حدود و غیر حدود نداره بستگی به شانس و منطقه ی مخابراتی که هستی و شلوغی و خلوتی و این چیز ها داره![]()
حدود و غیر حدود نداره بستگی به شانس و منطقه ی مخابراتی که هستی و شلوغی و خلوتی و این چیز ها داره![]()
معمولا شب ها همون پهنای باند خودتون بیشتر رو دریافت نمیکنید
فقط در دو زمان سرعت های بهتری رو دارید
یکی 12:30 تا 1 و دیگیری 6 تا 7 صبح به شرط رعایت شرایط استفاده از ازین زمان بصورت رایگان
بستگی به منطقه مخابرانی داره حالا از هر شهری که میخواد باشه .
مثلا خود من شبی 4 گیگ دانلود دارم ولی رفیقم که 1 بلوار اونورتره شبی 600 مگ هم نمیگیره
Last edited by 251251; 20-11-2011 at 09:58.
با همت و تلاش پارس آنلاین و توکل بر خدا رکورد snr در ایران شکسته شد!!-5.5 (درست می بینید منفی!!)
اینم وضع الان
داون استریم به صورت عشقی هر 10 دقیقه با قطع شدن چراغ dsl کم میشه این قدر زنگ زدم پشتیبانی الان فکر کنم با همشون یک دور حرف زدم! الان همه چیو تست کردم دیگه نمیدونم مشکل از چه کوفتیه!
![]()
سرعت من دو روزه در حد دایال آپه، دارم از اون سرویس 5 روزش استفاده میکنم. وقتی میخوام تمدید کنم خطای غیر قابل انتظار یا همچین چیزی میده. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته یا من خیلی خوش شانسم؟
السلام علی الصابرین (همان استفاده کنندگان اینترنت پر سرعت در ایران)
چندین سوال
1-کلا پارس کیلویی چنده؟می ارزه به شاتل؟
2-بنده اگر سرویس 512 رو بگیرم روزا بهم چند سرعت میده و شبا چند؟مثلا 1 مگش چند یا 256؟کلا خیلی با هم فرق دارن؟
3-اگر بخوام شبانه دان کنم،از 1 تا 6(نه 7) حتما باید بریج کنم یا مودم خاموش روشن کنم؟یعنی باید دی سی شم حتما یه بار؟
4-دوستان امکانش هست تست کنن ببینند اسکایپ توش هیتلره یا نه؟آخه برادر قاطر،عذر می خوام،شاتل مشکل داره باش
ممنون پیشاپیش از دوستان
(این آخریشه.باید پول رانژه مجدد بدم واسه تغییر سرویس؟)
من مودمم Tenda D810Rه، هیچ جایی برای فهمیدن میزان نویز و SNR توش پیدا نکردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ تبی با همچین مشخصاتی که همچین چیزایی داشته باشه نداره!
اگه راه دیگه ای برای گرفتن SNR مثلا تو CDM یا برنامه جانبی دیگه هست، معرفی کنید.
سرویس پارس منم تا چند روزه دیگه وصل میشه یکی دوتا سوال دارم
قضیه اینکه از حجمتون کم میشه بعد زنگ می زنید پشتیبانی چیه؟
این دزدی از حجم که بعضی ها می گن درسته؟
الان دو سه شبه اینترنت من حدود ساعت 5.5 صبح قطع و وصل میشه آیا بقیه هم این طور میشن ؟؟
1- سیب زمینی نمیخری که !!!
2- تو روز 512 و 1 مگ 220 سرعت میده و 256 هم 180 تا 190
3- اگر بخوای از ترفند استفاده کنی باید حتما دی سی بشی اگر بریج نباشه مجبوری مودم رو خاموش روشن کنی یا راه های دیگه ....
4- فرقی نداره از وقتی فـــیلترینگ دست زیرساخت هست آسمکون همه جا یک رنگ شده. / البته اسکایپ ندارم ولی مشکل داره می دونم.
پول رانژه هم باید بدید 5000 تومان بود که فکر کنم اون هم گرون شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)