خب اگه اصرار به خريدن ايرانسل داشته باشين،
.gif)
بعد از تفاوتهايي كه در چند پست پيش نوشتم، بايد اين نكته رو اضافه كنم كه اغلب افراد يه محاسبه ريالي هم ميكنند.
خب، طبيعتاً همه ميخوان كه هزينهاي كه براي هر دقيقه مكالمه ميدن ارزونتر تموم شه و با خودشون حساب ميكنن كه دقيقهاي 50 تومن خيلي ارزونتر از 62 تومن هست! اين محاسبه در نظر اول ميتونه منطقي به نظر برسه. يعني 12 تومن كمتر براي هر دقيقه براي مكالمه. ولي... اين كل داستان نيست. من توجه شما رو به محاسبه زير جلب ميكنم:
قيمت سيمكارت اعتباري الآن 29.500 تومان هست. فرض كنيم 30 هزار تومان.
قيمت سيمكارت دايمي 150.000 تومان هست.
وقتي سيمكارت دايمي بهجاي اعتباري خريداري بشه، مبلغ 120 هزار تومان بيشتر براي اين سرويس پرداخت خواهد شد.
خب، حالا اگه اين مبلغ 120 هزار تومان رو به تفاوت قيمت هر دقيقه مكالمه يعني 12 تومان در دقيقه تقسيم كنيم، به عدد 10 هزار ميرسيم. اين عدد 10.000 هزار چه معني داره؟
10.000 يعني تعداد دقيقههايي كه اگه با تلفن اعتباري صحبت بشه، تفاوتي بين قيمت سيمكارتها وجود نخواهد داشه. اگه بخوام روشنتر بگم، تازه بعد از 10 هزار دقيقه است كه شما داريد واقعاً دقيقهاي 62 تومن براي مكالمه ميپردازيد. تا اون موقع در واقع مكالمه شما همون دقيقهاي 50 تومان دايمي ميافته.
حالا هر فرد معمولي اين 10 هزار دقيقه در چند روز يا چند ماه مصرف ميكنه؟
اگر فرض كنيم بهطور ميانگين هر فرد 15 دقيقه در روز صحبت كنه (آمارها 5 دقيقه در روز رو اعلام ميكنن) چيزي معادل 666 روز ميشه. يعني چيزي نزديك 2 سال!! بعد از 2 سال شما شروع ميكنيد به هزينه بيشتري براي هر دقيقه مكالمه پرداختن.
با توجه به شناختي كه من از روند كاري اپراتورها در ايران دارم، پيشبيني ميكنم در 2 سال آينده سيمكارت اپراتورهاي خصوصي مجاني خواهد شد.
با توجه به اين محاسبه، من
سيمكارت اعتباري ايرانسل رو پيشنهاد ميكنم.
شنونده نظرات شما هستم.
---------------------------
توجه:
*(اين محاسبه با نرخهاي امروز مكالمات انجام شده)
**(اين محاسبه تنها براي اطلاع شما است، مسووليت هر گونه تصميمگيري به عهده مصرفكننده بوده
.gif)
و اينجانب از كليه موارد حقوقي سلب مسووليت ميكنم!!!)