تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1320 از 1783 اولاول ... 320820122012701310131613171318131913201321132213231324133013701420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,191 به 13,200 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تهران - 12 مگ - سرعت شبانه طی 5 ساعت رایگان فیکس روی 14 کیلوبایت و حتی یک تغییر بالای 15 هم نداشت. من طی یک دهه اخیر برخوردار از ای دی اس ال تا به حال تجربه 128 کیلوبیت نداشتم که نصیبم شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

.....
    کلاً پارس‌آنلاین خیلی بگیر نگیر داره و بستگی به مرکز مخابراتیت می‌تونی تو عرش اعلا سیر کنی یا در حضیض ذلت.
    در راستای اون بگیر نگیری که خودم گفتم، این وضعیت «حضیض ذلت» منه.
    عکس سرعت الآن من از سرور تهران:

3. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در راستای اون بگیر نگیری که خودم گفتم، این وضعیت «حضیض ذلت» منه.
    عکس سرعت الآن من از سرور تهران:
    پارس انلاین تخم شانسیه
    من خودم ازش سرویس داشتم سرویسم روی 9 مگ بسته شده بود سرعت دانلود روزانه ام بین 10 تا 150 در نوسان بود سرعت دانلود شبانه ام هم 35 کیلوبایت بود
    شاتل هم هر 4 شب دانلود کنی محدود میشی پشتیبانیش هم فقط یاد گرفته فقط میگه ارتقا سرویس بده تا محدودیت برداشته بشه دوباره 4 شب دانلود کن دوباره محدود میشی خلاصه مشتری بدبخت را برای چند گیگ دانلود شبانه لخت میکنه
    صبانت هم باید گفت دیگه چیزی بنام دانلود شبانه رایگان نداره

5. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من دوست دارم یه خاجی بیاد اینجا من فقط وقتی داره این پستا ما رو می خونه از قیافش عکس بگیرم!
    یعنی ما اینجا هر روز یه بساطی داریم سر اینترنت، اینم درست بشه 2 روز دیگه یه ابتکار!!!!! جدیدبه خرج می دن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من دو بار پست گذاشتم نمیدونم چرا پاک شده
    در هرصورت خلاصه میگم من از نماینده مرکزی استانمون پرسیدم میگه محدودیتی نزاشتیم ولی دو جور سرویس دارن یکی معمولی با قیمت بالا که شبانه 2 تا 7 بدون هیچ محدودیتی رایگانه
    یکیم طرحهای جشنواره که قیمتشون پایین ولی شبانه رایگان ندارن و فقط نیم بهاس
    لیست قیمتشونم بهم داد که دو جور بود
    من 12 مگ 10 گیگ در ماه دارم تا حالا 5.5 گیگ شو مصرف کردم و توی دو هفته دانلود شبانه حدود 250 گیگ دانلود کردم ولی هیچ محدودیتی تا دیشب نداشتم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از این به بعد چون صبانت شبانه نداره و سرعت روزانه هم برای همه بالا میبنده تا زودتر ترافیک تمام کنی اگر کسی بخواد سرویس‌اش را تمدید کنه بهتره روی 128 ببنده! و کمتر پولش را بده این ...ها!

9. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبری از 195 شد؟
    به شکایت کسی جواب دادن؟
    صفحه وزیر نگاه میکردم سوالش این بود که 195 چه جوابی داده

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با شکایت کاری پیش نمیرهبعید میدونم صبانت هم به این زودی ها سیاستشو تغییر بده،من فقط 1700 مگ دیگه برام مونده تموم شد درخواست جمع آوری رو میدمو خلاص میشم

12. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تحدید نظر کردم و این سری فح ش شون دادم.. یعنی این رفیق ما به خاطر حرف من رفته این سرویس رو گرفته... این با ستردها گند زدن به اعتبار من... لعنت به صبانت.... لعنت به سیاست کثیف اینترنت در کشوری که عاشقشم.
    امیدوارم پروژه های گوگل جواب بده... و ما در سال های اینده اینترنت رو از دل مشغولی خودمون خارج کنیم.... هیچ رقمه نمیشه با این اینترنت کار کرد دیگه هر یک دستور تخلیه به صبا = ت ف به ذات کثیف صبانت
    Last edited by hasanoooooooo; 03-09-2014 at 14:52.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

تحدید نظر کردم و این سری فح ش شون دادم.. یعنی این رفیق ما به خاطر حرف من رفته این سرویس رو گرفته... این با ستردها گند زدن به اعتبار من... لعنت به صبانت.... لعنت به سیاست کثیف اینترنت در کشوری که عاشقشم.
    امیدوارم پروژه های گوگل جواب بده... و ما در سال های اینده اینترنت رو از دل مشغولی خودمون خارج کنیم.... هیچ رقمه نمیشه با این اینترنت کار کرد دیگه هر یک دستور تخلیه به صبا = ت ف به ذات کثیف صبانت
    دقیقا همین متن برای من هم آمده است.دوستان یک چیزی توی پستهای گذشته ام بود اگر دقت کرده باشید.کلا طبق قانون مشتری بابت سرعت دانلود در ساعات رایگان نمیتونه شکایتی داشته باشه و شرکتها اصلا موظف به ارائه اینگونه سرویسها نیستند و اگر دادند نوعی لطف کرده اند.یعنی سرعت در ساعات شبانه با شکایت هیچ تغییری نمیکنه.اما میشه قانونا به خاطر تبلیغ خلاف واقع و فروش اجباری شکایت کرد که نهایتا در این مورد مجبورشون میکنن این قانون ظالمانه جدید را واضح و درشت توی سایتشون بنویسندومثل کاری که وایمکس مبین نت انجام میده(دقیقا همین قانون رو زیر تعرفه هاش نوشته خیلی وقتم هست این قانون رو گذاشته و کلی هم اعتراض کردند و به هیچ عنوان هم تغییرش نداد)تازه اونم به خاطر اینکه صبانت زیر تعرفه هاش کلمه استفاده منصفانه از سرویس شبانه رو آورده قانونا حتی میتونه از انهام تبلیغ خلاف واقع هم شونه خالی کنه متاسفانه متاسفانه متاسفانه.در هر صورت متن این دوستمون دقیقا در جواب من هم اومده.حالا بریم همین جواب 195 رو در صفحه وزیر هم بزاریم اگر ایشون دوست دارن بدونن که 195 چی گفته.

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •