تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1320 از 1635 اولاول ... 320820122012701310131613171318131913201321132213231324133013701420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,191 به 13,200 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان شما سریال ایرانی "مهمان ویژه "از شبکه 5 را دیدید؟ نوع یا سبک فیلم برداریش چطوریه؟ منظورم اینه که رنگ فیلم یه جور خاصیه. خیلی زیباست

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستانبا سپاس از پاسختونبندر عباس جایی رو نمیشناسم. پس با این حساب بیام تهران بگیرم بهترهآقا پیام نشانی نمایندگی شرکت نورنگار که قیمت مناسبی داره رو میشناسید بهم بدید؟در پاسخ آقا حامد هم بگم که از سبک ها هیچ چیز نمیدونم. ولی با گوشی ۵ مگاپیکسلیم عکسایی میگیرم که کمتر کسی باورش میشه این عکسا با گوشی گرفته شده باشه...معمولا از طبیعت و گردش عکس میندازم؛ و بیشتر مواقع هم از صحنه های ناگهانی. هر از چندگاهی هم فیلمبرداری میکنم. ولی بشتر توی کار عکسمبازهم سپاس برای راهنماییتون
    دفتر مرکزی: تهران، خیابان بهار جنوبی، برج بهار، طبقه هفتم،شماره 673 تلفن: 0217356
    غرب تهران: سعادت آباد، بالاتر از میدان کاج، نبش کوچه پنجم، لابراتوار لابیران، آقای شریفی تلفن: 22083812

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض نظرسنجي دوربين ها

با سلام خدمت كليه عزيزان
    نتيجه نظرسنجي در مورد دوربين ها در قسمت فوق و بين كنون و نيكون واقعا بي انصافيست ...
    برند نيكون در دوربين عكاسي حرف اول را مي زند اما تبليغات كنون باعث شده مردم به سمت كنون بروند متعجب هستم چرا نيكون در اين عرصه رقابتي ترجيح مي دهد پايين تر بماند البته كنون را بيشتر آماتورها و نيمه حرفه اي ها مي خرند و نيكون را حرفه ترها (بطور كل عرض كردم) تصديق مثالم: به عكاسان و خبرنگاران در مسابقات ورزشي يا عرصه سياسي خوب نگاه كنيد! اكثر آنها نيكون به دست هستند!
    منتظر نظر ساير دوستان هستم
    ارادتمند
    كاويان

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من قصد خرید داشتم واسه همین برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشم و صاحب با سوادی برای دوربین آیندم باشن () خیلی وقته دارم در مورد دوربین های مختلف تحقیق میکنم.به نتایج جالبی رسیدم.با بررسی و مقایسه ی دوربینها کاملا مشهوده که نیکون منصفانه ترین کیفیت و قیمت رو داره!

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان شما سریال ایرانی "مهمان ویژه "از شبکه 5 را دیدید؟ نوع یا سبک فیلم برداریش چطوریه؟ منظورم اینه که رنگ فیلم یه جور خاصیه. خیلی زیباست
    اینا افکته چیزه خاصی نیست صدا و سیما ما خیلی عقب اوفتاده و ... هستند که تازه فهمیده pc چی هست

با سلام خدمت كليه عزيزاننتيجه نظرسنجي در مورد دوربين ها در قسمت فوق و بين كنون و نيكون واقعا بي انصافيست ...برند نيكون در دوربين عكاسي حرف اول را مي زند اما تبليغات كنون باعث شده مردم به سمت كنون بروند متعجب هستم چرا نيكون در اين عرصه رقابتي ترجيح مي دهد پايين تر بماند البته كنون را بيشتر آماتورها و نيمه حرفه اي ها مي خرند و نيكون را حرفه ترها (بطور كل عرض كردم) تصديق مثالم: به عكاسان و خبرنگاران در مسابقات ورزشي يا عرصه سياسي خوب نگاه كنيد! اكثر آنها نيكون به دست هستند!منتظر نظر ساير دوستان هستمارادتمندكاويان
    سلام
    قبول دارم اما نیکون توی غیر حرفه ای ها اصلا خوب نبوده و تا دلت بخاد کنن موفق اما توی بحث حرفه ای ها به نظر من میشه گفت مساوی هستند اما توی یه موارد کنن و توی یه سری موارد نیکون بهتر بوده

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

من قصد خرید داشتم واسه همین برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشم و صاحب با سوادی برای دوربین آیندم باشن () خیلی وقته دارم در مورد دوربین های مختلف تحقیق میکنم.به نتایج جالبی رسیدم.با بررسی و مقایسه ی دوربینها کاملا مشهوده که نیکون منصفانه ترین کیفیت و قیمت رو داره!
    این حرف جدّی بود؟ :‌دی آخه منم توی همین مرحله‌ام.
    +
    دوستان من می‌خوام دوربین دیجیتال بخرم واسه خونه.. بودجه رو حدود 400 در نظر بگیرید؛ چی خوبه بگیرم؟ ترجیح خودم روی کنون و بعد نایکان. ممنون.

داره خودمونی میشه arash 10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

موارد استفاده؟؟؟
    سقف بودجه؟؟؟
    مشخصات مورد نظر؟؟؟
    سبک عکاسی؟؟؟
    دوست عزیز همین عکس خونگی" تولد "بیرونی میریم
    .بودجه هم تا 300 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سلام
    قبول دارم اما نیکون توی غیر حرفه ای ها اصلا خوب نبوده و تا دلت بخاد کنن موفق اما توی بحث حرفه ای ها به نظر من میشه گفت مساوی هستند اما توی یه موارد کنن و توی یه سری موارد نیکون بهتر بوده
    سلام دوست من
    من هم همين را عرض كردم نيكون فقط تمركزش روي دوربين هاي حرفه اي مي باشد و كامپكت ها را براي خالي نبودن عريضه توليد كرده گواينكه رقابت بسيار خوبي با هم رده هاي كنون داشته ولي در بحث حرفه اي ها قاعدتا بايد برتر از كنون باشد دليلش را هم عرض كردم به محافل سياسي و ورزشي نگاه كنيد از هر 10 دوربيني كه مي بينيد 7 تا نيكون است. بيشتر عرضم اين بود كه طبق نظرسنجي فوق دوستان ما در اين سايت بيشتر كنون باز هستند كه احتمالا بخاطر تبليغات زياد كنون است.

این حرف جدّی بود؟ :‌دی آخه منم توی همین مرحله‌ام.
    دوستان من می‌خوام دوربین دیجیتال بخرم واسه خونه.. بودجه رو حدود 400 در نظر بگیرید؛ چی خوبه بگیرم؟ ترجیح خودم روی کنون و بعد نایکان. ممنون.
    دوست عزيز با 400 تومن بهتر است به كامپكت و كنون فكر كني.. ولي اگر واقعا به عكاسي علاقه داري و در آينده دنبال مي كني بهتر است 300 ديگه جور كني و SLR بخري .. من البته در جمهوري در يكي از نمايندگي ها، يك دوربين آلفا SLR سوني ديدم به قيمت 550 هزار تومان با لنز كيت 18-55 البته امكاناتش كم بود ولي با توجه به SLR بودن و برند سوني چيز جالبي بود.

9. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash 10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

موارد استفاده؟؟؟
    سقف بودجه؟؟؟
    مشخصات مورد نظر؟؟؟
    سبک عکاسی؟؟؟
    دوست عزیز همین عکاسی خونگی "تولد"یه بیرونی میریم
    تا300 تومن

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این حرف جدّی بود؟ :‌دی آخه منم توی همین مرحله‌ام.+دوستان من می‌خوام دوربین دیجیتال بخرم واسه خونه.. بودجه رو حدود 400 در نظر بگیرید؛ چی خوبه بگیرم؟ ترجیح خودم روی کنون و بعد نایکان. ممنون.
    شما باید به فکر SX150 یا IXUS 300 باشید
    دوست عزیز همین عکس خونگی" تولد "بیرونی میریم.بودجه هم تا 300 تومن
    A3300 فکر کنم به پول شما میخورهبا این دلار لعنتی هر روز قیمتا یه جوره

12. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •