پرسيدم اون فرمان چيه ؟
اگه بگي شايد اون موقع بتونم كمكت كنم !!!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
پرسيدم اون فرمان چيه ؟
اگه بگي شايد اون موقع بتونم كمكت كنم !!!
من تو سرور شاتل بازي ميكنم. اين سرور Anticheat نداره و يه عده احمق بي شعور ميريزن تو سرور اعصاب آدم رو خرد ميكنن. البته سرور يه دستور votekick داره كه ملت زورشون مياد راي بدن تا يارو رو اخراج كنن، ادمين هم كه تو باقاليها سير ميكنه و معمولا نيست.
من يه script ميخوام كه دستور votekick رو روي فردي كه نشونه روشه با فشار يك دكمه به فاصله 15 ثانيه اجرا كنه تا سرانجام فرد مورد نظر اخراج بشه.
هر نفر ميتونه راي خود را بعد از 15 ثانيه تكرار كنه.
Last edited by s_m_taheri; 03-03-2007 at 14:40. دليل: اشتباه نوشتاري
سلام
چجوري ميشه در counter condition zero كسي (bot(رو add كرد البته در حين بازي
ممنون
بای بای
دیگه باید خودتو برسونی به سورس های این بازی . اولا که این بازی با چی نوشته شده ! دوما شما زبونی که باهاش نوشته شده رو بلدی ؟ سوما باید بگردی آدرس اون قسمت رو پیدا کنی . فکر هم نکنم توی کنسول باشهتو بازي وقتي نشونه روي يكي از بازيكن هاست، اسم اون بازيكن نمايش داده ميشه ولي من مي خواهم از اين اسم تو يه دستور ديگه استفاده كنم. پس نياز به فرماني دارم كه وقتي در اين حالت در كنسول اجرا بشه اسم اون فرد رو تو خروجي به من بده.
ازاين دستورات :
bot_add
bot_add_t
bot_add_ct
اولي براي اضافه كردن به ترتيب
دومي براي اضافه كردن به تروريست ها
سومي براي اضافه كردن به كانتر ها
سلام به همه دوستان
امروز كه داشتم بازي كانتر رو نصب ميكردم آخراي نصب سي دي اول بود كه اين ارور رو داد
و ديگه نصب نشد
لطفا راهنمايي كنيد
يا حق
خوب عزيزم شما كه در قسمت " حل مشكلات در نصب بازي ها " مشكلت رو مطرح كردي . به جواب هم رسيدي . اگه اونجا به جواب نميرسيدي اينجا هم مشكلت رو ميگفتيسلام به همه دوستان
امروز كه داشتم بازي كانتر رو نصب ميكردم آخراي نصب سي دي اول بود كه اين ارور رو داد
و ديگه نصب نشد
لطفا راهنمايي كنيد
يا حق
Oracle_Eldorado جان
شرمنده آخه هر دو پست رو در يه زمان دادم.وگرنه ديگه نيازي نبود اينجا مطرح كنم
موفق باشي
يا حق
سلام به دوستان عزیز
میخواستم بدونم ایا موافقید که مپ های کانتر رو که حدود90 تا هست بزارم رو سایت ؟؟؟؟؟؟
نظر خوبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)