سلام به همه کسی این zmodeler 1 رو نداره هرکاری کردم این zmodeler2_1 رجیستر نشد اگه برنامه میشناسین که بشه با اون شکل ماشینا رو تغییر داد بذارین ممنون![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام به همه کسی این zmodeler 1 رو نداره هرکاری کردم این zmodeler2_1 رجیستر نشد اگه برنامه میشناسین که بشه با اون شکل ماشینا رو تغییر داد بذارین ممنون![]()
من 3ds Max DFF Exporter/Importer رو چند صفحه قبل گذاشتم دانلود کن و از تری دی مکس استفاده کن.
سیو بازی
ترینرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون شاهین جان اون توی امضام بود.
اینیکی رو تست کنم شاید جواب داد![]()
خواهش میکنم
دیدم سیو میخواستی گفتم یه کمکی کرده باشم.![]()
عرض سلام و خسته نباشيد خدمت اعضاي انجمن هاي پي سي ورلد . مخصوصا اين قسمت . لطفا اگه ميشه خودروهاي ايراني هم قرار بدين .
لطفا يه نرم افزار خوب به غير از Z Modeler قرار بدين براي ويرايش و ساخت ماشين كه با سن آندرس هم سازگاري داشته باشه چ.ن من اين Z Modeler رو دانلود كردم فقط مال جي تي اي 3 و وايس سيتي رو اديت ميكرد و اونم بي كيفيت .با تشكر ...
هر وقت انجمن اجازه پيوست فايل بهم داد قرار ميدم . فكر كردم اجازه دارم فايل پيوست كنم ! لطفا جواب سوال قبلي من رو بديد . بالا ميبينيدش .
Last edited by mohammadrezams; 04-09-2007 at 09:03. دليل: به خودم مربوطه .
2.8 رو بگیر SA رو هم ادیت میکنه.
J A V I D عزیز هم چند صفحه پیش چندتا گذاشتن.
راستی فایل هم در هیچ صورت نمتونی اتچ کنی. از رپیدشر استفاده کن.![]()
از راهنمايي شما ممنونم .
ببخشيد اگه ميشه يه درخواست كنم البته اگه زحمتي نباشه . چه طوري ميشه راديوي سن آندرس رو عوض كرد . منظورم اين نيست كه توي يوزر تسك پلير آهنگ بندازم . منظورم اينه كه اين 11 - 12 راديو رو يه كم تغيير بدم .![]()
از این نرم افزار استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)