یه نرم افزار یکی از بچه ها ازش عکس گذاشته بود میزان دانلود شبانه رو به تفکیک ساعت و مکس و مین دانلود به صورت چارت و جدول رو کامل بهت میداد
اسمش رو کسی میدونه که چه نرم افزاری هست؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه نرم افزار یکی از بچه ها ازش عکس گذاشته بود میزان دانلود شبانه رو به تفکیک ساعت و مکس و مین دانلود به صورت چارت و جدول رو کامل بهت میداد
اسمش رو کسی میدونه که چه نرم افزاری هست؟
یه سوالی این دانلود که تو شب از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه واقعا رایگانه یعنی من 800 مگ هم دانلود کنم مشکلی نیست؟ بعد روز بعدشم 400 مگ روز بعد 600 مگ و ... مثلا مثل او اینترنت نامحدود که اگه هر روز زیاد دانلود کنی محدودش میکنن اینم همون کارو میکنن؟(اگه شب بگیرمشون؟)
به علاوه اگه صبح یه دانلود رو بزنم ببینم چهارصد مگ هست مثلا 7 مگش رو دانلود کنم بقیشو بذارم شب دانلود کنه ایا کل 400 مگ همون صبح رفته یا نه؟ بقیه تو شب حساب میشه و چیزی از ترافیک کم نمیشه؟
بین 1 تا 7 هرچی دانلود کنی از حجمت کم نمیشه
توی ساعات دیگه کم میشه
به همین راحتی
سلام
بفرمایید دوست عزیز:
جای ادرس سایت دانلودها بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل شما ۴۰۰mb هست
۷ mb رو روز دانلود کردی رو از شارژ اینترنتت کم میکنه
۳۹۳تای باقی مونده رو که شب دانلود میکنی کم نمیشه
بعضی ISPها قانون دانلود رایگانشون فرق داره
شما از کجا سرویس میگیرید؟
Last edited by nois3; 28-07-2012 at 13:44.
وحشتناک سیستمم رو کند میکنه و چند بار مجبور شدم ری استارت کنم
رمم 4 cpu 4 هسته ای دارم
ولی چنانن کند میکنه که روانی میشم
NetLim.P.3.0.0 خیلی خیلی جالبه ولی متاسفانه توی ویندوز 7 ریجستر نمیشه
نرم افزار فوق العاده حرفه ایه
از امروز ظهر این مخابرات دوباره شروع کرد. پینگش یه ضرب رو 350 میچرخه و تایم اوت نداره.
واسه من اندیشه سبز خزر هست الان سرعت خیلی افتضاحهشما از کجا سرویس میگیرید؟
زاستی من باید چی کار کنم تا بفهمم کلا چقدر از ترافیک ماهانم استفاده کردم تو اینترنت اکسپلور هم که 192.168.1.1 رو میزنم اون یوز نیم و پاسووردی رو که دادن میزنم توش نمیره و میگه یکیشون غلطه!
Last edited by altair; 28-07-2012 at 18:53.
دوست عزیز 192.168.1.1 که تو اینترنت اکسپلور میزنید واسه کنفینگ کردن مودم هست(اون یوزر و پس هم که از شما میخواد admin هست.توصیه میشه با این قسمت آشنایی ندارید دست نزنید)اگه تنظیمات بهم بخوره گرفتاری به وجود میاره
شما برای این که ببینی چقدر مصرف کردی باید به این سایت بری
تو این سایت از یوزر و پس که خود شرکت بهتون داده استفاده میکنی نه از یوزر و پس کانکت شدن به اینترنت .معمولا یوزر و پس رو همون اول راه اندازی خط ADSL به شما میدن ,اگه ندارید میتونید زنگ بزنید پشتیبانی اندیشه ازشون بگیرید
اینم از وضعیت جدید نت مخابرات
همین جوری نمونه خوبه
اندیشه 256 محدود(سرعتش با 128 فرقی نداره) بعد از 6 ساعت دانلود از لینک مستقیم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)