تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1321 از 1783 اولاول ... 321821122112711311131713181319132013211322132313241325133113711421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,201 به 13,210 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

خواهشا همه بخونین

هر چی فکر می کنم می بینم نه شکایت جواب می ده و هیچی چون اگه نگاه کنین همه این محدودیت ها به نفع کی داره تموم می شه؟ مخابرات!!!!!!!!!
    الان همه فکر اینن که جمع کنن برن مخابرات، مخابرات شبانش درست شده و پارس آنلاین پوکیده، صبانتم که پوکید، بقیه شرکت ها که قبلا هم پوکیده بودن، پس فعلا فقط مخابرات درسته و از طرف دیگه کسایی که وقتی مخابرات پوکیده بود، از مخابرات اومدن صبانت، دیگه بعد درست شدن مخابرات نمی خواستن برگردن مخابرات و کاربرا پارس آنلاین هم بعد پوکیدنش اومدن صبانت، ولی بعد یهو صبانت به همه چی گند زد (مگه مریضه آخه، این همه سود کرد، اگه دست خودش بود شبانه بهتر هم می داد که همه بیان سمت صبانت!!!!!).
    خب الان کسایی که از مخابرات و پارس آنلاین اومدن صبانت به همراه کسایی که صبانت هستن، پا میشن می رن مخابرات، بعدشم حتی اگه مشکل صبانت حل بشه، کسایی که رفتن حاضر نیستن دیگه یه مدت بی اینترنتی رو تحمل کنن و بر گردن صبانت چون کوچ کردن به یه شرکت دیگه سخت تر و پر دردسر تر از اینه که همون جا که هستی بمونی....
    پس الان کی داره بیشترین سود رو می کنه؟ مخابرات
    یادتون باشه اینجا ایرانه و ارگان دولتی هر کای یعنی هر کاری که بخواد می تونه بکنه و هیچ شرکتی حریفش نیست!
    Last edited by رضا جنگنده; 03-09-2014 at 16:30.

2. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خواهشا همه بخونین

هر چی فکر می کنم می بینم نه شکایت جواب می ده و هیچی چون اگه نگاه کنین همه این محدودیت ها به نفع کی داره تموم می شه؟ مخابرات!!!!!!!!!
    الان همه فکر اینن که جمع کنن برن مخابرات، مخابرات شبانش درست شده و پارس آنلاین پوکیده، صبانتم که پوکید، بقیه شرکت ها که قبلا هم پوکیده بودن، پس فعلا فقط مخابرات درسته و از طرف دیگه کسایی که وقتی مخابرات پوکیده بود، از مخابرات اومدن صبانت، دیگه بعد درست شدن مخابرات نمی خواستن برگردن مخابرات و کاربرا پارس آنلاین هم بعد پوکیدنش اومدن صبانت، ولی بعد یهو صبانت به همه چی گند زد (مگه مریضه آخه، این همه سود کرد، اگه دست خودش بود شبانه بهتر هم می داد که همه بیان سمت صبانت!!!!!).
    خب الان کسایی که از مخابرات و پارس آنلاین اومدن صبانت به همراه کسایی که صبانت هستن، پا میشن می رن مخابرات، بعدشم حتی اگه مشکل صبانت حل بشه، کسایی که رفتن حاضر نیستن دیگه یه مدت بی اینترنتی رو تحمل کنن و بر گردن صبانت چون کوچ کردن به یه شرکت دیگه سخت تر و پر دردسر تر از اینه که همون جا که هستی بمونی....
    یادتون باشه اینجا ایرانه و ارگان دولتی هر کای یعنی هر کاری که بخواد می تونه بکنه و هیچ شرکتی حریفش نیست!
    من با خود پشتیبانی صحبت کردم خیلی دقیق اطلاعی نداشت که سیاست کلی شرکت همینه یا نه. ولی گفت این یک ماه اخیر بسیار بسیار حجم دانلود شبانه بالا رفته بود و منتظر بودن ببینن آیا این وضع دانلود(عطش دانلود) میخوابه یا خیر.
    میگفت نه تنها نخوابید تازه هر شب بالاتر هم میرفت که شرکت این تصمیم رو گرفت. یعنی با این صحبت من بعید میدونم مخابرات کاره مقصر باشه تو این قضیه.
    بعدش یک مورد دیگه، قبول کن این تاپیک شده بود نشون دانلود اینکه دانلود من دیشب چقدر بود. 20 گیگ بود یا اینکه ضرر کردم و شد 15 گیگ. خیلیها میرن راپورت میدن به بالادستیها که آقا این اینترنت کنترل شده که میگفتین این بود؟

4. 2 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خواهشا همه بخونین

دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی.البته منم باز درخواست تجدید نظر دادم.اما مشخصه که امیدی نیست.البته من شخصا اگر سرعت شبانه مخابرات پایین باشه اصلا اونجا نمیرم.گفتم فعلا که تا دیماه گلومون پیش صبانت گیره .ایشالله بعدش قطعا تخلیه خواهد شد.تا اونموقع هم خدابزرگه که چه شرکتی بهتر باشه.

راستی یک نکته مهم.در جوابیه 195 صبانت حجم دانلودی من رو خیلی خیلی بیشتر از حجم ثبت شده در ریز مصرفی که خودش در پنل کاربری ام داده ذکر کرده.حالا نمیدونم سهوا بوده یا عمدا خواسته بگه این آقا زیاد دانلود میکرده.یک چیزی در حدود 10 برابر حجم مصرف شده در ریز مصرفم گفته تو جوابیش.حالا به نظرتون از چه راهی حالشونو بگیرم؟
    Last edited by david-ebi; 03-09-2014 at 16:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خواهشا همه بخونین

دوست عزیز شاتل هم سالهاست محدود میکنه به 128کیلوبیت اگر بیشتر از یک حدی مصرف کنید. و تمام دوره همین مقدار میمونه تا دور بعد...
    در زمان هایی که باقی شرکت ها داشتند این سرعت های کذایی رو ارائه میدادند شاتل آن دزدی را پیشه کرده بود و تغییرش هم نداد.
    ولی شاتل نمیاد بگه اگر محدود شدی بیا از من شارژ خریداری کن تا سرعت را موقت باز کنم.
    ولی صبانت گرو کشی میکنه باندشو تا شارژشو بفروشه.

مخابرات هم مشکلات خودشو داره و کمتر کسی سراغش میره اگر مشکلاتشو بدونه، حالا چون صبانت اینکارو کرده معنیش این نمیشه که مخابرات داره سود میبره.
    مخابرات در جای خودش برای انتقال دیتا سود میکنه. مخابرات کنترل و دسترسی به سرورهای ISP ها نداره. حتی رانژه هم معمولا باید مامورین خود اون شرکت برن در محل config را انجام بدهند.

شما هم زیاد فیلم می بینی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دقیقا همین متن برای من هم آمده است.دوستان یک چیزی توی پستهای گذشته ام بود اگر دقت کرده باشید.کلا طبق قانون مشتری بابت سرعت دانلود در ساعات رایگان نمیتونه شکایتی داشته باشه و شرکتها اصلا موظف به ارائه اینگونه سرویسها نیستند و اگر دادند نوعی لطف کرده اند.یعنی سرعت در ساعات شبانه با شکایت هیچ تغییری نمیکنه.اما میشه قانونا به خاطر تبلیغ خلاف واقع و فروش اجباری شکایت کرد که نهایتا در این مورد مجبورشون میکنن این قانون ظالمانه جدید را واضح و درشت توی سایتشون بنویسندومثل کاری که وایمکس مبین نت انجام میده(دقیقا همین قانون رو زیر تعرفه هاش نوشته خیلی وقتم هست این قانون رو گذاشته و کلی هم اعتراض کردند و به هیچ عنوان هم تغییرش نداد)تازه اونم به خاطر اینکه صبانت زیر تعرفه هاش کلمه استفاده منصفانه از سرویس شبانه رو آورده قانونا حتی میتونه از انهام تبلیغ خلاف واقع هم شونه خالی کنه متاسفانه متاسفانه متاسفانه.در هر صورت متن این دوستمون دقیقا در جواب من هم اومده.حالا بریم همین جواب 195 رو در صفحه وزیر هم بزاریم اگر ایشون دوست دارن بدونن که 195 چی گفته.
    این شرکت ها هر کاری بکنن موظف هستن تو قرارداد اورده باشن و اینکه هر چقدر حجم بخری 2 برابر شبانه رایگان میده تو قرار داد نیومده و میشه با استناد به این ازشون شکایت کرد و این استفاده منصفانه یک جور دور زدن قانون و ربا خواری هست باید دقیقا" مشخص باشه مقدار مصرف

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خواهشا همه بخونین

خواهشا درست مصرف کنید
    دوستان دیگه خواهشن بیشتر از این گندش رو در نیارین اخه خدا وکیلی من موندم شما ها قبل از محدودیت اون فایل ها چی بوده که تا صبح همزمان میزاشتید رو دانلود که به سرعت 1 مگ برسید شاید الکی میخواستید پهنای باند رو اشغال کنید اگه منم جای مدیریت شرکت صبانت بودم همین محدودیت رو اعمال میکردم.
    من خودم همه چی دانلود میکنم. فیلم.سریال.بازی.نرم افزار.یوتیو.ب.فی.س. بوک وبگردی و... و. مثلا حجم یک فیلم حدودا 1 گیگه و بقیه موارد هم همینطور و فکر نمیکنم اینها شبی 15 گیگ اب بخوره که شماها هر شب این ده بیست گیگ رو معلوم نیست چی دانلود میکردید
    دیشب ساعات رایگان سرعت من از مخابرات با دانلود از لینک مستقیم یواش یواش میومد پایین و رو 20ک میموند و مشخص بود از شلوغیه.
    با این حساب ماهی حدود 300 گیگ دانلود میکردید پس شکایت نکنید چون زیاد هم ضرر نکردید که هیچ بلکه ضرر هم رسوندین هم به کسایی که تازه قرار بود بیان به این شرکت که با این فاجعه دیگه منصرف شدن. نمونش یکی خود من. حالا که دهن صبانت رو سرویس کردید حالا نوبته مخابراته؟
    دوستان حرف من فقط همینه "اون دسته کاربرایی که از صبانت میخوان بیان مخابرات یا هر شرکت دیگه فقط خواهشا درست مصرف کنید"

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستی یک نکته مهم.در جوابیه 195 صبانت حجم دانلودی من رو خیلی خیلی بیشتر از حجم ثبت شده در ریز مصرفی که خودش در پنل کاربری ام داده ذکر کرده.حالا نمیدونم سهوا بوده یا عمدا خواسته بگه این آقا زیاد دانلود میکرده.یک چیزی در حدود 10 برابر حجم مصرف شده در ریز مصرفم گفته تو جوابیش
    .حالا به نظرتون از چه راهی حالشونو بگیرم؟
    اره واسه منم اینجوری نوشته که فلان مقدار دانلود کرده منم تو جوابش نوشتم دلم خواست دانلود بکنم پول مفت که ندارم بهت بدم پول دادم سرویس می خوام چیز مفتی که ازتون نخواستم
    یک جوری رفته حساب من درآورده و نوشته که مثلا بچه میخواد بترسونه
    ============

دوستان تا می تونید شکایت بنویسید .و کم نیارید شکایت از یک مقداری که بالاتر بره دیگه کم میارن مجبور میشن درستش کنند اصلا کم نیارید

داره خودمونی میشه ali_ign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    پشت ال سی دی

پيش فرض

دوستان من برای سرویس جایگزین دارم 10 مگابیت آسیاتک ماهی 20 گیگ حجم با اینترنت 1 تا 8 صبح رایگان میخرم حدود 68 تومنه ...قول دادن سرعت شب افت نداشته باشه ...ببینیم چی میشه ...من که خودم فیلم و سریال دانلود میکنم ولی هر شب دانلود نمی کنم ...آخر شب هم فیسبوک رو چک میکنم هر چند بازم مصرفم بالاست ...اما فک کنم بشه با مدیریت مصرف جلوی ضرر رو گرفت ...ما که دستمون زیر ساطوره ...گور پدر صبانت ...

11. این کاربر از ali_ign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

راستی یک نکته مهم.در جوابیه 195 صبانت حجم دانلودی من رو خیلی خیلی بیشتر از حجم ثبت شده در ریز مصرفی که خودش در پنل کاربری ام داده ذکر کرده.حالا نمیدونم سهوا بوده یا عمدا خواسته بگه این آقا زیاد دانلود میکرده.یک چیزی در حدود 10 برابر حجم مصرف شده در ریز مصرفم گفته تو جوابیش.حالا به نظرتون از چه راهی حالشونو بگیرم؟
    الان نگاه کردم ریز مصرفمو از تو کنترل پنل کاربری ام و دیدم حسابی مصرف من رو بالا نوشته توی جوابیه 195.جالب است شکایت دیگه ای در این زمینه میخواهم ازشون بکنم.

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بچه ها بالاخره وزیر جواب داد دوستان این تجربه رو ما تو پارس انلاین داشتیم روزی چند تا کامنت می نوشتیم دیگه آنقدر کامنت گذاشتیم وزیر نوشته خودم شخصا موضوع پارس آنلاین رو پیگیری می کنم
    حتما همین الان برید چند تا کامنت بزارید

دوستان تو صفحه وزیر هم شماره پیگیری شکایتتون رو بدید و هم اینکه بگید 195 جوابگو نیست که واقعا هم نیست
    Last edited by khoodet; 03-09-2014 at 18:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •