تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 132 از 190 اولاول ... 3282122128129130131132133134135136142182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,311 به 1,320 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

با توجه به گفته های شما فکر می کنم این بازی روی فایل های بوت موبایلتون تاثیر گذاشته.یه کاری کن! مموریت رو در بیار و گوشی رو اجرا کن.بعد مموری رو بذار و برنامه رو پاک کن.ببین چی می شه.اگه نشد باید به فرمت کردن گوشی متوصل شی که تو چند صفحه پیش توضیح داده شده...

داره خودمونی میشه solosara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها يه سوال دارم

آيا N70 كنتر براي كنترل ميزان مكالمه و Sms داره ؟
    تو قسمت inbox/sent هر sms ای رو که باز کنی میگه چندمین sms از کل smsهاست و تو قسمت text message/setting/other می تونی سقف sms های ارسالی رو مشخص کنی البته اگه مثلا بزنی 500 تا و 501 sms بزنی از آخر پاک میشن !

برای کنترل مکالمه هم تو قسمت my own/log/call duration میزان مکالمه رو مشخص می کنه و این قابلیت رو داره که کنترش رو صفر کنی تا از اول بشماره !

امیدوارم کافی بوده باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

دوستان لطفا در اتصال n70 به کامپیوتر کمک کنید چون با وجود اینکه برنامه pc suit را از سی دی اجرا می کنم کامپیوتر نمی شناسدش یعنی وقتی به پورت usb وصل می کنم توی hardware device می زنه: unknown device یعنی نمی شناسدش.
    خوب منم همین همین مشکل رو واسه N70 معمولی خودم چند روز داشتم میدونی چرا؟!چون pc suiteروکه قبلا نصب کرده بودم پاکش کردم فقط خودpc siuite رو پاک کردم که البته وقتی جدیده رو نصب کردم نمیشناخت چون من باید علاوه بر پاک کردن pc suite باید برنامه های جانبیش که حدودا 2تا آپدیت و دوتا برنامه هستند که سر جمع میشه 4تا(آپدیتها:مودم گوشی واسه کامپیوتر و اون یکی یام نیست برنامه ها:کابل کانکشن و پی سی کانکتیوی) رو باید پاک میکردم و دوباره کلا pc suite رو از اول نصب میکردم!اگه کارت با این را نگرفت حداقل شاید دیگه دوستانی که ایون میخونن اشتباه منو نکنن

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تو قسمت inbox/sent هر sms ای رو که باز کنی میگه چندمین sms از کل smsهاست و تو قسمت text message/setting/other می تونی سقف sms های ارسالی رو مشخص کنی البته اگه مثلا بزنی 500 تا و 501 sms بزنی از آخر پاک میشن !

برای کنترل مکالمه هم تو قسمت my own/log/call duration میزان مکالمه رو مشخص می کنه و این قابلیت رو داره که کنترش رو صفر کنی تا از اول بشماره !

امیدوارم کافی بوده باشه !
    مرسي

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

دوستان یه مشکل چرا وقتی صفحه کلید رو با کلیدهای Option+*که قفل میکنم در نهایتن برای باز کردن باید همین کلیدها رو فشار بدم ولی هر کلیدی که میرنم صفحه کلید فعال میشه !اعصابم خراب شده از اون موقعی که اضافات تم ویستا رو که نصب کردم اینطور شده حالا اونا کامل پاکشون کردم !لطفا راهنماییم کنید چون خیلی این قفل وقتی موبایلو تو جیبم میزارم بدرد میخوره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه مشکل چرا وقتی صفحه کلید رو با کلیدهای Option+*که قفل میکنم در نهایتن برای باز کردن باید همین کلیدها رو فشار بدم ولی هر کلیدی که میرنم صفحه کلید فعال میشه !اعصابم خراب شده از اون موقعی که اضافات تم ویستا رو که نصب کردم اینطور شده حالا اونا کامل پاکشون کردم !لطفا راهنماییم کنید چون خیلی این قفل وقتی موبایلو تو جیبم میزارم بدرد میخوره
    یه بار از تو setting یست کارخونه ای کن باید درست بشه البته اگه همه قسمتهای اون برنامه ای رو که نصب کرده بودی پاک کرده باشی و اگه نشد مجبوری فرمتش کنی گوشیتو با کد #7370#* که همه اطلاعات گوشیت پاک میشه ...
    راستی نرم افزار keylocker چیزی نصب نکردی ....

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

نخیر اصلا برنامه key locker رو نصب نکردم اصلا نمیدونم چی شده کاملا اون همه اضافات تم ویستا رو پاک کردم ولی همونطوره مجبورم ریسیت کنم ببینم چی میشه

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه ها ميخام رم 1 گيگ بخرم براش ساپورت ميكنه يا نه ؟

اگر كند ميشه كه بيخيال بشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

بچه ها ميخام رم 1 گيگ بخرم براش ساپورت ميكنه يا نه ؟

اگر كند ميشه كه بيخيال بشم
    بله این کار رو نکن
    من گرفتم مادام گوشی هنگ میکرد و مجبور به در آوردن باطری میشدی
    بهترین رم 512 هستش البته اگه از نوع سادش باشه اگه گوشیت از نوع موزیکال هست فکر کنم بیشتر ساپورت کنه تا 2 گیگ البته فکر کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نخیر اصلا برنامه key locker رو نصب نکردم اصلا نمیدونم چی شده کاملا اون همه اضافات تم ویستا رو پاک کردم ولی همونطوره مجبورم ریسیت کنم ببینم چی میشه
    همون کاری که گفتم رو بکن درست میشه منظورم همون مستر ریست هست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •