ماله من که همون سرعت افتضاح قبلیهالان تورنت گذاشتم از 7 بالاتر نمیاد
دان استریم هم 160
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ماله من که همون سرعت افتضاح قبلیهالان تورنت گذاشتم از 7 بالاتر نمیاد
دان استریم هم 160
نه من همچنان سرعت افتضاح قبلی رو دارم![]()
نه من همچنان سرعت افتضاح قبلی رو دارم![]()
کدوم مرکز مخابراتی هستید از من دیشب ساعت 11 فکر کنم بود خوب شد الان هم که خوبه همون 60 تا سرعت دانلودمه
با سلام
من فیض هستم
سلام به همگی
بچه ها من الان 7 ماهی میشد که داشتم این شاتلی ها رو میپیچوندم ولی به مشکل خوردم !
من خونه سرویس آرت 1 128 دارم و محل کار هم سرویس اکو 512 رو دارم
بگین خوب تا بقیشو بگم
خوب من با عوض کردن یوز & پسورد سرویس آرت رو توی محل کارم فعال میکردم و با آرت 1 با سرعت 512 دانلود میکردم و 18 گیگ هم داشتم واسه دانلود !!!
ولی الان چند روزیه که دیگه سرشون کلاه نمیره ! کسی اینجا میدونه که اینا چی کار کردن ؟؟؟!
( شما میتونید با رفتن به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قرار دادن admin در یوزر و پسورد وارد قسمت تنظیمات مودم خود شوید؛ سپس به تب interface setup بروید و یوزر و پسورد را عوض کنید و سپس save را بزنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از IDM استفاده کنی یه مقدار سرعتت بهتر میشه. در هر صورت به نظرم تمام این آتیشا زیر سر مخابرات هست.
حقیقتش من چند هفته پیش زنگ زدم مدیریت شاتل و زیر آب اونایی که سرویسشون 128 بود و با سرعت 512 دانلود میکردند رو زدم. فکر کنم به همین خاطر سرعتتون اومد پایین
چون اونموقع خیلی آتیشی بودم و به مدیرشون یه جورایی فهموندم که اگر بین کاربرها فرق بذارید میرم زیر آبتون رو در سازمان تنظیم مقررات میزنم و از اینجور حرفها...
Last edited by ghahremanimehdi; 11-12-2009 at 10:21.
بیخیال
دلیلش همونی هست که تو پست قبلیم گفتم.
شما که پول سرویس 128 میدی برای چی انتظار داری با 512 دانلود کنی؟ آخه ستم نیستش؟
دوستان این شاتل داره اوضاش خراب میشه کم کم باید کوچ کنیم !!!!!
من چند باری که با پشتیبانی شاتل در تماس بودم تفاوت 512 با 128 این جور توضیح داد که هیچ تفاوتی اصلا بینشون نیست فقط اسمش 512 هست. یکبار دیگه گفتند که اکو 128 و 512 حداکثر سرعت دانلود 64 هست تنها فرقشون اینه که ترافیک 128 بیشتر هست؟ یکبار دیگه اینجوری توضیح دادند که برخی سرویسهای 128 سرعتش با 512 یکی هست. من که دیگه واقعا از تناقض گویی های شاتل خسته شده ام .
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)