Diego جان تو یک مرحله ای که با اون رفیقت میری ماشین ها رو از اون نمایشگاهه میدزدی گیر کردم خیلی تند میره من بهش نمیرسم چه کار کنم
Diego جان تو یک مرحله ای که با اون رفیقت میری ماشین ها رو از اون نمایشگاهه میدزدی گیر کردم خیلی تند میره من بهش نمیرسم چه کار کنم
بابا
يكييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ي
جوابببببببببببببببببببببب بببببمووووووووووووووووووو ووووووووووووو
بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه
ماشينهايي كه دانلود كردم كجا كپي كنممممممممممممممممممممممم مممممم
حالا نميتوني اينو بدي واقعا منووووووووووووووووووووووو وووون ميششششششششششممممممممممممنوشته شده توسط sgh5000
لازم مش دارم خفن
![]()
اين كه بي ادبي نيست يه رمزي بده يا يه ترينري بده تا بتونم هر مر حله اي كه گير كردم بوسيله آننوشته شده توسط sgh5000
ردش كنم![]()
![]()
Last edited by hesamgta; 07-11-2006 at 15:13.
با سلام و تشکر.نوشته شده توسط Diego
اونوقت (معذرت میخام این حرفو میزنم) از دوستان اگر کسی Save Game مرحله آخر رو داره، ممنون میشم بذاره.
موفق باشید.
همه رو میتونی از اینجا بكشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره نیست ship storm جان!را تقلب نداری.ولی دقت کن اول که سزار یکی دوتا خیابون رو مارپیچ میره تو مجبور نیستی مثل اون مارپیچ بری ,شما مستقیم برو.در ضمن با زدن دکمه سمت چپ موس میتونی Nitro ی ماشین رو فعال کنی که در این حالت ماشین تو هم خیلی خیلی سرعت خواهد رفت.در کل دو سه بار با حوصله مسیر بازی رو برو قلق مسیر دستت میاد.نوشته شده توسط Ship Storm
تاپیک واسه درخواست رمز و ترینر هست.تو انجمن بازی.اینجا فقط راهنمایی در مورد رد کردن بازی ارائه میشه.نوشته شده توسط hesamgta
اين كارو كردم بعد چي ميشه يعني چه موقعي بدرد ميخورهنوشته شده توسط Diego
يك سوال ديگه اين كارو باي د هميشه انجام بدم؟
وقتی که دوست دختر پیدا کنی می بینی به چه کارت میاد!!!!!وقتی بری خونش....نوشته شده توسط actros
یه بار که انجام دادی برو بازی رو سیو کن و دیگه تموم.هر وقت که بعد از اون بازی رو لود کنی بدون سانسوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)