بله. موافقم هر چی زودتر بیای خدمت بهتره. انشا الله چشم روی هم بزاری خدمت شما هم تموم میشه. خیلی بهش فکر نکن خودتو بزن به بیخیالی.
بله. موافقم هر چی زودتر بیای خدمت بهتره. انشا الله چشم روی هم بزاری خدمت شما هم تموم میشه. خیلی بهش فکر نکن خودتو بزن به بیخیالی.
کاش میشد آدم اصن فکر نکنه ولی مگه میشه. شب و روز سختی بکشی و فشار و زور رو تحمل کنی ولی فکر نکنی. هرکی میگه من فکر نمیکنم دروغ میگه
داداش شهاب ناجا خوبیش اینه که تو یگان انقدر
سرت شلوغه که نمیفهمی زمان کی میگذره
و فکر های اضافی هم تو سرت نمیاد!!
sent from my open source device
بدترین محیط زندگی که توی عمرتون میبینید در یک کلام آسایشگاه دوره آموزشی هست!
یعنی اگر چادر بزنید و شب توی چادر بخوابید شرف داره به آسایشگاه!!
خدا نکنه یه نفر یه مریضی بگیره .... کل آسایشگاه و گروهان مریض میشن!! ( حساب کن فاصله نیم متر به نیم تر تخت های دو طبقه چیدن!!))
حتی نمیشه توی محیط آسایشگاه درست و حسابی خوابید!! ... ( یکی میخواد تلویزیون نگاه کنه )) یکی بساط شطرنج رو براه کرده ... 4 نفر اونور تر جمع شدن دارن خاطره تعریف میکنن .. .شب میخوای بخوابی 4 تا ادم چراغ های آسایشگاه رو خاموش و روشن میکنن!! و...
یه موقع هم میبینی شب ساعت 1 نصف شب میریزن تو آسایشگاه و خشم شب راه میندازن
یه شب همه رو از خواب بیدار میکنن و تنبیه میکنن!! ....
و اینکه ما که کلا از آموزشی خیری ندیدیم! ... ایشالا بقیه دوستان راحت باشن![]()
درسته اگه بیفتم تو شهر اینطوره ولی شنیدم توی مرز زمان اصن نمیگذره .
راستی دوستانی که آموزشی هستن یه نکته رو بهتون بگم.
اگر در آموزشی تونستید تشویقی بگیرید بگید همین الان میخوام برم.! .. بعضی موقع ها یه سری تشویقی هایی در نظر میگیرن و میگن میزاریم روی پروندتون توی یگان که رفتین استفاده کنید!! ... یگان به هیچ عنوان تشویقی آموزشی رو براتون ثبت نمیکنه!! میگه میخواستین همونجا ازش استفاده کنید.. .
اینم عکس یه سرباز سر پست.
به یاد تمام سرباز های که به دور از خونه و خانواده توی شهر غریب پست میدن.
سلام 3-4 روزه متوجه شدم 91/12/1 خدمتم تمومه.حتما میگین طرف حسابی جواد میزنه که نمیدونسته کی خدمتش تمومه.
نه داستان اینجوریا هم نیست یه کلک زدم و ناغافل خودش به لطف خدا درست شده بود ومن نمیفهمیدم. نکته دوم اینکه مدت خدمتم بدون احتساب روزهای تعطیل ازمدت مرخصیم کمتره و 4 روز از مرخصیم سوخت میشه. ای لجم گرفته...... الیته قبلا 20-25 روز مرخصی ثبت نکردم که با این حساب حلالشون میکنم.
آی پادگان آی مسئول قرارگاهآی آدمای زورگو کله گنده خدمت منم داره تموم میشه ولی یادتون نره من یکی این ظلم بزرگ(سربازی) رو حلال نمیکنم.
دلم نمیخواست به کسی خدمت کنم شما زوری آوردینم.....
نه داداش . يه ستوان يكمي بود به نام توسلي .
17 ماه تجربه ! توصیه های من :
دوران آموزشی بهترین دورانه ، سخته ولی اولا تبعیض خیلی کمه و پارتی باز تابلو میشه دوما تجربه ی جالبیه سوما خیلی کم پیش می یاد بعد از دوره با هم رفیق بشین چون هرکی می ره سی خودش
دوران آموزشی رو تا جایی که می تونین فقط غذا بخورید تا مریض نشید هرچی گذاشتن جلوتون بخورید تازه سر ریز هم بگیرید ، نگران چاق شدن نباشید چون خیلی انرژی توی آموزشی می سوزه ، یاتون باشه حتما با خودتون یکی دو قوطی قرص جواشن سی یا مولتی ویتامین ببرید
اگر توی نیرویی بودید که مثلا به لیسانس درجه استواری هم می دادن تمام سعیتون رو بکنید که ستوان بشید ، یعنی میدون تیرو کارهای داوطلبانه فقط آدم فروشی نکنید چون بعدش یه جایی تقسیم میشید که درجه بدرتون نخوره کلا هر کاری به غیر از مردم آزاری برای گرفتن درجه مجازه چون بعدن به جایه اینکه بری رو برجک می شی افسرنگهبان
به هیچ عنوان نگید که گواهی نامه رانندگی دارید ، به هیچ عنوان حتی با تهدید و ... نهایت اگر تابلو شد که گواهی نامه دارید وقتی ماشین تحویل گرفتید اسکول بازی در بیارید که ماشینو ازتون بگیرن. رانندگی در دوران سربازی معمولا خیلی بده
جوری رفتار کنید که احترامتنون رو داشته باشن یعنی سعی کنید متفاوت باشین !
نزارید کادری سوارتون بشه و کار شخصیش رو بهتون محول کنید 2 راه دارید یا گزارش به بازرسی یا اسکول بازی !! که اسکول بازی خیلی خیلی جواب می ده ولی احترامتون رو می یاره پایین
به هیچ کس اعتماد نکنید آدم فروشی خیلی مرسومه توی دوران سربازی . در ضمن سرباز رو هم به کادری نفروشید ، آمار کادری رو هم خواستید بدید به صورت گمنام کار کنید !! چون بعدا تابلو می شید
باز هم سوالی بود در خدمتم
با سلام . دوست عزیز روزه گرفتن توی محیط پادگان اجباری هست ولی از اونجایی که مریضی زیاده و همه دارن دارو مصرف میکنن ، زیاد سخت نمیگیرن .
من حدود 40 روز از آموزشیم رو توی ماه رمضان چله تابستون گذروندم و از اونجایی که روزها خیلی بلند و هوا گرم بود واقعا سختی زیادی کشیدیم + اینکه 3:30 باید برای سحری بیدار میشدیم که یعنی 1 ساعت خوابمون کمتر شده بود . (مالک اشتر اراک ناجا بودم) .
در مجموع اگه ماه رمضون توی زمستون و پاییز باشه آموزشی راحتتره ولی توی تابستون افتضاحه . ضمن اینکه روال کاری توی آموزشی تو ماه رمضون زیاد فرقی نمیکنه .
آره . مخصوصا روزهای تعطیلی که همه جا (اعم از سرباز صفرهای سپاه و ارتش و ...) تعطیلن و سرباز ناجا (با هر درجه ای) داره وسط چهار راه یا کانکس کلانتری یا بالای برجک تو نقطه ی صفر مرزی (توی اوج سرما) پست میده ! (اصلا کنایه نداشتا.)
Last edited by imanpod; 12-01-2013 at 20:08. دليل: جلوگیری از دادن پست اضافی
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)