تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1321 از 1547 اولاول ... 321821122112711311131713181319132013211322132313241325133113711421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,201 به 13,210 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

کیفیتش چطور پارس آنلاین این اواخر میگن خیلی بد شده والا من فقط به خاطر کیفیت این شاتل نگه داشتم من های وب و آسیاتک داشتم متسفانه برای من اصلا خوب نبودن های وب که ۸ مگ بود خطم با ۸ بالا بود بدون نویز ۴۰۰ بیشتر نمیداد دانلود آسیاتکم که کلن پورتشون مشکل داشت ده بار باید مودم خاموش روشن میکردم لینک بگیره زیره بارم نمیرفتن که پورت عوض کنن آخرش آومدم رو شاتل به اومید این annex m که اپ ۲ بهم بده که متسافه میزارن رو annex m مکس ریت دانلود میاد رو ۶ ولی خدایی کیفیتش خوبه کلا پکت لاست اصلا ندارم هایوب کلا پکت لاست بود آسیا تکم میرفت تو کما میومد بیرون
    ولی این کارشون خیلی به نظرم غیر حرفه ایه که انتخاب به مشتری نمیدن

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
    نگاه بزرگوار خودتم میدونی منطقه تا منطقه شرکت تا شرکت فرق میکنه و وقتی شرایط نت بپوکه برا همه میپوکه
    اما من اسیاتک، شاتل و های وب داشتم و گیم میزنم و نویز خطمم بالاست و دوره از مرکز

من تمام سیم کشی خونه از کوچه رو الان خودم کردم و کاملا درستش کردم و اولویت اصلی برام کیفیته (یعنی پکت لاس نداشته باشه، قطع و وصل نشه، و پینگ پایین باشه) نه حجم و سرعت
    اونام از خدامه منتهی خط من مال این حرفا نیس

بنابراین طبق تجربه دوستانم رفتم از پارس انلاین (آفلاین) گرفتم؛ خیلی وقته دارم (دو سال) و واقعا برای اون چیزایی که گفتم بهترین شرکت بوده

پروفایل گیمش که رایگان فعال میکنن و اکثر گیمرا پارس آفلاینن و سر این فقط چند کیلوبایت از سرعت خطتت کم میکنه، پشتیبانیشم چیزای فنی سرش میشه (البته خب اپراتور داریم تا اپراتور!)، قطع و وصلی من قبل پارس افتضاح بود های وب مدام قطع میشد ولی رو پارس کاملا عادی و خیلی کم اتفاق میافته -اختلالی چیزی باشه- سرعتشم تا جایی که خط من میکشه داره میده و مشکلی ندارم (من سرعت 8 خریدم بخاطر حجمش ولی بستن رو 5 چون بالاتر این خطم نمیکشه)، annex m نپرسیدم تا حالا چون به درد من با این خطر نمیخوره، در کل عالیه برای من فقط مثل بقیه یهو میبینی حجم داخلی رو خارجی حساب کرد! -معمولا نمیکنه- ولی حس میکنم حجمم بیشتر از حدش کم میشه شایدم درسته

حجماشم نمیدونم به دردت بخوره یا نه اما بسته های شبانه داره و همچنین انرزی هم میتونی بزنی
    قبل از ادغام با های وب، پارس آنلاین افسانه ای بود! پینگش با این که الان پایینه 20 تا کمتر بود و اصلا طرح و جوایزش طور دیگه بود

این هر چیزی بود که تو ذهنم بود
    امیدوارم کمک کرده باشم

2. 2 کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Thesaeedtk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

نگاه بزرگوار خودتم میدونی منطقه تا منطقه شرکت تا شرکت فرق میکنه و وقتی شرایط نت بپوکه برا همه میپوکه
    اما من اسیاتک، شاتل و های وب داشتم و گیم میزنم و نویز خطمم بالاست و دوره از مرکز

من تمام سیم کشی خونه از کوچه رو الان خودم کردم و کاملا درستش کردم و اولویت اصلی برام کیفیته (یعنی پکت لاس نداشته باشه، قطع و وصل نشه، و پینگ پایین باشه) نه حجم و سرعت

بنابراین طبق تجربه دوستانم رفتم از پارس انلاین (آفلاین) گرفتم؛ خیلی وقته دارم (دو سال) و واقعا برای اون چیزایی که گفتم بهترین شرکت بوده

پروفایل گیمش که رایگان فعال میکنن و اکثر گیمرا پارس آفلاینن و سر این فقط چند کیلوبایت از سرعت خطتت کم میکنه، پشتیبانیشم چیزای فنی سرش میشه (البته خب اپراتور داریم تا اپراتور!)، قطع و وصلی من قبل پارس افتضاح بود های وب مدام قطع میشد ولی رو پارس کاملا عادی و خیلی کم اتفاق میافته -اختلالی چیزی باشه- سرعتشم تا جایی که خط من میکشه داره میده و مشکلی ندارم (من سرعت 8 خریدم بخاطر حجمش ولی بستن رو 5 چون بالاتر این خطم نمیکشه)، annex m نپرسیدم تا حالا چون به درد من با این خطر نمیخوره، در کل عالیه برای من فقط مثل بقیه یهو میبینی حجم داخلی رو خارجی حساب کرد! -معمولا نمیکنه- ولی حس میکنم حجمم بیشتر از حدش کم میشه شایدم درسته

حجماشم نمیدونم به دردت بخوره یا نه اما بسته های شبانه داره و همچنین انرزی هم میتونی بزنی
    قبل از ادغام با های وب، پارس آنلاین افسانه ای بود! پینگش با این که الان پایینه 20 تا کمتر بود و اصلا طرح و جوایزش طور دیگه بود

امیدوارم کمک کرده باشم
    مرسی از راهنمایی منم خطم همین مشکلا رو داره متسافنا منم تمام سیم کشی هارو عوض کردم و از سر خط اوردمش که الان تونستم برسونمش به ۷.۵ به بدبخطی قبل ۴ بود بماند که سر سیمکشی نزدیک بود خودم یه بنده خدای دیگه ای از ارتفاع ۲ متری پرت بشیم پایین مخابراتم هیچ همکاری باهام نکرد حتی با هزینه خودم حاظر نشدن یه زوج سیم برام عوض کنن گفتن همینه که هست فاصله جالبه رو نقشه تقریبا با مرکر ۱ کیلوتره ولی کافویی شده ۲.۵ کیلومتر ۱.۵ کیلومتر سیمکشی چرخوندن دور خودشون الانم td استفاده میکنم ولی چون حجماش کمه مجبورم adsl کنارش داشته باشم حدودا تو خونه ما در ماه ۳۰۰ گیگ مصرف میکنیم به نظر من شما هم اگر حجم برات مهم نبست td بگیر خودتو راحت کن برای گیم خیلی عالیه پینگا معمولا زیر ۱۰۰

4. 2 کاربر از Thesaeedtk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

امیدوارم کمک کرده باشم
    پارس آنلاین اوایل خوب بود اما از اوایل مهر پارسال برای ما که داغون شد. پشتیبانش اصلا به شاتل نمی رسه. نمیدونستن Annex چی هست MTU چیه.
    پروفایل گیم هم همه شرکت ها رایگان فعال می کنن اصلا چیزی تحت عنوان پولی نداره. پینگ هر شب خراب بود. سرعت هم هرشب پایین (سرعت تک کانکشن نه منظور سرعت با دانلود منیجیر هست)
    فقط و فقط یک خوبی داره که هنوز هم حسرتش رو می خورم اینکه وقتی پروفایل کاهش پینگ فعال می کنن تو پنلشون قابلیت این رو دارن که سرعت 16 رو روی 15 یا 14 ببندن. شاتل فقط 16 و هشت می بنده.
    اونجا سرعت رو 15 می بستند نویز خط و خطا به شدت بهبود پیدا می کرد. اما شاتل مجبوریم با نویز تحمل کنیم. باز هم در کل تاکیید میشه منطقه به منطقه فرق می کنه.

6. 2 کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

پارس آنلاین اوایل خوب بود اما از اوایل مهر پارسال برای ما که داغون شد. پشتیبانش اصلا به شاتل نمی رسه. نمیدونستن Annex چی هست MTU چیه.
    پروفایل گیم هم همه شرکت ها رایگان فعال می کنن اصلا چیزی تحت عنوان پولی نداره. پینگ هر شب خراب بود. سرعت هم هرشب پایین (سرعت تک کانکشن نه منظور سرعت با دانلود منیجیر هست)
    فقط و فقط یک خوبی داره که هنوز هم حسرتش رو می خورم اینکه وقتی پروفایل کاهش پینگ فعال می کنن تو پنلشون قابلیت این رو دارن که سرعت 16 رو روی 15 یا 14 ببندن. شاتل فقط 16 و هشت می بنده.
    اونجا سرعت رو 15 می بستند نویز خط و خطا به شدت بهبود پیدا می کرد. اما شاتل مجبوریم با نویز تحمل کنیم. باز هم در کل تاکیید میشه منطقه به منطقه فرق می کنه.

این موردی که میفرمایید که شاتل فقط 16 یا 8 میبنده درسته ولی اگر پروفایل گیم روی شاتل داری و پهناباند ت رو 16 هست و مشکل نویز و این چیزا داری
    میتونی یه Telnet بزنی به مودم ت set snrm انجام بدی و هر پهناباند ی که به صلاح خودت هستش رو ست بکنی حالا 15 باشه 14 یا ..
    اگر موردی بود پیام خصوصی کن راهنمایی ت کنم..

تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

مرسی از راهنمایی منم خطم همین مشکلا رو داره متسافنا منم تمام سیم کشی هارو عوض کردم و از سر خط اوردمش که الان تونستم برسونمش به ۷.۵ به بدبخطی قبل ۴ بود بماند که سر سیمکشی نزدیک بود خودم یه بنده خدای دیگه ای از ارتفاع ۲ متری پرت بشیم پایین مخابراتم هیچ همکاری باهام نکرد حتی با هزینه خودم حاظر نشدن یه زوج سیم برام عوض کنن گفتن همینه که هست فاصله جالبه رو نقشه تقریبا با مرکر ۱ کیلوتره ولی کافویی شده ۲.۵ کیلومتر ۱.۵ کیلومتر سیمکشی چرخوندن دور خودشون الانم td استفاده میکنم ولی چون حجماش کمه مجبورم adsl کنارش داشته باشم حدودا تو خونه ما در ماه ۳۰۰ گیگ مصرف میکنیم به نظر من شما هم اگر حجم برات مهم نبست td بگیر خودتو راحت کن برای گیم خیلی عالیه پینگا معمولا زیر ۱۰۰

نه TDLTE بچه ها دارن برا گیم اصلا خوب نیس، وضعیت کلی خط من عالیه الان از همه پینگم پایین تره توی رینبو سیکس روی 83 و حتی بعض یمواقع میره 75! انگار کشور دیگم
    آره من خونه مودم در انحصار خودمه و کسی استفاده نمیکنه بخاطر همین 90 گیگه فعلا بسمه
    متشکر از توصیه ات

9. این کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

شاتل مگه برای پروفایل گیم نباید سرویس نقره ای بخری؟
    والا حجم نقره ای بیشتره و حجم برنزیش کمه
    اما با قیمت برنزی شاتل حجم خیلی بیشتری رو سرعت 8 برا پارس میشه گرفت

پینگ شما تو شاتل چطوریه؟ سالها از بودن من رو شاتل گذشته اون موقع روانیم کرده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

پارس انلاین از زمان ادغامش با های وب روز به روز افتضاح تر شد تا جایی این اواخر قطعی زیاد داخلی هم اضافه شد ینی ای پی داشتی ولی نت رو خط نبود باید ریست میکردی ای پی جدید میگرفتی هر چند ساعت ترافیک طرحاشم کم کرد پکت لاست و نوسان پینگم بهش اضافه شد پشتیبانی که هیچی هنوز تازه دنبال نیرو هستن دوباره اگه به اینستاگرامشون سر بزنی البته بازم برای مطمئن شدن اینکه تو منطقه یا شهرتون چطوره بهترین راه همون امار گرفتن از نت سنج پلاس و میزان شکایات و... چون برای بعضی هام خوبه ولی نظر شخصی من اینه پارس آنلاین فعلا داغون شده و سرویس پایداری حد اقل برا من نداشت شاید برای دانلود حجیم خوب باشه اما برای بازی و ریموت و... افتضاح شده بود و قابل تحمل نبود

ولی شاتل به نظر من هرچی باشه سرویس پایدارتری تا الان برای من داشته چه از نظر پینگ چه پکت لاست اصلا چیزی حس نکردم وتا الان راضیم

12. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این مودم هایی که به اسم زایکسل داره فروش میره در بازار برای VDSL به سفارش خود شرکت دلسا هست که گویا کاربران زیاد راضی نیستند ازش

14. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه TDLTE بچه ها دارن برا گیم اصلا خوب نیس، وضعیت کلی خط من عالیه الان از همه پینگم پایین تره توی رینبو سیکس روی 83 و حتی بعض یمواقع میره 75! انگار کشور دیگم
    آره من خونه مودم در انحصار خودمه و کسی استفاده نمیکنه بخاطر همین 90 گیگه فعلا بسمه
    متشکر از توصیه ات
    منو رفیقم جفتمون مشهدیم، من از شاتل دارم اون از اسیاتک
    بیشتر پینگ هایی که میگیریم تقریبا یکیه و حتی بعضی وقتا من پایین ترم میگیرم
    اما توی رینبو اون راحت 10 تا پینگش پایین تر از منه و به 70-75 هم میرسه در حالیکه من نهایتا بشم 85
    کلا نمیدونم بر چه اساس و منطقی داره کار میکنه

16. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

پارس انلاین از زمان ادغامش با های وب روز به روز افتضاح تر شد تا جایی این اواخر قطعی زیاد داخلی هم اضافه شد ینی ای پی داشتی ولی نت رو خط نبود باید ریست میکردی ای پی جدید میگرفتی هر چند ساعت ترافیک طرحاشم کم کرد پکت لاست و نوسان پینگم بهش اضافه شد پشتیبانی که هیچی هنوز تازه دنبال نیرو هستن دوباره اگه به اینستاگرامشون سر بزنی البته بازم برای مطمئن شدن اینکه تو منطقه یا شهرتون چطوره بهترین راه همون امار گرفتن از نت سنج پلاس و میزان شکایات و... چون برای بعضی هام خوبه ولی نظر شخصی من اینه پارس آنلاین فعلا داغون شده و سرویس پایداری حد اقل برا من نداشت شاید برای دانلود حجیم خوب باشه اما برای بازی و ریموت و... افتضاح شده بود و قابل تحمل نبود

ولی شاتل به نظر من هرچی باشه سرویس پایدارتری تا الان برای من داشته چه از نظر پینگ چه پکت لاست اصلا چیزی حس نکردم وتا الان راضیم
    آره من تایید میکنم تا سه هفته پیش خیلی اختلال داشت جدیدا اروم شده

پینگ چند تا بازی رو بهم میدی مقایسه کنم؟

SNR ات چنده؟ سرعتت چنده؟

از این یه پینگ برام بگیر لطفا:
    185.60.112.157

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •