تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 942 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182232632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

14 سقف تعرفه ايرانسل

يكي از دوستان اشاره كردن كه ايرانسل طبق قراردادش با دولت، مي‌تونه تعرفه رو تا 20% بالاتر از ارتباطات سيار ارايه كنه.

طبق آخرين اطلاعاتي كه من دارم طيف قيمتي كه ايرانسل اجازه داره ارايه بكنه، از 20% ارزون‌تر تا 40% گرون‌تر از سرويس شركت ارتباطات سيار هست.

يعني اگر تعرفه ارتباطات سيار رو 447 ريال در نظر بگيريم، ايرانسل اجازه داره بين حداقل 358 ريال تا حداكثر 625 ريال روي هر دقيقه مكالمه قيمت بگذاره. كه همون‌طور كه مي‌بينين تعرفه سيم‌كارت اعتباري با تفاوت 5 ريال، نزديك به سقف مجاز تعرفه‌اي از طرف ايرانسل هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 ايرانسل اعتباري بخريم يا دايمي؟؟

اگه تويه تهران، شيراز، مشهد، تبريز، اصفهان يا مركز استان‌ها زندگي مي‌كنين، هيچكدوم!!

درحال‌حاضر ايرانسل به‌خاطر پالس‌هاي يك دقيقه‌اي اصلاً به صرفه نيست و من سيم‌كارت تاليا رو قوياً براي اين‌ شهر‌ها به شما پيشنهاد مي‌كنم.

كيفيت تاليا در تهران (شهري كه من الان زندگي مي‌كنم) در صدر هست. صداي كاملاً صاف، آنتن‌دهي قوي، شبكه آزاد و مكالمه بدون قطعي. اين فاكتورها به‌علاوه ارزون‌تر تموم شدن مكالمه به‌خاطر پالس (نكته بالا)، به شدت به اين طرف راهنمايي مي‌كنه كه سيم كارت تاليا (البته كاركرده چون صفرش بي‌خودي گرونه‌) خريداري بشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 نه جدا،ً ايرانسل اعتباري بخريم يا دايمي؟؟

خب اگه اصرار به خريدن ايرانسل داشته باشين، بعد از تفاوت‌هايي كه در چند پست پيش نوشتم، بايد اين نكته رو اضافه كنم كه اغلب افراد يه محاسبه ريالي هم مي‌كنند.

خب، طبيعتاً همه مي‌خوان كه هزينه‌اي كه براي هر دقيقه مكالمه مي‌دن ارزون‌تر تموم شه و با خودشون حساب مي‌كنن كه دقيقه‌اي 50 تومن خيلي ارزون‌تر از 62 تومن هست! اين محاسبه در نظر اول مي‌تونه منطقي به نظر برسه. يعني 12 تومن كمتر براي هر دقيقه براي مكالمه. ولي... اين كل داستان نيست. من توجه شما رو به محاسبه زير جلب مي‌كنم:

قيمت سيم‌كارت اعتباري الآن 29.500 تومان هست. فرض كنيم 30 هزار تومان.
    قيمت سيم‌كارت دايمي 150.000 تومان هست.
    وقتي سيم‌كارت دايمي به‌جاي اعتباري خريداري بشه، مبلغ 120 هزار تومان بيشتر براي اين سرويس پرداخت خواهد شد.

خب، حالا اگه اين مبلغ 120 هزار تومان رو به تفاوت قيمت هر دقيقه مكالمه يعني 12 تومان در دقيقه تقسيم كنيم، به عدد 10 هزار مي‌رسيم. اين عدد 10.000 هزار چه معني داره؟

10.000 يعني تعداد دقيقه‌هايي كه اگه با تلفن اعتباري صحبت بشه، تفاوتي بين قيمت سيم‌كارت‌ها وجود نخواهد داشه. اگه بخوام روشن‌تر بگم، تازه بعد از 10 هزار دقيقه است كه شما داريد واقعاً دقيقه‌اي 62 تومن براي مكالمه مي‌پردازيد. تا اون موقع در واقع مكالمه شما همون دقيقه‌اي 50 تومان دايمي مي‌افته.

حالا هر فرد معمولي اين 10 هزار دقيقه در چند روز يا چند ماه مصرف مي‌كنه؟
    اگر فرض كنيم به‌طور ميانگين هر فرد 15 دقيقه در روز صحبت كنه (آمارها 5 دقيقه در روز رو اعلام مي‌كنن) چيزي معادل 666 روز مي‌شه. يعني چيزي نزديك 2 سال!! بعد از 2 سال شما شروع مي‌كنيد به هزينه بيشتري براي هر دقيقه مكالمه پرداختن.

با توجه به شناختي كه من از روند كاري اپراتورها در ايران دارم، پيش‌بيني مي‌كنم در 2 سال آينده سيم‌كارت اپراتور‌هاي خصوصي مجاني خواهد شد.

با توجه به اين محاسبه، من سيم‌كارت اعتباري ايرانسل رو پيشنهاد مي‌كنم.

شنونده نظرات شما هستم.
    ---------------------------
    توجه:
    *(اين محاسبه با نرخ‌هاي امروز مكالمات انجام شده)
    **(اين محاسبه تنها براي اطلاع شما است، مسووليت هر گونه تصميم‌گيري به عهده مصرف‌كننده بوده و اينجانب از كليه موارد حقوقي سلب مسووليت مي‌كنم!!!)

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب اگه اصرار به خريدن ايرانسل داشته باشين، بعد از تفاوت‌هايي كه در چند پست پيش نوشتم، بايد اين نكته رو اضافه كنم كه اغلب افراد يه محاسبه ريالي هم مي‌كنند.

خب، طبيعتاً همه مي‌خوان كه هزينه‌اي كه براي هر دقيقه مكالمه مي‌دن ارزون‌تر تموم شه و با خودشون حساب مي‌كنن كه دقيقه‌اي 50 تومن خيلي ارزون‌تر از 62 تومن هست! اين محاسبه در نظر اول مي‌تونه منطقي به نظر برسه. يعني 12 تومن كمتر براي هر دقيقه براي مكالمه. ولي... اين كل داستان نيست. من توجه شما رو به محاسبه زير جلب مي‌كنم:

قيمت سيم‌كارت اعتباري الآن 29.500 تومان هست. فرض كنيم 30 هزار تومان.
    قيمت سيم‌كارت دايمي 150.000 تومان هست.
    وقتي سيم‌كارت دايمي به‌جاي اعتباري خريداري بشه، مبلغ 120 هزار تومان بيشتر براي اين سرويس پرداخت خواهد شد.

خب، حالا اگه اين مبلغ 120 هزار تومان رو به تفاوت قيمت هر دقيقه مكالمه يعني 12 تومان در دقيقه تقسيم كنيم، به عدد 10 هزار مي‌رسيم. اين عدد 10.000 هزار چه معني داره؟

10.000 يعني تعداد دقيقه‌هايي كه اگه با تلفن اعتباري صحبت بشه، تفاوتي بين قيمت سيم‌كارت‌ها وجود نخواهد داشه. اگه بخوام روشن‌تر بگم، تازه بعد از 10 هزار دقيقه است كه شما داريد واقعاً دقيقه‌اي 62 تومن براي مكالمه مي‌پردازيد. تا اون موقع در واقع مكالمه شما همون دقيقه‌اي 50 تومان دايمي مي‌افته.

حالا هر فرد معمولي اين 10 هزار دقيقه در چند روز يا چند ماه مصرف مي‌كنه؟
    اگر فرض كنيم به‌طور ميانگين هر فرد 15 دقيقه در روز صحبت كنه (آمارها 5 دقيقه در روز رو اعلام مي‌كنن) چيزي معادل 666 روز مي‌شه. يعني چيزي نزديك 2 سال!! بعد از 2 سال شما شروع مي‌كنيد به هزينه بيشتري براي هر دقيقه مكالمه پرداختن.

با توجه به شناختي كه من از روند كاري اپراتورها در ايران دارم، پيش‌بيني مي‌كنم در 2 سال آينده سيم‌كارت اپراتور‌هاي خصوصي مجاني خواهد شد.

با توجه به اين محاسبه، من سيم‌كارت اعتباري ايرانسل رو پيشنهاد مي‌كنم.

شنونده نظرات شما هستم.
    ---------------------------
    توجه:
    *(اين محاسبه با نرخ‌هاي امروز مكالمات انجام شده)
    **(اين محاسبه تنها براي اطلاع شما است، مسووليت هر گونه تصميم‌گيري به عهده مصرف‌كننده بوده و اينجانب از كليه موارد حقوقي سلب مسووليت مي‌كنم!!!)
    من شخصا از این اقدام دفاع میکنم ولی یک مقایسه ای بین دیگر اپراتورها هم انجام بدی فکر کنم بهتر باشه
    باز هم ممنون
    اگه بچه های انجمن من رو کتک نزنند من هم طرفدار ایرانسل هستم
    فقط از امکاناتی که داده استفاده میکنم - حالا اگه یه بابایی با من کار داشت بدم نمیاد بهم زنگ بزنه
    Last edited by CD-RW; 14-04-2007 at 17:03.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 استفاده من از ايرانسل

من سال 84 وقتي سيم‌كارت‌هاي تاليا به بازار اومد، سيم 0912 خودم رو به قيمت 930 هزار تومان فروختم و يك خط نسبتاً رند و صفر تاليا رو به قيمت 60 هزار تومان خريدم. به همه دور و بري‌هام هم همين توصيه رو كردم. در حال حاضر هم، همين خط تاليا رو دارم و واقعاً از كيفيتش راضي هستم (البته بعد از مصايبي كه در سال گذشته پشت سر گذاشت!).

دليل من براي خريدن سيم‌كارت ايرانسل اون هم از نوع اعتباريش... فقط و فقط استفاده از امكان خارق‌العاده "اينترنت در جيب بغل" بود. به همين خاطر الان هر دو خط رو دارم. البته از اون‌جايي كه مبلغي اعتبار در خط ايرانسل دارم، از اون اعتبار براي فرستادن مسيج استفاده مي‌كنم. قيمت مسيج ايرانسل مشابه تاليا و همون 16 تومن هست.

تا وقتي تعرفه ايرانسل ثانيه‌اي محاسبه نشه من حتي يك تماس هم از اين خط نخواهم گرفت. كيفيتش رو هم بهتره زياد راجع بهش دقيق نشيم
    Last edited by pedram_behrang; 14-04-2007 at 18:23.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لطفاً به اين سوال جواب بدين:

چطور ميشه از موبايل هايي كه امكان تبديل شدن به مودم رو دارند براي اتصال به اينترنت دايال آپ در مناطقي كه خط تلفن نيست استفاده كرد؟ آخه از لحاظ تئوري به نظر ميرسه امكان پذير باشه اما من هر چه كردم نشد. اومدم مودم يكي از كانكشن هاي دايال آپم رو كه هنوز اعتبار داشت روي SonyEricson k750 (گوشي خودم) گذاشتم و گزينه Dial رو زدم پيغام The Remote Computer Didn't Respond رو داد. كد 021 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. كد 009821 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. اما با خود گوشي وقتي شماره مربوطه رو با كد 009821 مي گرفتم شروع مي كرد به بوق مخصوص اينترنت زدن.

خلاصه هر چند ميدونم هزينه اين روش گرونه اما آيا راهي داره كه اينجوري به اينترنت وصل شيم؟

خيلي ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 Gprs داره يواش يواش پولي ميشه!!!

امروز ساعت 4 يه SMS از طرف ايرانسل(به جاي شمارش نوشته بود Irancell) برام اومد كه توش نوشته بود:

shoma az 25 Farvardin dar surate estefade az servise GPRS movazaf be pardakhte tarefeye tashvighie 30 Rial/KB mibashid vali estefadeh az servise MMS rayegan ast

ولي تا الان كه دارم از اينترنتش استفاده ميكنم كه هيچي از اعتبارش كم نشده!
    شايد منظورش از فردا باشه!
    براي شما چي؟
    براي شما نيومده؟
    تازه نرخشم نوشته 3 تومن براي هر كيلوبايت!
    يعني قانون جديد قرار نيس تصويب بشه؟
    توي متنشم نوشته تعرفه تشويقي كه من منظورش رو نميفهمم!!؟

تا بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 نميشه!!!

لطفاً به اين سوال جواب بدين:

چطور ميشه از موبايل هايي كه امكان تبديل شدن به مودم رو دارند براي اتصال به اينترنت دايال آپ در مناطقي كه خط تلفن نيست استفاده كرد؟ آخه از لحاظ تئوري به نظر ميرسه امكان پذير باشه اما من هر چه كردم نشد. اومدم مودم يكي از كانكشن هاي دايال آپم رو كه هنوز اعتبار داشت روي SonyEricson k750 (گوشي خودم) گذاشتم و گزينه Dial رو زدم پيغام The Remote Computer Didn't Respond رو داد. كد 021 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. كد 009821 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. اما با خود گوشي وقتي شماره مربوطه رو با كد 009821 مي گرفتم شروع مي كرد به بوق مخصوص اينترنت زدن.

خلاصه هر چند ميدونم هزينه اين روش گرونه اما آيا راهي داره كه اينجوري به اينترنت وصل شيم؟

خيلي ممنون
    منم قبلا خواستم اين كارو انجام بدم ولي نميشه
    چون زماني كه شما از طريق شماره گيري به يك ISP متصل ميشويد بايد Username و Password را به ISP ارسال كنيد و اين امكان در گوشيها در هنگام برقراري مكالمات صوتي تعبيه نشده است
    اصلا شما Username و Password را در كدام قسمت گوشي وارد كرديد؟
    چون در K750 براي وارد كردن Username و Password دو قسمت بيشتر وجود ندارد
    يكي در قسمت Data Communication و يكي در قسمت Internet Settings كه هر دو قسمت براي زماني است كه اگر اپراتور در هنگام اتصال به GPRS از كاربر رمزي را خواست در آن قسمت وارد كند.

در ضمن اگر هم بشه خيلي گرون ميشه چون هم بايد هزينه مكالمه با گوشي و هم هزينه خريد كارت اينترنت پرداخت بشه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز ساعت 4 يه SMS از طرف ايرانسل(به جاي شمارش نوشته بود Irancell) برام اومد كه توش نوشته بود:

shoma az 25 Farvardin dar surate estefade az servise GPRS movazaf be pardakhte tarefeye tashvighie 30 Rial/KB mibashid vali estefadeh az servise MMS rayegan ast

ولي تا الان كه دارم از اينترنتش استفاده ميكنم كه هيچي از اعتبارش كم نشده!
    شايد منظورش از فردا باشه!
    براي شما چي؟
    براي شما نيومده؟
    تازه نرخشم نوشته 3 تومن براي هر كيلوبايت!
    يعني قانون جديد قرار نيس تصويب بشه؟
    توي متنشم نوشته تعرفه تشويقي كه من منظورش رو نميفهمم!!؟

تا بعد

برای منم امد ولی پولی کم نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 به Javad2625: اینترنت دایل‌آپ

تنها در صورتی می‌تونید با موبایل خودتون به صورت دایل‌آپ به یک ISP وصل بشید، که سرویس Data در موبایل شما فعال شده باشه. از آنجایی که ایرانسل سرویس پرسرعت و کم‌هزینه GPRS رو ارایه می‌کنه، طبیعتاْ سرویس دیتا رو ارایه نخواهد کرد.

در موبایل‌های ۰۹۱ سرویس دیتا قابل فعال‌سازی است. بعد از فعال کردن شما می‌تونید با موبایل خودتون به‌صورت دایل‌آپ به یک ISP وصل بشید. وقتی موفق شدین این کار رو بکنین، اونوقت متوجه می‌شید GPRS کیلوبایتی ۳ تومن چه نمعتیه!!

برای استفاده از سرویس دیتا شما لازمه چند جور هزینه بکنین:
    1- ماهیانه مبلغ 5 هزار تومان بابت اشتراک سرویس دیتا به مخابرات ب‍پردازید.
    2- از بابت هر دقیقه مبلغ ۴۴.۷ تومان باز هم به مخابرات بپردازید.
    3- بابت سرویس اینترنت به ISP در حدود دقیقه‌ای ۵ تومان بپردازید.

با همه این هزینه‌ها شما قطعی‌های پیاپی هم خواهید داشت. و سرعت دان‌لود به جای 56K‌در حدود 16K خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •