی شهر خودم خدمت میکنم ، ببین بچه های شهرستان چه زجری میکشن .
    معاف از رزم ها توی سپاه سه شبی یه شب پست میدن ممکنه پستشون بیفته 5 شنبه یا جمعه... بستگی به شانسشون داره
    افسر هاهم7شبی یه شب پست میدن.
    درباره زیارت عاشورا هم بگم زیارت عاشورا که 6 ساعت نیست!! حدود 1 ساعت هست . بقیش هم کار توی محیط پادگان!!! یکی رو میفرستن آشپز خونه یکی رو میفرستن درخت هرس کنه و....
    البته بسیاری از پادگان های سپاه هستن که هتل در مقابلشون بایدلنگ بندازه ولی از شانس ما... پادگان ما زده رو دست ارتش !!
    در مورد ناجا هم بگم یکی باید فکر کادری هاش بکنه!! وقتی سرگرد و سروان توی ناجا باید کارای سنگین تر از سرباز رو انجام میده... شما میگی یکی یه فکری به حال سرباز ناجا بکنه! ...

3. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

سلام دوستان
    من برگه سبزم هنوز نیومده ...ولی توی پرونده ی کمیسیون پزشکی که سرهنگ امزاش کرد دیدم که تاریخ اعزامم 19/11/91 خورده نمیدنم به نظرتون تاریخ خوبیه؟یا تعطیلات عید رو هم ما توی پادگان هستیم؟
    من معاف از رزم هستم پست هم میدم یا نه؟
    معاف از رزم بودن توی کارت پایان خدمت ذکر میشه؟
    من تک پسر هستم شنیدم کسایی که تک پسرن میتونن توی شهر خودشون خدمت کنن راسته؟توی اموزشی ازمون مدارک خاصی واسه ی این مورد میخوان؟چه چیزایی هست؟
    عزیز شما اگر صفحات قبل رو مطالعه میکردی جواب تمامی سوالاتت رو میگرفتی!!
    آخه یعنی چی که تاریخ 11/19 برای اعزام تاریخ خوبیه یا نه!! ....( با این حالت جواب همین سوال هم صفحات قبل داده شده )
    در مورد معاف از رزم ها هم توضیح داده شده صفحات قبل! پست برجک نمیدن اما پست اسایشگاه و .. چرا.
    چندین بار دوست عزیز dg1 توضیح دادن که معاف از رزم بودن و... توی کارت پایان خدمت درج نمیشه!!
    در مورد سوال آخرتون هم توضیحات ارایه شده در صفحات قبل... احتمالش زیاده که در استان محل سکونتتون خدمتون رو انجام بدین.

یه سوال دیگه میگن کسانی که معاف از رزم هستن میرن سرویس میشورن
    چی جوریه حقیقت داره؟
    نوبت همه میشه!... اینقدر از سربازای سالم حمالی بکشن که آرزو کنن بیان و 10 دقیقه اب بگیرن توی سرویس و برن استراحت کنن!.(معاف از رزما توی آموزشی اونم سپاه کارشون استراحت هست)

5. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان
    کسی میدونه تو ارتش درجه دیپلمه ها چی میشه
    و ایا مدرک پیش دانشگاهی تاثیری در درجه داره یا نه
    و اینکه کسی هست که تو ارتش 08 خاش خدمت کرده باشه
    ممنون میشم زودتر جواب بدین

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام امروز رفتم سپاه برای پذیرش از محیطش بدم اومد...

جلو در دژبانی ۴تا سرباز گفتن گوشی و...داری بده بعد برو داخل گوشیمو دادم گذاشتن تو کمد درو قفل کردن کلیدشو دادن خودم...لباسامم گشتن یه رَم پیدا کردنازم گرفتن باهاشون دعوام شد گفتم شاید شخصی باشه حق نداری بگردی ...خلاصه فرستادنم حفاظت که مثلن منو بترسونن منم ااصلن کم نیاوردم هیچ معذرت خواهی هم نکردم ...خلاصه اذیتم کردن...

اصلن بدم اومد از محیط سپاه پذیرشم نگرفتم دوس ندارم ۱روزم برا سپاه خدمت کنم همون ارتش یا ناجا هم بیفتم خوبه دیگه بیخیالش شدم

8. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان
    سرباز صفر...

خیر پیش دانشگاهی هم هیچ مزیتی نداره...

خیلی نگران نباش نظام واس مدرک ارزش قائل نیست بستگی داره کجا بیفتی...
    لیسانس سراغ دارم عین ۱۸ ماهشو پست داده

10. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان
    درجه تون سرجوخه میشه
    مگر اینکه دوره کد بخورید که در اونصورت بعد از گذروندن اون ممکنه درجه تون گروهبان 2 بشه...

در مورد 08 هم که والا من اون جا خدمت نکردم ولی اوایل خدمتم یه جای خیلی بد بودم به نام تیپ 25 پسوه که شاید از نظر بد بودن حتی از این 08 خاش هم بدتر بود!
    این جایی که شما افتادین متاسفانه اصلا جای خوبی نیست ولی امیدوارم که بتونید صبر کنید تا این دوره هم بگذره...

جلو در دژبانی ۴تا سرباز گفتن گوشی و...داری بده بعد برو داخل گوشیمو دادم گذاشتن تو کمد درو قفل کردن کلیدشو دادن خودم...لباسامم گشتن یه رَم پیدا کردنازم گرفتن باهاشون دعوام شد گفتم شاید شخصی باشه حق نداری بگردی ...خلاصه فرستادنم حفاظت که مثلن منو بترسونن منم ااصلن کم نیاوردم هیچ معذرت خواهی هم نکردم ...خلاصه اذیتم کردن...

اصلن بدم اومد از محیط سپاه پذیرشم نگرفتم دوس ندارم ۱روزم برا سپاه خدمت کنم همون ارتش یا ناجا هم بیفتم خوبه دیگه بیخیالش شدم
    توی سپاه این مسائل بیشتر هست
    ولی خب ارتش و نیروی انتظامی هم بدی های دیگه ای رو دارن
    این مسائلی که شما گفتین رو من توی ارتش هم دیدم ولی خب بستگی به جایی که خدمت می کنین و اون آدمای مورد نظر داره...

12. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پسر هيچ وقت اين اشتباهو مرتكب نشو كه بعدش پشيمون ميشي در حد بنز !!!!
    توي ارتش ما ستوان بوديم و سرباز دژبان همه جاي مارو ميگشت واسه اينكه اذيتمون كنه . وقتي ميگم همه جا رو منظورم همه جاست !!!
    فكر كردي توي ارتش يا ناجا بهت احترام ميذارن ؟ همه جا دژباني همينجوريه .

14. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با این روحیه بخوای بری خدمت متاسفانه پاره پوره میشی !
    دژبان تو پادگان قدرت داره ، باید باهاش کنار بیای یا رفیق بشی یا یه جوری یه حالی بهش بدی که کاریت نداشته باشن
    ما تو آجودانی بودیم ، دژبانای بدبخت همیشه لنگ تاریخ ترخیص بودن ( ت ت ) چون هر 15-20 روز یکبار یه 10 روز اضافه میخوردن از فرمانده ها ! تاریخ ترخیص میدادیم کاریمون نداشتن

سلام خدمت تمام دوستان
    اگه از خودتون شایستگی نشون بدید و سرباز خوبی باشید ممکنه دوره کد بخورید و گروهباندوم بشید
    در غیر این صورت سرجوخه میشید ( 4 تا خط روی بازو )

سرباز صفر...

خیر پیش دانشگاهی هم هیچ مزیتی نداره...

خیلی نگران نباش نظام واس مدرک ارزش قائل نیست بستگی داره کجا بیفتی...
    لیسانس سراغ دارم عین ۱۸ ماهشو پست داده
    جا داریم تا جا
    ارتش معمولا بیشترین تفاوت رو قائل میشه
    جایی که ما بودیم کار اداری فقط ستوان و تعدادی گروهبانها انجام میدادن
    تمام کارهای خدماتی به عهده سربازها بود

16. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سپاه رو نباید با ناجا قیاس کرد.

ناجا=برده داری نوین

18. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •