تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1322 از 2376 اولاول ... 32282212221272131213181319132013211322132313241325132613321372142218222322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,211 به 13,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ممنون رضا جان بابات تبریک برد استقلال..

گل های بازی ابومسلم - استقلال :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دوستا بازیه بعدی چه روزی و با کی داریم؟

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

منم حرفه فرزین را تائید میکنم.
    تا حالا هرکس به برنامه 90 رفته تا چند هفته به مشکل خورده!
    اگه بازیکن بوده مصدوم و یا محروم شد اگه مربی اومده به 90 تیمش تا چند هفته نتونسته ببره!

بازی با ابومسلم هم از اون بازیها هست که شکست و حتی پیروز شدن در اون برای تیم خیلی حاشیه ساز هست.

سلام بر آبی.سلام بر دوستداران آبی
    دیشبم که ژنرال امده بود نود.میخواستم پیش بینی بازی رو بگم ولی چون دیشب سرمربی استقلال نود بود مجبورم یا مساوی اعلام کنم یا خدایی نکرده باخت استقلال.
    چون هر وقت سرمربی یک تیم که خوب کار کرده دعوت می شه نود. تیمش هفته بعد گند میزنه نمونش هفته قبل و هفته های قبل.با این محاسبات ان شاالله که ببره! اماپیش بینی من :

ابومسلم 2 - 2 استقلال
    خب خب...

منم به نوبه خودم تبریک میگم

دم وحید گرم خدایی کف کردم واسه واکنش هاش!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

دوستا بازیه بعدی چه روزی و با کی داریم؟

ليگ برتر فوتبال ايران هفته نوزدهم

جمعه 22 آذر

استقلال - داماش

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

بازی راس ساعت 15:00 در ورزشگاه آزادی انجام میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

قلعه‌نويي:
    راه قهرماني استقلال هموار شد
    با «ناصر حجازي» هيچ مشكلي ندارم
    "اولروم" از گزينه‌هاي مورد نظر استقلال است

امير قلعه‌نويي بعد از پيروزي در برابر ابومسلم گفت: اين سه امتياز راه قهرماني ما را هموار كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران بعد از پيروزي دو بر صفر تيمش در ورزشگاه ثامن مشهد در جمع خبرنگاران افزود: تماشاگران اين ديدار و بينندگان تلويزيوني از يك بازي زيبا لذت بردند و انصافا ابومسلم هم در مقابل ما خوب ظاهر شد. ( خداییشم آره)!

وي ادامه داد: ما از نقاط ضعف ابومسلم شناخت كافي را داشتيم و با استفاده از همين شناخت خود به گل رسيديم.

قلعه‌نويي تاكيد كرد: بازي با ابومسلم يكي از سخت‌ترين بازي‌هاي ما در ليگ برتر بود.

قلعه‌نويي با تشكر از وحيد طالب‌لو گفت: طالب‌لو روز بسيار خوبي داشت و واقعا عالي عمل كرد. هر چند كه من از بعضي بازيكنانم گله دارم كه قدر مو قعيت‌ها را ندانستند. ( میخوامش برا زندگی!)

وي وضعيت داوري اين بازي را مطلوب ارزيابي كرد و گفت: داور سوت آن چناني نزد كه در نتيجه تاثير داشته باشد. هر چند كه بازي بسيار فيزيكي را هم شاهد بوديم.

وي ضمن تشكر از باشگاه ابومسلم و هيات فوتبال خراسان گفت: شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا بود و با وجود بارش سنگين برف، زمين بازي بسيار مساعد و مطلوب بود و ابومسلم هم مثل هميشه فيزيكي و قدرتي بازي كرد.

وي با بيان اين مطلب كه ما حرفه‌اي‌تر بوديم و پيروز شديم، گفت: كسب اين سه امتياز كمك زيادي به ما در مسير قهرماني مي‌كند. ( بگو ایشالا)

قلعه‌نويي با بيا اين مطلب كه ديدار استقلال و ابومسلم يك بازي سرعتي بود، گفت: در ليگ امسال چنين بازي را نديده بودم و واقعا بازي بسيار ديدني بود.

سرمربي استقلال در رابطه با تقابل خود و حجازي و در پاسخ به اين سوال كه حضور خود در استقلال و ناصر حجازي در ابومسلم به عنوان دو پيشكسوت استقلال را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟ گفت: من نه پيشكسوت هستم و نه محبوب اما، حجازي از بزرگان استقلال است و اگر امروز هم او را مي‌ديدم مطمئن باشيد كه به سمتش مي‌رفتم. ( به این میگن پخته بازی!)

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه آيا با وي آشتي مي‌كرديد؟ گفت: ما اصلا با هم قهر نيستيم كه بخواهيم آشتي كنيم و من و ناصر حجازي هيچ مشكلي با هم نداريم. ( اینم از سوالات خبرنگارای ایرانی... کی میخوان بیخیال حاشیه واسه استقلال بشن، خدا میدونه)

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران درمورد صحبت‌هاي سعيد خاني كاپيتان تيم فوتبال ابومسلم در پايان بازي گفت: سعيد خاني از رفتار يكي از بازيكنان استقلال شكايت داشت كه مطمئن باشيد اين موضوع را پيگيري كرده و نتيجه‌ي آن را به "خاني" خواهم گفت، چرا كه معتقدم خاني يكي از بهترين هافبك‌هاي ايران و بازيكن با اخلاقي است.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در پاسخ به اين سوال كه آيا باشگاه استقلال قصد جذب "اولروم" مهاجم ابومسلم را دارد؟ گفت: من بارها گفته‌ام كه ما به فكر تقويت خط حمله خود هستيم كه در اين ميان گزينه‌هاي زيادي وجود دارد و اولروم هم يكي از گزينه‌هاست. همانطور كه بسياري از بازيكنان ما مورد توجه تيم‌هاي ديگر ليگ برتري هستند.( خطاب به باقی تیمها.. مراقب باشید استقلال داره میاد واسه قهرمانی...)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

طوفان مذاكره‌ي نقل‌وانتقالات نيم فصل در پشت صحنه‌ي ليگ
    استقلال، مس، ابومسلم و برق دست به كار شدند
    تبادل، استراتژي جديد آبي‌ها

درحالي كه با وجود فرا رسيدن نيم فصل ليگ برتر فوتبال ايران، رقابت‌ها تا شروع تعطيلات دو هفته ديگر نيز پيگيري مي‌شود اما، بيشتر تيم‌هاي ليگ برتري فعاليت‌هاي خود را براي فصل نقل و انتقالات آغاز كرده‌اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه‌هاي استقلال تهران، مس كرمان و ابومسلم خراسان فعاليت خود را با جديت آغاز كرده‌اند و جالب آن كه هر كدام از اين سه باشگاه تعلقات ذهني به بازيكنان دو تيم ديگر دارند.

* استقلال تهران
    شايد استقلال تبديل به فعال‌ترين تيم در فصل نقل و انتقالات شود. در هر صورت قلعه‌نويي به شيوه تبادل بازيكن با ساير باشگاه‌هاي ليگ برتري اعتقاد دارد.

در هر صورت بازيكناني چون هاشم بيك‌زاده، ميلاد نوري، يدالله اكبري و ابراهيم تقي‌پور درصدر فهرست بازيكناني قرار گرفته‌اند كه احتمال جدايي‌شان از استقلال وجود دارد. البته بايد نام مهدي اميرآبادي و فرهاد مجيدي را نيز به گزينه‌هاي احتمالي جدايي در نيم فصل اضافه كرد، هر چند كه حضور اين دو بازيكن در ديدارهاي اخير استقلال تا اندازه‌اي اين فرضيه را ابتر مي‌سازد. در هر صورت هاشم بيك زاده نخستين بازيكني است كه از استقلال جدا مي شود،گويا با وجود تمايل بيك‌زاده به ادامه فعاليت در استقلال مسوولان باشگاه با راه آهني ها به توافق رسيده اند تا بيك زاده پيراهن طلايي لوكوموتيورانان را بر تن كند.

پيشنهاداتي نيز براي جذب بازيكنان استقلال از سوي باشگاه مس كرمان ارايه شده است، آنها كه علاقه خود را به بازيكنان دو باشگاه پرسپوليس و استقلال نشان داده‌اند، پيشنهاداتي را براي جذب فرهاد مجيدي ارايه كرده‌اند كه گويا درباره مجيدي پيشنهاد بي‌نتيجه مانده است البته آنها به جذب بيك زاده نيز تمايل داشتن اما، تمايل استقلال به مذاكره پيرامون معاوضه او با يكي از بازيكنان تيم مس از جمله "ادينهو" با موضع مخالف كرماني‌ها رو به رو شد.

البته استقلالي‌ها با توجه به هدف خود ترجيح مي‌دهند بيشتر با باشگاه ابومسلم خراسان وارد مذاكره شوند چرا كه گزينه‌ي صيد بزرگ امير قلعه‌نويي در نيم فصل "عرفان اولروم" مهاجم تيم ابومسلم است، آبي‌هاي‌هاي تهران آماده بودند تا با پيشنهاد سخاوتمندانه تبادل هاشم بيك‌زاده و ابراهيم تقي‌پور با اين مهاجم خارجي نظر مسوولان باشگاه ابومسلم را جلب كنند و نظري جويباري مذاكرات اوليه در اين باره را با قائم مقام باشگاه ابومسلم انجام داده بود.
    حتي با توجه به پيشينه مذاكرات اوليه ابومسلم با ميلاد نوري بازيكنان استقلال و منتفي شدن گزينه بيك زاده احتمال دارد نام او نيز به پيشنهاد استقلالي‌ها اضافه شود كه بي‌ترديد اين موضوع قلعه‌نويي را به هيچ وجه ناراحت نمي‌كند. با اين حال حجازي مدير فني ابومسلم با اين جابه جايي مخالف است. البته خبر خروج نام رضا عنايتي از فهرست باشگاه النصر امارات تمركز استقلالي‌ها را بر روي "اولروم" برهم زده است، با اين حال اولويت قلعه‌نويي "اولروم" آماده است تا عنايتي مصدوم كه حداقل تا سه ماه ديگر دور از ميادين خواهد بود. درباره تقي پور نيز باوجود پيگيري هاي برق شيراز ، قلعه نويي همچنان مذاكره با ابومسلم را ترجيح مي دهد. احتمال تبادل سيد صالحي از پيكان با فرهاد مجيدي نيز سوژه اي است كه در عين نامحتمل بودن مي تواند رنگ واقعيت بگيرد.

يدالله اكبري نيز در آستانه جدايي قرار دارد. هر چند كه نخستين تلاش براي حضور اين بازيكن در استقلال اهواز ناكام ماند اما، اكبري و البته باشگاه استقلال به فروش اين بازيكن در نيم فصل اميدوار هستند. احتمال بازگشت اكبري به پاس همدان نيز دور از تصور نيست. اما، در جمع معترضان نيمكت نشيني نمي‌توان بخت چنداني براي جدايي اميرآبادي، عباسفرد و عليزاده از استقلال متصور بود.

تازه‌ترين پيشنهاد نيز از سوي باشگاه اماراتي الشباب براي آرش برهاني به دست استقلالي‌ها رسيده است اما، حتي فكر كردن به از دست دادن آقاي گل ليگ برتر آن هم در شرايطي كه قلعه‌نويي با داشتن بهترين خط حمله ليگ باز هم به دنبال مهاجم است، خنده‌دار به نظر مي‌رسد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

r4pbr4p ممنون بابت اخبار.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

اینم صحنه خوشحالی بعد از گل سیاوش

به خاطر پاس گل از علیزاده تشکر کرده

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام بچه ها
    تبریك واسه برد تاج كبیر آی خداااا قربونت برم صدر نشین شدیم
    اینم از بازی خارج از خونه اس اس خانه و خارج از خونه حالیش نیست میزنه نااااااابود میكنه
    امروز عجب روزی بود اول بازی اس اس كه بد جور فاز داد بعد هم 1 ساعت بعد امتحان میان ترم ذخیره كه توووووپ بود
    علیزاده با اینكه رو اعصاب بود عجب پاس گلی داد . دمش گرم . طفلی گناه داره هی مجیدی رو تشویق میكردن تماشاگرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •