تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1322 از 4751 اولاول ... 32282212221272131213181319132013211322132313241325132613321372142218222322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,211 به 13,220 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام...

این سرعت دانلود ما ساعت 1 به بعد هست ( 512 ) همیشه هم همینطوره به غیر از بعضی شبها مثلا 3 شب در ماه:

تماس گرفتیم گفتن : 1. ترافیک منطقه اتون بالاست ( از بس شنیدم این شکلی میشم )

2. تجهیزات منطقه اتون قدیمیه ( این یکی جدید بود اینو شنیدم این شکلی شدم )

گفتم شما اطلاع داشته باشید( شمایی که 2200 مگ شبانه دانلود میکنین ... خوش بحالتون واقعا )
    دوست عزیز اگه میخوای سرعت واقعیت رو ببینی باید از سایتهای معتبر دان کنی یه بار فایر فاکس رو از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دان کن البته با داونلود منجر کانکشن رو هم 16بزار . منم چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم مطمئن باشید شاتل اینقدر هم افتضاح نیست . میتونین از مدیافایر هم امتحان کنید.

2. این کاربر از alireza2099 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه راهنمایی هایی؟
    فقط میتونم بگم و
    دارن در حق اصفهانیها ظلم می کنند بیاین بریم اعتراض
    دمت گرم اعتراض چی؟

جای من بودی تاحالا 200000 دفه به سازمان تنظیم مقررات لوشون داده بودی تا پدرشونو در بیارن(نامرد من دارم 30 تومن میدم.بحث ترافیک رو نکنید چون شما قبل ازین لطف عظیمی که بهتون شد مثل ما بودید چون برا ECO زیاد شده برا ارت هم باید زیاد شه)

خداییش اگه کاری برای ART نکنن شاید صبری نمونه تعداد شاکیا بره بالا ترافیکا شاتل و چک میکنن

زنگ میزنید بترسونیدشون بگید کار شما خلاف سازمان تنظیم مقررات میتونه راحت چکتون کنه اگه ارت رو کاریش نکنید بقیشون پای خودتونه

متاسفانه اهل زیرآب زدن نیستم وگرنه سر جاش مینشوندمش(البته اگه سری تو سرای سازمان نداشته باشن.حتما یه پارتی کلفت داره که خلاف قوانین سرویس میده!!!)

4. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بیخیال

دلیلش همونی هست که تو پست قبلیم گفتم.
    شما که پول سرویس 128 میدی برای چی انتظار داری با 512 دانلود کنی؟ آخه ستم نیستش؟
    مهدی جان اولا که کار خوبی نکردی.
    دوما خود شرکتها برای رقابت سرعتها رو میبرن بالا .
    سوما اگه خیلی ناراحتی که چرا ما با 64kb/s دان میکنیم میتونی بری یه اکو 128بگیری .(مال من که 220kb/sهست اگه میتونی بیا زیراب مارو هم بزن)
    چهارما قیمت واقعی اینترنت 8mb/s ماهی 15تومن هست الان ما داریم پول اضافه میدیم بابت سرویس 128 که منت گزاشتن کردن 512_2048.

6. 3 کاربر از alireza2099 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستانی که از شبانه شاتل مینالن وضع صبا هم بهتر از شاتل نیست

در بهترین موقع(درست بعد از این که تست گرفتم سرعت اومد رو 130 کیلوبیت)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من فکر نمی کنم این کار تنها به اصفهان ختم شود اگر واکنشی از طرف مشترکین صورت نگیرد کم کم تمام شهر ها هم همین کار را می کنند

9. 2 کاربر از MAHDI_SOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام...

این سرعت دانلود ما ساعت 1 به بعد هست ( 512 ) همیشه هم همینطوره به غیر از بعضی شبها مثلا 3 شب در ماه:

تماس گرفتیم گفتن : 1. ترافیک منطقه اتون بالاست ( از بس شنیدم این شکلی میشم )

2. تجهیزات منطقه اتون قدیمیه ( این یکی جدید بود اینو شنیدم این شکلی شدم )

گفتم شما اطلاع داشته باشید( شمایی که 2200 مگ شبانه دانلود میکنین ... خوش بحالتون واقعا )
    دوست عزیز اگه میخوای سرعت واقعیت رو ببینی باید از سایتهای معتبر دان کنی یه بار فایر فاکس رو از سایت
    کد:
    دان کن البته با داونلود منجر کانکشن رو هم 16بزار . منم چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم مطمئن باشید شاتل اینقدر هم افتضاح نیست . میتونین از مدیافایر هم امتحان کنید.
    دوست عزیز
    فرقی نداره از کجا دان کنی
    من 10 تا Server تست کردم

تازه مگه ادم باید ساعت 1 به بعد هر شب پاشه بره اخرین نسخه firefox رو دان کنه که این تیم پشتیبانی به اصطلاح ماهر چپ و راست ادم رو به سایت هایی مثل mozilla پاس میدن ؟

با idm هم تست کردم فوقش این 2.2 من شده 4 اونم با نوسان

اینم عکس دان دیشب من :

محتوای مخفی: ! 

تا قبل از ساعت 1 هم به جای 64 با 50 دان میکرد
    تو دورو بری هام یک نفر اونم پسر خالم که مرکز 01 هست از شاتل راضی بود و شبی 1100 مگ دان داشت که اونم 9 روزه شبی 20 مگ بیشتر نمیتونه دان کنه
    و امروز به پشتیبانی گفته طرف برگشته میگه باید تو همون لحظه اطلاع بدید

یعنی بیدار بمونی تا صبح و واسی ببینی کی این اتفاق رخ میده و به ما اطلاع بدی و ما هم بپیچونیمتون

11. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز
    فرقی نداره از کجا دان کنی
    من 10 تا Server تست کردم

تازه مگه ادم باید ساعت 1 به بعد هر شب پاشه بره اخرین نسخه firefox رو دان کنه که این تیم پشتیبانی به اصطلاح ماهر چپ و راست ادم رو به سایت هایی مثل mozilla پاس میدن ؟

با idm هم تست کردم فوقش این 2.2 من شده 4 اونم با نوسان

اینم عکس دان دیشب من :

محتوای مخفی: ! 

تا قبل از ساعت 1 هم به جای 64 با 50 دان میکرد
    تو دورو بری هام یک نفر اونم پسر خالم که مرکز 01 هست از شاتل راضی بود و شبی 1100 مگ دان داشت که اونم 9 روزه شبی 20 مگ بیشتر نمیتونه دان کنه
    و امروز به پشتیبانی گفته طرف برگشته میگه باید تو همون لحظه اطلاع بدید

یعنی بیدار بمونی تا صبح و واسی ببینی کی این اتفاق رخ میده و به ما اطلاع بدی و ما هم بپیچونیمتون
    ببین دوست عزیز گفتم که من دقیقا مشکل شما رو داشتم شبها سرعتم یهو از ساعت 1به بعد از 150 میومد روی 5.
    منم از این ناقص العقل های پشتیبانی سوال کردم گفت که ترافیک مرکز شما بالاست .
    رفتم این فایلی که خود شاتل گذاشته دان کردم بعد دیدم نوشته از سایتهای معتبر دان کنید منم مثل شما چشمم اب نمیخورد درست بشه رفتم سایت فایر فاکس دان کردم سرعتم شد 150
    از مدیا فایر دان کردم شد 4تا باهم شد 170
    شما هم امتحان کن مثلا از سایت
    کد:
    دان کن سرورهاش قویه یا مدیافایر یا novaup .
    اگه خوب نشد دیگه مشکل از خود شاتله.

13. 3 کاربر از alireza2099 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ببین دوست عزیز گفتم که من دقیقا مشکل شما رو داشتم شبها سرعتم یهو از ساعت 1به بعد از 150 میومد روی 5.
    رفتم این فایلی که خود شاتل گذاشته دان کردم بعد دیدم نوشته از سایتهای معتبر دان کنید منم مثل شما چشمم اب نمیخورد درست بشه رفتم سایت فایر فاکس دان کردم سرعتم شد 150
    کد:
    من 2 ماهه از شاتل سرویس میگیرم
    شب و روز این وضعه
    پست های من تو صفحات قبل هست نمیدونم بهشون بر خوردی یا نه به خصوص این اخریه که با پشتیبانی حرف زدم

اون اموزش های اماتوری که تو اون فایل های pdf گذاشتن و برای باز کردن customer از سر خودشون بلافاصله لینک میدن به اون صفحه واقعا خنده داره
    گرچه همون روز های اول همه اونها رو قبل از اینکه پشتیبانی بهم ارجاع بده چک کرده بودم
    دیگه برای منی که 7 ساله رشته و حرفه ام همینه غیر قابل تحمله که طرف بر میگرده بهم میگه ببین مودمت روشنه یا نه !!

تو این شهر هم شاتل افتضاحه هم مراکز مخابراتی
    چیزیه که هم خود شاتل قبول داره و اعتراف کرده هم مخابرات

این قضیه دان کردن از یک جای ثابت خوب مگه همه چیز هایی که ادم میخواد دان کنه یک جا وجود داره ؟
    گیریم از اون سرور درست باشه مثلا

15. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کد:
    من با این صحبت شما موافق نیستم!

من مثل خیلی از کسانی دیگر، ADSL گرفتم تا در تایم رایگان بتوانم فایل‌های مورد علاقه‌ام را از سرویس‌هایی مثل رپید دانلود کنم اما شاتل محدودیت دانلود از رپید و چند سرویس دیگر گذاشته است و در ازائه سرویس در مناطق مختلف هم تبعیض وجود دارد و بیشتر از حد مشتری در بعضی مناطق جذب کرده‌اند و صدای همه را درآورده‌اند!

اگر شاتل سرویس 512k می‌دهد باید در تمام طول روز و شب این سرویس را بدهد یعنی باید حساب کند که هر مشتری هر شب 1200 مگابایت دانلود دارد و بر اساس این مقدار پهنای باند بخرد و در اختیار مشتری قرار دهد و حتی بر اساس این مقدار و هزینه‌های آن شارژ ماهیانه از مشتری بگیرد ( من حاضرم پول بیشتری در ماه بدهم اما سرعت بدون افتی در روز و به خصوص شب‌ها در تایم رایگان داشته باشم)

متاسفانه شاتل به جای افزایش شارژ ماهیانه و در نتیجه بالا نگه داشتن کیفیت و سرعت خطوط از طریق ایجاد محدودیت برای سایت‌های دانلود به خیال خودش خدمات‌دهی می‌کند!

17. 5 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين سرويس هاي وي ..p.. ان هنوز درست نشده ؟؟

تاپيكي در اين باره نداريم ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •