دوستان شما سریال ایرانی "مهمان ویژه "از شبکه 5 را دیدید؟ نوع یا سبک فیلم برداریش چطوریه؟ منظورم اینه که رنگ فیلم یه جور خاصیه. خیلی زیباست
دوستان شما سریال ایرانی "مهمان ویژه "از شبکه 5 را دیدید؟ نوع یا سبک فیلم برداریش چطوریه؟ منظورم اینه که رنگ فیلم یه جور خاصیه. خیلی زیباست
دفتر مرکزی: تهران، خیابان بهار جنوبی، برج بهار، طبقه هفتم،شماره 673 تلفن: 0217356
غرب تهران: سعادت آباد، بالاتر از میدان کاج، نبش کوچه پنجم، لابراتوار لابیران، آقای شریفی تلفن: 22083812
با سلام خدمت كليه عزيزان
نتيجه نظرسنجي در مورد دوربين ها در قسمت فوق و بين كنون و نيكون واقعا بي انصافيست ...
برند نيكون در دوربين عكاسي حرف اول را مي زند اما تبليغات كنون باعث شده مردم به سمت كنون بروند متعجب هستم چرا نيكون در اين عرصه رقابتي ترجيح مي دهد پايين تر بماند البته كنون را بيشتر آماتورها و نيمه حرفه اي ها مي خرند و نيكون را حرفه ترها (بطور كل عرض كردم) تصديق مثالم: به عكاسان و خبرنگاران در مسابقات ورزشي يا عرصه سياسي خوب نگاه كنيد! اكثر آنها نيكون به دست هستند!
منتظر نظر ساير دوستان هستم
ارادتمند
كاويان
من قصد خرید داشتم واسه همین برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشم و صاحب با سوادی برای دوربین آیندم باشن () خیلی وقته دارم در مورد دوربین های مختلف تحقیق میکنم.به نتایج جالبی رسیدم.با بررسی و مقایسه ی دوربینها کاملا مشهوده که نیکون منصفانه ترین کیفیت و قیمت رو داره!
اینا افکته چیزه خاصی نیست صدا و سیما ما خیلی عقب اوفتاده و ...هستند که تازه فهمیده pc چی هست
سلام
قبول دارم اما نیکون توی غیر حرفه ای ها اصلا خوب نبوده و تا دلت بخاد کنن موفق اما توی بحث حرفه ای ها به نظر من میشه گفت مساوی هستند اما توی یه موارد کنن و توی یه سری موارد نیکون بهتر بوده
این حرف جدّی بود؟ :دی آخه منم توی همین مرحلهام.
+
دوستان من میخوام دوربین دیجیتال بخرم واسه خونه.. بودجه رو حدود 400 در نظر بگیرید؛ چی خوبه بگیرم؟ ترجیح خودم روی کنون و بعد نایکان. ممنون.
دوست عزیز همین عکس خونگی" تولد "بیرونی میریم
.بودجه هم تا 300 تومن
سلام دوست من
من هم همين را عرض كردم نيكون فقط تمركزش روي دوربين هاي حرفه اي مي باشد و كامپكت ها را براي خالي نبودن عريضه توليد كرده گواينكه رقابت بسيار خوبي با هم رده هاي كنون داشته ولي در بحث حرفه اي ها قاعدتا بايد برتر از كنون باشد دليلش را هم عرض كردم به محافل سياسي و ورزشي نگاه كنيد از هر 10 دوربيني كه مي بينيد 7 تا نيكون است. بيشتر عرضم اين بود كه طبق نظرسنجي فوق دوستان ما در اين سايت بيشتر كنون باز هستند كه احتمالا بخاطر تبليغات زياد كنون است.
دوست عزيز با 400 تومن بهتر است به كامپكت و كنون فكر كني.. ولي اگر واقعا به عكاسي علاقه داري و در آينده دنبال مي كني بهتر است 300 ديگه جور كني و SLR بخري .. من البته در جمهوري در يكي از نمايندگي ها، يك دوربين آلفا SLR سوني ديدم به قيمت 550 هزار تومان با لنز كيت 18-55 البته امكاناتش كم بود ولي با توجه به SLR بودن و برند سوني چيز جالبي بود.
دوست عزیز همین عکاسی خونگی "تولد"یه بیرونی میریم
تا300 تومن
شما باید به فکر SX150 یا IXUS 300 باشیدA3300 فکر کنم به پول شما میخورهبا این دلار لعنتی هر روز قیمتا یه جوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)