نگاه بزرگوار خودتم میدونی منطقه تا منطقه شرکت تا شرکت فرق میکنه و وقتی شرایط نت بپوکه برا همه میپوکه
اما من اسیاتک، شاتل و های وب داشتم و گیم میزنم و نویز خطمم بالاست و دوره از مرکز
من تمام سیم کشی خونه از کوچه رو الان خودم کردم و کاملا درستش کردم و اولویت اصلی برام کیفیته (یعنی پکت لاس نداشته باشه، قطع و وصل نشه، و پینگ پایین باشه) نه حجم و سرعت
اونام از خدامه منتهی خط من مال این حرفا نیس
بنابراین طبق تجربه دوستانم رفتم از پارس انلاین (آفلاین) گرفتم؛ خیلی وقته دارم (دو سال) و واقعا برای اون چیزایی که گفتم بهترین شرکت بوده
پروفایل گیمش که رایگان فعال میکنن و اکثر گیمرا پارس آفلاینن و سر این فقط چند کیلوبایت از سرعت خطتت کم میکنه، پشتیبانیشم چیزای فنی سرش میشه (البته خب اپراتور داریم تا اپراتور!)، قطع و وصلی من قبل پارس افتضاح بود های وب مدام قطع میشد ولی رو پارس کاملا عادی و خیلی کم اتفاق میافته -اختلالی چیزی باشه- سرعتشم تا جایی که خط من میکشه داره میده و مشکلی ندارم (من سرعت 8 خریدم بخاطر حجمش ولی بستن رو 5 چون بالاتر این خطم نمیکشه)، annex m نپرسیدم تا حالا چون به درد من با این خطر نمیخوره، در کل عالیه برای من فقط مثل بقیه یهو میبینی حجم داخلی رو خارجی حساب کرد! -معمولا نمیکنه- ولی حس میکنم حجمم بیشتر از حدش کم میشه شایدم درسته
حجماشم نمیدونم به دردت بخوره یا نه اما بسته های شبانه داره و همچنین انرزی هم میتونی بزنی
قبل از ادغام با های وب، پارس آنلاین افسانه ای بود! پینگش با این که الان پایینه 20 تا کمتر بود و اصلا طرح و جوایزش طور دیگه بود
این هر چیزی بود که تو ذهنم بود
امیدوارم کمک کرده باشم

جواب بصورت نقل قول