معمولا تو لول اونایی که لول ده تا بیست هستن هنور می دن ولی لول سی کار سخت میشه باید طوری بازی کنی که بازی از حالت کسالت اور تبدیل به هیجانی بشه یعنی کل بازیکنا از بازیت حال کنن نه زیاد مردم ازار بشی نه زیاد شل و ول بازی کنی باید واقعا بازیت خوب باشه
معمولا تو لول اونایی که لول ده تا بیست هستن هنور می دن ولی لول سی کار سخت میشه باید طوری بازی کنی که بازی از حالت کسالت اور تبدیل به هیجانی بشه یعنی کل بازیکنا از بازیت حال کنن نه زیاد مردم ازار بشی نه زیاد شل و ول بازی کنی باید واقعا بازیت خوب باشه
داریوش با 2 تا مشت رنگار رو پرت کرد رو زمینولی داریوش روش 3 تا ulti پشت سر هم زدن ولی بازم سرپا موند
تا آخرش که دیگه مرد
اگه با رنگار 1vs1 میزد میخوردش![]()
3 تا ultiیعنی داریوش 100 تا کولدرون بسته :O
در ضمن شما دارید درباره چی انقدر بحث می کنید من که نفهمیدم![]()
ا
درباره این که گفتن داریوش ضعیفه و رنگار خیلی از اون بهترهمنم گفتم داریوش تو آخر بازی 3 ulti خورد ولی بازم سر پا موند ولی رنگار با 2 تا مشت افتاد
![]()
سزه درگیری با کاتارینا قمه رنگار گم شد وگرنه با اولت سر داریوش رو میکند![]()
سینماتیک خیلی قشنگی بود منو یاد نبردهای CG تو بازی هاfinal fantasy انداخت (مبارزات تند و سریعی که با ریتمی موزیک متناسب دنبال میشه). پیشنهاد می کنم advent children رو هم ببینید اگه ازین سبک خوشتون اومده. Google : advent children fight
رنگار با شمشیر هم نمیتونست داریوش رو بکشه چه برسه به قمه![]()
اقا تند نرو تند نرواصلا بگو rengar چطوری kata رو زد؟؟؟ چرا کامل نشون ندادن
خوب ابهام آمیز بود دیگه
ولی داریوش با تمام ابهت ایستادگی کرد،پدر جکسو که در اورد،leona که با پارتی بازی لول نمرد
اونجایی هم که با رنگار فیس تو فیس شد رنگار مرگ رو جلو چشاش دید
![]()
رنگار نقش جنگلر رو داشت تو تیمشون و خیلی شیک و مجلسی کاتا رو داد دست Graves که اسیستشو بگیرهداریوش که اصلا نمیتونست چیز جکس هم بخوره ناتیلوس که تو این سینماتیک یکم سوپرمن بود اومد جکس رو زد اگرم قشنگ دیده باشی آخر قشنگ رنگار Weapon دست چپش رو تا بیخ کرد تو شکم داریوش همون Weaponi که باهاش سرو صورت draven رو خط خطی کرد. بنده خدا قیافش خیلی باحال شد داروش وقتی اولت خورد از ahri
![]()
Last edited by GL & HF; 24-07-2014 at 13:20.
رنگار ulti شو زد فقط به پارگی کوچیک تو بدن داریوش به وجود آوردولی اگه داریوش ulti شو میزد رنگار از وسط نصف میشد
رنگار اندازه این حرف ها نیست که بخواد داریوش رو بزنه![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)