µTorrent 1.8 Alpha 6838
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
µTorrent 1.8 Alpha 6838
شما کجا هستی؟ اسم فیلمی که می خوای چی هست؟
دوستان یه سوال. حالا با این همه دردسر عضو این سایت های خصوصی شدن ارزشش رو داره؟
منظورم اینه که تو اکثر این سایت ها باید یه Ratio ی حداقلی رو داشته باشی. یعنی وقتی دانلودت هم تموم شد، باید seed کنی، ضمن این که چون اکثرا tracker این سایت ها هم خصوصیه، باید کلی معطل بمونی که یه leecher ای پیدا بشه و ازت دانلود کنه. یعنی عملا اگه توی یه سایت عمومی خوب مثل isohunt بگردی و یک لینک خوب با نسبت seeder/leecher خوب پیدا کنی، عملا تو وقتت صرفه جویی میشه. منت کسی رو هم نمی کشی.
البته من خودم تو سایت demonoid عضو بودم، tracker عمومی بود و ضمنا نیاز به ratio خاصی برای ادامه فعالیت نبود، انصافا هم چیزای تکی توش پیدا میشد، اما حیف که بسته شد. الان هم تو چند تا سایت خصوصی که عضو شدم، همچین ارشیو به درد بخوری ندارن.خیلی چیز های رو که سرچ میکنی، ندارن.
بهتره اینجور مسائل تو پیام خصوصی مطرح بشه چون خلافه قوانینه
چرا ارزشش رو نداره؟ترکرهای خصوصی امکانات و مزایای دارن که تو هیچ ترکر عمومی نمیشه اونها رو پیدا کرد درصد اطمینان بالا سرعت حداکثر و قابلیت درخواست تورنت و ...
در ترکرهای عمومی ممکن هست بعنوان مثال از یک فیلم چندین فایل تورنت وجود داشته باشه که شما باید کامنتهای تک تک اونها رو بخونید تا از اصل بودنشون مطمئن بشین ولی در ترکر های خصوصی همچین چیزی وجود نداره مگر اینکه کیفیتشون باهم فرق کنه یا توسط گروه متفاوتی ریپ شده باشند در ضمن مجبور هم نیستسد که همه کامنت ها رو بخونید چون 90 درصدشون تشکر هست! تورنت فیک هم توشون پیدا نمی کنید.تو ترکرهای خصوصی چون هرکسی امکان آپلود نداره و این فقط برای مدیرانشون محدود شده بنابراین اطمینان هم بالاتر هستش.
برای یک چنین امکاناتی که در اختیار میذارن شما هم باید سید کنین تا بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن این قانون Share هست.
مشخصاتی که مد نظر دارید را برای من بفرستید (پیغام خصوصی)
بتونم، براتون انجام میدم![]()
سلام
آلبوم های موسیقی رو از کدوم سایت تورنت جسنجو کنم...و همچنین چی جستجو کنم؟؟؟؟
من الان می خوام تمام آلبوم های Linkinpark و Evanescence رو دانلود کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
یه سایت تورنت هست ولی دعوتنامه میخواد که خودم هم دنبالش هستم
این هم آدرس اون سایت:
اگر می تونی یه دونه برای من بفرست . مر30
کسی میتونه راهنمایی کنه بهترین سایت عمومی تورنت که بهترین دانلود وسرعت بالایی داشته باشه چیه ؟
سرعت در تورنت زیاد به سایت بستګی نداره به تعداد سیدر و پيرز ها یی که به شما کانکت میشن و سرعت اپلود این افراد بستګی دارهکسی میتونه راهنمایی کنه بهترین سایت عمومی تورنت که بهترین دانلود وسرعت بالایی داشته باشه چیه ؟
من خودم زمانی که تو سایت filelist.ro عضو نبودم یعنی دعوتنامه ینداشتم از این سایت ها دانلود میکردم......
در ضمن اینو هم بگم که احتمال Fake بودن فیلم ها هست!میتونی یه چیزی حدود 10% فیلم ها رو دانلود کنید و بعدش با برنامه Gom player باز کنی ببینید Fake هست یا نه!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)