دوست عزیز سیم کارت ثبت نام کردم از تاریخ ۲۶ اردیبهشت هنوز سیم کارتم فعال نشده سیم کارت هدیرو کی درخواستی دادین شما ؟ سیم کارت اصلیتون مشکلی با تماس خروجی نداره
دوست عزیز سیم کارت ثبت نام کردم از تاریخ ۲۶ اردیبهشت هنوز سیم کارتم فعال نشده سیم کارت هدیرو کی درخواستی دادین شما ؟ سیم کارت اصلیتون مشکلی با تماس خروجی نداره
ببر یکی از این نمایندگیهای ایرانسل برات فعالش کنه 2000 هم میگیرن ///بعضی از این موبایل فروشیها هم این کار رو می کنن
از دیجی ک هدیه گرفتم؛مطمئنی 2000 گرفتن قانونی هست؟خوب پس چرا اسمش هدیه رایگان سیمکارت میگذارن؟
خود سیمکارت که همه جای دنیا رایگانه. پس اینکه توی ایران اسمش رو گذاشتن هدیه ی رایگان هنری نکردن تازه یکم شبیه ممالک متمدن شدن
با این تفاوت که سیمکارتهای رایگان اینا شارژ اولیه نداره انگار!!! و باید با حداقل مبلغ ممکن شارژ بشه تا امکان استفاده پیدا کنه
اون سیم کارت فورجی هدیه رو من هم گرفتم اون 2000 تومن رو من به یکی از این موبایل فرو شیها دادم برام فعال کرد (نمیدونم نمایندگی رسمی ایرانسل هم پول میگیره یا نه!)
راستی 2000 شارژ اولیه داشت ولی 1/5 گیگ حجم رایگان رو نداشت
Last edited by XENON24; 22-05-2015 at 12:27.
سلام
من دیروز از سایت ایرانسل یک دونه سیم کارت 4g خریدم.حالا کی به دستم میرسه؟
باید فعالش کنم یا فعال شده هست؟چطوری
ایشالا به سرنوشت من دچار نشی چون ۱ هفتس سیم کارت ایراد داره اشتباه کردم انلاین از سایت گرفتم
قبلا اینجوری بود که وقتی سیمکارت رو میخریدی، میبایست یک پیامک خالی به 2112 بفرستی و بعد به 2115 که ثبت نام تکمیل بشه و سیمکارت هدیه رو براتون ارسال کنن. الان هم شاید یه چنین چیزی باید انجام بشه برای فعال شده.
دوست عزیز بنده آنتن دارم تماس دریافتی هم دارم اما تماس خروجی ندارم کد *۱۴۱ هم کار نمیکنه میزنم
من جانبازان هستم اینجا یکی آنتن داره سیگنال -100 dbm هست.کجای امام حسین بودی دقیقا آنتن پر بود.اونجا تا حالا تست گرفتی.راستی گوشیت چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)