من 630 تا دارم..برم؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من 630 تا دارم..برم؟
فکر خوبیه ، بالاخره یکی باید بره جلو
همین خیار خیلی خوبه ولی مواظب باش بن نشی
پس اسم و متن تیم معلوم شد
حالا تارگت هارو کی تعیین میکنه
خوب منم منم گفتم اینا همش به شانس یوزرم بستگی داره اگه پستهام را خوب بخونی می بینی که نوشتم الان ایم من زیاده ولی به دان معنا نیست که حتما باید هر 8 تا هیت را بزنم ممکنه 2-3 تا بزنم
کلا به جز شوتینگ و رزیستانس همه اسکیلای دوئل حالت راندم دارند ممکنه گاهی اوقات برات مثبت باشه گاهی اوقات نه
تاپیک یه ساعته 80 صفحه رفته جلو باید یکی یکی بخونم !!چه طوره ؟/ چاقال کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هنوز چاقال و حاجی نظر ندادن
فکر کنم سعید از همه بهتر باشه....چون خوب آنالیز میکنه
راس مي گي ممد!! خيلي آبرو ريزي بود!!!خب حالا ما یه شوخی کردیم دلگیر نشو سعید جون![]()
تایید میشهکلا به جز شوتینگ و رزیستانس همه اسکیلای دوئل حالت راندم دارند ممکنه گاهی اوقات برات مثبت باشه گاهی اوقات نه![]()
چرا بن بشم من خیار و ویتامین را با آی پی های متفاوت بازیشون می دمفقط بن بشم به خاطر این بن می شم که انتقال پول کردم از خیار به ویتامین اونم که در قانون موجود نبود تازه اومده و گفته 1 هفته بعد می تونید به خاطر این ریپورت کنید که من دیگه اصلا و ابدا با خیار به ویتامین آتاک نمی دم
اگه appearance داری بسم اللهمن 630 تا دارم..برم؟
ممد تو فقط تعیین نکن ! نزدیک بود 3 نفر رو امروز پاس اوت کنی ! میتونستیم 3-4 نفر رو دو نفری بزنیم ولی با این انتخابت...حالا تارگت هارو کی تعیین میکنه![]()
ولی اپرنس خیلی خوبه برای دوئل فکر کنم یعنی از داد که بهتره به نظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)