این هارد اکسترنال شما با usb وصل میشه دیگه درسته؟؟؟؟؟
به نظر من وقتی که اکسترنال را وصل میکنی اون یکی هارد را slave کن ببین چی میشه.
موفق باشین
این هارد اکسترنال شما با usb وصل میشه دیگه درسته؟؟؟؟؟
به نظر من وقتی که اکسترنال را وصل میکنی اون یکی هارد را slave کن ببین چی میشه.
موفق باشین
مادربرد بوت از USB رو حمایت میکنه؟
اینجوری به مسئله نگاه کن که داری رویه یه فلش سیستم عامل نصب میکنی
دوستان کار با این لینوکس راحته...؟
لایو هستش دیگه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود ایمیج سی دی بوت در اختیارم می زاره و با گذاشتن سی دی راحت و بدون نصب می تونم باهاش کار کنم؟
در امکان نصب هم داره؟
با این که رایگانه نسخه اصلی هست و نیازی به ریجستیری ندا؟
و کار باهاش راحته ( من اصلا تا حالا با لینوکس کار نکردم)
ببخشید اگه سوالام مبتدی گونه بود...
فکر می کنم جزو راحت ترین نسخه های لینوکس باشه.من که باهاش خیلی راحت تر از Fedora هستم
به هر حال چون برات جدیده ممکنه یه سری سوال برات پیش بیاد ولی نگران نباش. همینجا بپرس
هم لایو هست هم امکان نصب داره.می تونید از سی دی ایمیج هم بگیرید
نه که نیازی به رجیستر کردن نداره.خودشونم گفتن هر چند تا خواستین ازش کپی بگیرین بدین به بقیه
می تونی از linuxshop.ir هر نسخه لینوکسی رو که خواستی بخری. قیمتاشون خیلی مناسبه
اوبونتو یکی از محبوب ترین توزیع های لینوکس هست که جامعه کاربری بزرگی در جهان و همچنین ایران داره ! مستندات و راهنماهای فارسی و انگلیسی خیلی زیادی هم داره.
بله !
بله ! راهنمای نصب در همین انجمن و سایت های دیگه هست. کافیه فقط جستجو کنید.
اوبونتو کاملا رایگان و متن باز هست و نیازی به رجیستر و ... نداره.
اگر تا حالا فقط با ویندوز کار کرده باشید ، مطمئنا برای شروع کار کردن با آن کمی سخت هست. ولی با توجه به راهنماهای زیادی که وجود داره میتونید جواب تمام سوالای خودتون رو در همین انجمن یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا از طریق گوگل پیدا کنید.
برای شروع بهتره مقالات موجود در لینک های زیر رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سوالی راجع به اوبونتو داشتید فقط در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید !
سلام
یه درخواست فوری ،
قراره یه لپ تاپ بگیرم عصر از آمریکا سفارش میدم ، لپ تاپ دل هست، میخواستم بپرسم که اگر سیستم عامل redhat روش نصب کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ تو لپ تاپ سیستم عاملش ویندوز 7.
خواهشا کمک کنین خیلی نیاز دارم.
اصولا نباید مشکلی پیش بیاد. چون بعد از ویندوز میخوای لینوکست رو نصب کنی.. باید اول نصب کنی ببینی هاردت چجوریه و چقدر فضا داره و چقد برای ریکاوری ویندوز گذاشته و.. اما چرا redhat ؟؟؟ این همه توزیع کاربر پسند بیشتری هست! اگر کلا تو پایه های redhat بیس حال میکنی فدورا یا سوزه استفاده کن اگرم نه بقیه توزیع ها.
احمد جان،
اکثر آزمایشگاهای آمریکا، از ردهت استفاده میکنن نه از توزیعهای دیگر ، دلیلش رو نمیدونم خودت میدونی چرا؟
320 گیگ هارد داره فضای زیادیه، من نصب کردن ابونتو و کوبونتو رو روی دسکتاپ بلدم ولی توی لپ تاپ میترسم یه دفعه هارد بپره و خراب شه! من یک جا دیدم یکی داشت تو لپ تاپ لینوکس نصب میکرد به مشکل خورد !.
Last edited by farhad_realmadrid; 31-12-2009 at 12:25.
سلام؛
من کلا چیز زیادی از لینوکس نمی دونم می خواستم بدونم لینوکس توزیعی داره که تمام نرم افزارهای و بخصوص بازی های ویندوز روش نصب بشه درضمن من شنیدم مئدم 56kb با لینوکس هماهنگی نداره درسته؟
ممنون
ردهت توزیعی تجاری هست و پشتیبانی خوبی برای کاربرانش داره، ولی برای یک کاربر خانگی که پرداخت چند صد دلار به صرفه نیست ( ضمن اینکه با اون مقدار میشه یک ویندوز که مناسب تر است برای یک کاربر خانگی خرید ) استفاده از توزیع های آزاد با پشتیبانی آزاد جامعه ی کاربریش مناسب تر است.
ضمن اینکه توزیع های بومی هم بحثش هست، مثلا suse توزیعی هست که در کشوری مانند آلمان کاربران زیادی داره، خوب به طبع ردهت هم در منطقه ی خودش باید مطرحتر باشه!
در مورد نصب هم با خیال راحت و البته با مطالعه ی کافی نصب کنید بدون هیچ مشکلی
نمی دونم شاید هم باشه، ولی شما بر روی هر توزیعی می تونید بازی ها و نرم افزارهای ویندوز را نصب کنید.
مراجعه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مودم هم مراجعه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)